TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Neymar'ın Richard Mille Saati :)

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Neymar'ın Richard Mille Saati :)

Mesaj coolfire » 26 Mar 2016, 07:56

Baran yazdı:Parayı kazanmak kadar harcamayıda bilmekte meziyet.

+1
Kullanıcı avatarı
coolfire

Mesaj eyimen » 26 Mar 2016, 10:28

Clk yazdı:Bu herif ne yaparsa yapsin, hangi basariya imza atarsa atsin, isterse dünyanin en zengin futbolcusu olsun benim icin cöp bidonundan karnini doyuran pireli köpekten farki yok.

Asalet'in para ile satin alinamayacagina en güzel örnek 8-)

Binicilik, kriket, tenis falan deseniz iyi de, futbolun kendisinin zaten asaletle ilgisi var mi? :D Yaptigi ise bakarim, bence dunyanin en zevkle izlenen oyuncusu :champ:
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj mertk » 26 Mar 2016, 11:18

Valla benim görebildiğim en asil oyunculardan biri Alex de Souza'ydı, adam gerçekten ahlaklı,zeki,çevik hepsine uyuyor.
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk

Mesaj kilimanjaro » 26 Mar 2016, 11:26

Herşey bir tarafa , bu fotoğrafın Arda ile olması talihsiz bir ironi.Arda , kaliteli saatlar takan ve buna özen gösteren bir kişilik.Tanıyan ona söylese iyi olur ... bir daha neymarla ( özellikle n yi küçük yazıyorum ) :D poz vermesin.Çizerler karizmayı :lol:
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj kilimanjaro » 26 Mar 2016, 11:32

eyimen yazdı:
Clk yazdı:Bu herif ne yaparsa yapsin, hangi basariya imza atarsa atsin, isterse dünyanin en zengin futbolcusu olsun benim icin cöp bidonundan karnini doyuran pireli köpekten farki yok.

Binicilik, kriket, tenis falan deseniz iyi de, futbolun kendisinin zaten asaletle ilgisi var mi? :D Yaptigi ise bakarim, bence dunyanin en zevkle izlenen oyuncusu :champ:

eyimen , esprimi yapıyorsun yoksa gerçek fikirlerin mi anlayamadım.Toplumun gözüönünde olan medyatik insanların herşeylerine özen göstermesi gerekir , kimseye malzeme vermemesi gerekir mesleği ne olursa olsun ... ayrıca futbol bir sanat , futbolcuda sanatcıdır.Katılmıyorum.Medyatik , hayranlık duyulan insanlar taklit edilirler ... ne yani millet sahte saate mi özendirilsin.
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj eyimen » 26 Mar 2016, 11:40

kilimanjaro yazdı:
eyimen yazdı:

eyimen , esprimi yapıyorsun yoksa gerçek fikirlerin mi anlayamadım.Toplumun gözüönünde olan medyatik insanların herşeylerine özen göstermesi gerekir , kimseye malzeme vermemesi gerekir mesleği ne olursa olsun ... ayrıca futbol bir sanat , futbolcuda sanatcıdır.Katılmıyorum.Medyatik , hayranlık duyulan insanlar taklit edilirler ... ne yani millet sahte saate mi özendirilsin.

Espri yapmadim. 'Taksin iyidir' gibi birsey de demedim, sadece umursamadigimi belirttim. Aslinda anlatmak istedigim, futbolun zaten karakter olarak asaletle uzaktan yakindan ilgisi olmadigiydi. Kendini yere atmayan futbolcu var mi, zaman gecirmeyen kaleci var mi, caktirmadan faul yapip, ustune bir de itiraz etmeyen defans oyuncusu var mi, liste uzar gider :D
Yani bir futbolcudan ne kadar durustluk bekleyebilirsiniz? Mesela Federer replica saat takti de, cidden sasiririm :D
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj kilimanjaro » 26 Mar 2016, 11:46

Aselet ne demek peki ? sporun her dalında şike , doping vs var.Buna sözünü ettiğin tenis , kriket vs de dahil.Asalet kavramını katagorize etmeye çalışırsan içinden çıkamazsın.

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj SeRxx » 26 Mar 2016, 12:09

Arkadaşlar bu tip genellemelerin doğru olmadığını düşünüyorum. Kilimanjaro'nun ciddi bir futbol geçmişi olduğunu bildiğim için, forum içinde bu spor dallarıyla uğraşan birçok arkadaşın olabileceğini tahmin etmek zor olmuyor. Bu yüzden kırıcı yorumlardan kaçınmakta fayda var.
Kullanıcı avatarı
SeRxx

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: EczAtes, Merdo ve 206 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners