Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
yardımlarınız için teşekkürler bukadar fiyat farkı olması normal değil kesinlikle şimdiye kadar ebay vb sitelerden hiç alışveriş yapmadım ama sanırım artık düşünmem lazım
Evet konuyu açan arkadaş yazdığımı yanlış anladı sanırım. abtsaat distribütör garantili saati çok iyi fiyata veriyor diğer sitelere göre demek istedim diğer sitelerin kar marjları ortada saati 395tl ye satan da kazanıyor,1054tl ye satan da kazanıyor
hayır yanlış anlama sözkonusu değil kendi gözlemim bu şekilde neredeyse hergün TR içi sitelerdeki fiyatları takip ediyorum abt saat için değil yorumum genel anlamda fiyatların çok fazla değişkenlik göstermesiyle ilgiliydi.
bende taaa 10 15 gün önce böyle bir öneride bulunmuştum o zaman da aynı şirket gg de satış yapıyordu aynı fiyatlara ben 395tl beyaz olana niyetlenmiştim. turuncu beyaz+ turuncu bir nato kayış abtsaat i de yine seikonun farklı bir modeli için aramıştım gayet ilgililer tavsiye ederim