Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
mertk » 21 Mar 2016, 10:32
kilimanjaro yazdı:mertk yazdı:Bu bütçe biraz daha artırılırsa longines le grande classique tonneau veya yuvarlak kasa güzel olur.
Ben tonneau kasasını kız arkadaşıma almıştım,hem dresswatch hem de bence normal zamanda da takılabilir.Çok ince ve zarif duruyor.
Otomatik olarak tissot'un bayan saatlerine bakabilirsiniz.
Mert tavsiyen bi yana imzan dikkatini çekti.İvan Beboş hakkındaki şırınga ve kan bağlantılı dileklerine sonuna kadar katılıyorum

Gelemez artık zaten de, bir gelse biz de göstersek nasıl oluyormuş hak yemek.
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
-

mertk
-
MelihGS » 21 Mar 2016, 14:29
Bütçeyi bir tık daha artırıp Nomos alın bence. Hem aşırı şık, hem ömürlük. Çok güzel kadın saatleri var.
-

MelihGS
-
thekinger » 21 Mar 2016, 15:40
Bütçeyi bir tık artırın diyen arkadaşlar o tık ın ne kadar olduğunuda belirtirse imkanları zorlarım.
Dresswacth konusunun ucu açık biliyorum ama mesela allı güllü taşlı caf caflı saat takmax. Zarif ve kibar olacak çok kaba olmayacak.
-

thekinger
-
Tgm » 21 Mar 2016, 15:58
SeRxx yazdı:Tissot Powermatic 80 Ladies modellerine göz atmanızı tavsiye ederim.
Katılıyorum

"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
-

Tgm
-
thekinger » 24 Mar 2016, 21:13
Örnek önerilere açığım arkadaşlar.
-

thekinger
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi