Baran yazdı:Parayı kazanmak kadar harcamayıda bilmekte meziyet.
+1
Baran yazdı:Parayı kazanmak kadar harcamayıda bilmekte meziyet.
Clk yazdı:Bu herif ne yaparsa yapsin, hangi basariya imza atarsa atsin, isterse dünyanin en zengin futbolcusu olsun benim icin cöp bidonundan karnini doyuran pireli köpekten farki yok.
Asalet'in para ile satin alinamayacagina en güzel örnek
eyimen yazdı:Clk yazdı:Bu herif ne yaparsa yapsin, hangi basariya imza atarsa atsin, isterse dünyanin en zengin futbolcusu olsun benim icin cöp bidonundan karnini doyuran pireli köpekten farki yok.
Binicilik, kriket, tenis falan deseniz iyi de, futbolun kendisinin zaten asaletle ilgisi var mi?Yaptigi ise bakarim, bence dunyanin en zevkle izlenen oyuncusu
kilimanjaro yazdı:eyimen yazdı:Clk yazdı:Bu herif ne yaparsa yapsin, hangi basariya imza atarsa atsin, isterse dünyanin en zengin futbolcusu olsun benim icin cöp bidonundan karnini doyuran pireli köpekten farki yok.
Binicilik, kriket, tenis falan deseniz iyi de, futbolun kendisinin zaten asaletle ilgisi var mi?Yaptigi ise bakarim, bence dunyanin en zevkle izlenen oyuncusu
eyimen , esprimi yapıyorsun yoksa gerçek fikirlerin mi anlayamadım.Toplumun gözüönünde olan medyatik insanların herşeylerine özen göstermesi gerekir , kimseye malzeme vermemesi gerekir mesleği ne olursa olsun ... ayrıca futbol bir sanat , futbolcuda sanatcıdır.Katılmıyorum.Medyatik , hayranlık duyulan insanlar taklit edilirler ... ne yani millet sahte saate mi özendirilsin.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
|