TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

2000 TL Bütçeli Düğün / Damat Saati Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

2000 TL Bütçeli Düğün / Damat Saati Öneri

Mesaj Sciceks » 16 Mar 2016, 18:00

Herkese selamlar. Aranıza yeni katıldım. Forumu son günlerde yoğun bir şekilde kullandım hiç bilgim yokken bilgi sahibi oldum az biraz. Sağolun. Ben önümüzdeki aylarda nişan yapacağım ve müstakbel nişanlım bana uzun ömürlü ve hatırasını yaşatacak sonraki nesile aktarımı mümkün olan bir saat almak istiyor. Önerilerinizin bize faydası olacağını düşünüyorum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Bütçemiz: 2000 TL

TERCİHLERİM
Sİyah / Lacivert kadran
Kronometre istenmiyor
Çelik / Titanyum bilezik
Orta boy kasa boyutu
Safir cam

Tercihlerim sadece düşüncedir diğer önerileri de değerlendirebilirim.

HOŞLANDIĞIM SAATLER
SEİKO 5 SPORTS
TİSSOT PRS516
Kullanıcı avatarı
Sciceks

Re: Düğün/Damat saati

Mesaj mosef » 17 Mar 2016, 09:28

Kullanıcı avatarı
mosef

Mesaj Oktdmrglu » 17 Mar 2016, 20:29

Merhabalar. Biz de dugun saatlerimizi daha birkac gun once aldik. Gunlerce detayli incelemelerde bulunmus biri olarak sanirim fikir verebilirim. Nisanlimin tercihi gc seramik siyah uzerine gold son zamanlarda bayanlarda cokca gordugumuz model oldu. Ben longines hydro siyah kadran aldim ve bence 2000 li rakamlara alinabilecek hala en guzel saat. Bi tanidigimizin vasitasiyla 2800 liraya mal oldu. Normal fiyati 3400 lira sanirim. Tissot prs516 su an benim de kullandigim cok guzel bir saat, kesinlikle onerebilirim ama konu dugun olunca kahverengi kayisli beyaz kadranli bi visodate de bence tercihler arasinda bulundurulabilir.
Amor Fati
Kullanıcı avatarı
Oktdmrglu

Mesaj Sciceks » 17 Mar 2016, 22:59

mosef yazdı:şimdiden hayırlı olsun :champ:

http://www.certina.com/watch/ds-action- ... 4071105100

TEŞEKKÜRLER. DS ACTİON DA İNCELEDİĞİM MODELLER ARASINDA FAKAT ÜLKEMİZDE TEMSİLCİSİNİ BULAMADIM.
Kullanıcı avatarı
Sciceks

Mesaj eraslani » 18 Mar 2016, 17:12

tercih kriterlerinizi değil ama bence ihtiyacı karşılayabilir :D
http://www.edipsaat.com/U93540,261,hami ... master.htm
http://www.edipsaat.com/U33947,261,hami ... -field.htm
sade bir jazzmaster şık ve kalıcı olabilir diye düşünüyorum..
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj Sciceks » 18 Mar 2016, 23:05

jayzad yazdı:Merhabalar. Biz de dugun saatlerimizi daha birkac gun once aldik. Gunlerce detayli incelemelerde bulunmus biri olarak sanirim fikir verebilirim. Nisanlimin tercihi gc seramik siyah uzerine gold son zamanlarda bayanlarda cokca gordugumuz model oldu. Ben longines hydro siyah kadran aldim ve bence 2000 li rakamlara alinabilecek hala en guzel saat. Bi tanidigimizin vasitasiyla 2800 liraya mal oldu. Normal fiyati 3400 lira sanirim. Tissot prs516 su an benim de kullandigim cok guzel bir saat, kesinlikle onerebilirim ama konu dugun olunca kahverengi kayisli beyaz kadranli bi visodate de bence tercihler arasinda bulundurulabilir.

Hydro modeli araştırıyorum evet istediğim tarz da bir model .. Bu saat olayı gerçek anlamda dipsiz kuyu. Kafam çok karıştı. Hayırlısı bakalım. Haziran gibi alacağız erken mi başladık acaba araştırmaya.
Kullanıcı avatarı
Sciceks

Mesaj Sciceks » 18 Mar 2016, 23:10

eraslani yazdı:tercih kriterlerinizi değil ama bence ihtiyacı karşılayabilir :D

Model önerisi için Teşekkürler ben biraz fazla klasik buldum. Çok fazla klasik giyinemiyorum. Yılda bir takacağım bir saatte almak istemiyorum. En azından bu önerinizden HAMILTON marka saatleri de araştırmamda bir sakınca olmadığını anlıyorum. Hangi markanın saati alınır hangisinin alınmaz bilemiyoruz haliyle. Saat&saat mağaza müdürü Tissot'tan uzak dur dedi 7730 (yanılmıyorsam bu rakamı söyledi yanılıyor olabilirim) mekanizmanın altındaki mekanizmaları Ronde firmasına yaptırıyor ETA alacaksan 7730 mekanizmanın altını alma dedi. yardıma ihtiyacım var aslında İzmir'den biri varsa forumda birlikte saat baksak sanırım bana çok yararı olacak.
Kullanıcı avatarı
Sciceks

Mesaj khef » 19 Mar 2016, 11:20

Sciceks yazdı:
eraslani yazdı:tercih kriterlerinizi değil ama bence ihtiyacı karşılayabilir :D

Model önerisi için Teşekkürler ben biraz fazla klasik buldum. Çok fazla klasik giyinemiyorum. Yılda bir takacağım bir saatte almak istemiyorum. En azından bu önerinizden HAMILTON marka saatleri de araştırmamda bir sakınca olmadığını anlıyorum. Hangi markanın saati alınır hangisinin alınmaz bilemiyoruz haliyle. Saat&saat mağaza müdürü Tissot'tan uzak dur dedi 7730 (yanılmıyorsam bu rakamı söyledi yanılıyor olabilirim) mekanizmanın altındaki mekanizmaları Ronde firmasına yaptırıyor ETA alacaksan 7730 mekanizmanın altını alma dedi. yardıma ihtiyacım var aslında İzmir'den biri varsa forumda birlikte saat baksak sanırım bana çok yararı olacak.

Müdür arkadaş eğer saat&saat hala Tissot satıyor olsa aynı şekilde konuşabilir miydi acaba? Kesinlikle o mağazadan alışveriş yapmamanızı tavsiye ederim.
Sorunuza gelirsek, 2000 lira bütçe Swiss made saatler için giriş seviyesi modeller ve kısıtlı imkan demek. Ancak japon saatlerde bu bütçeyle el yapimi ve çok iyi mekanizmaya sahip Orient star serisinden ya da Seiko'nun Prospex, biraz bütçeyi zorlayarak Astron serilerinden güzel modeller bulabilirsiniz. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
khef

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners