dijitaltutku yazdı:Birisi demiş ki "Hydroconquest güzel ama koluma taktım birşey hisettirmedi.." Ben de ne zaman koluma taksam tüm gözler saatin üzerinde oluyor..Önceden kaliteli başka saatler kullanırdım ama bu kadar dikkat çekmesi yüzünden sıklıkla kullanamıyorum doğrusu.. Yani etrafa çok şey hissettiren bir saat.
eyimen yazdı:dijitaltutku yazdı:Birisi demiş ki "Hydroconquest güzel ama koluma taktım birşey hisettirmedi.." Ben de ne zaman koluma taksam tüm gözler saatin üzerinde oluyor..Önceden kaliteli başka saatler kullanırdım ama bu kadar dikkat çekmesi yüzünden sıklıkla kullanamıyorum doğrusu.. Yani etrafa çok şey hissettiren bir saat.
Dikkat çekme olayı çok farklı bir nokta bence, çok daha ucuz ve horolojik değeri olmayan saatler de pekala dikkat çekebiliyor
Caner1983 yazdı:eyimen yazdı:dijitaltutku yazdı:Birisi demiş ki "Hydroconquest güzel ama koluma taktım birşey hisettirmedi.." Ben de ne zaman koluma taksam tüm gözler saatin üzerinde oluyor..Önceden kaliteli başka saatler kullanırdım ama bu kadar dikkat çekmesi yüzünden sıklıkla kullanamıyorum doğrusu.. Yani etrafa çok şey hissettiren bir saat.
Dikkat çekme olayı çok farklı bir nokta bence, çok daha ucuz ve horolojik değeri olmayan saatler de pekala dikkat çekebiliyor
+1 Tak dieseli 1 km den dikkat çekiyor
Masterport yazdı:İtibar görme meselesi neye göre kime göre sorularını barındırıyor, longines in tüm dünyadaki marketlerde satış rakamlarını bilmemiz ve aynı marketlerdeki rakiplerini bilmemiz ve bu dataları karşılaştırıp anlamlandırmamız ancak bize fikir verebilir, ama TSF formunda son 1,5 senedir gözlemlediğim kadarı ile zaten rolex, omega, seiko, orient biraz da Panerai dışında markalar pek konuşulmuyor.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
|