TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

JDM Seiko Satın Almak

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: JDM SEIKO satın almak

Mesaj MelihGS » 17 Mar 2016, 21:30

Abi benimkini satalım size sıfıra çok yakın :) orijinal kayışını neredeyse kullanmadım bile. Ancak tabii tercih meselesi bir noktada.
Kullanıcı avatarı
MelihGS

Mesaj seikofan » 17 Mar 2016, 21:58

SeRxx yazdı:Merhabalar,

300-400 dolarlık saatlerin ülkemizde 2,700-3,000 lira civarı listelendiğini gördükten sonra JDM olayına güzel bakmaya başladığımı söyleyebilirim.

Bu modelleri "Seiyajapan" veya "Global Rakuten"den rahatlıkla temin edebilirsiniz.

sarg011 modelini rakutende buldum türkiyeye göndermiyormuş satan eleman :)
Zaman;en güçlü ilaç,en güçlü zehir. Dünyadaki tüm SEIKOLAR benim olsun.
Kullanıcı avatarı
seikofan

Mesaj TSayiR » 17 Mar 2016, 22:20

Thevenin yazdı:Eger satin almak istediginiz JDM Seiko'yu forumda gorduyseniz, sahibinin fotograflarini eklemeyi bitirmesini bekleyin. Bitirince gidip ondan alin.

Fotograflar ara sira geliyor, saat gorunuyor; ama sahibi mesajlariniza cevap vermiyorsa derhal uzaklasin.

Aradiginiz modeli Tokyo kapalicarsisi dahil henuz hicbir yerde gormediyseniz merak etmeyin, hozburun bulamazsa SerkanGS sizi bulur :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :champ: :champ: :champ:
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Mesaj TSayiR » 17 Mar 2016, 22:30

Kusura bakmayın ama anlayamıyorum ben sizi. yani alacak site bulamıyorsunuz bulsanız alacaksınız hemde yurt dışında bilinmeyen sitelerden alma riskini göze alıyorsunuz (amazon ebay a lafım yok) hemen sonrasında da gelme zamanını beklemeyi göze alıyorsunuz sonrasında da gümrük vergisini göze alıyorsunuz.Ama Cirlop gibi gıcır gıcır çil çil hemde aradığınız bir çok siteden daha ucuz bu:

viewtopic.php?f=12&t=21598&p=421727#p421727

viewtopic.php?f=202&t=21553#axzz43Bpus9iR

saatlere yok diyorsunuz. olay bu mudur? gerçekten anlayamıyorum aydınlatın beni
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Mesaj evsen81 » 17 Mar 2016, 23:01

seikofan yazdı:Herkese iyi günler dilerim sevgili saat sever dostlarım.Sorum başlıkta da yazdığım gibi Japan Domestic Market diye bilinen yani sadece Japonya için üretilen Seikoları düşünmekteyim bu aralar ama amazon ve rakuten sitelerinde baktığım kadarıyla Türkiye ye kargo yok.Sitede bu güzel saatlere sahip olan var hatta satan da mevcut ama ben sıfır alma taraftarıyım.Bu konuda beni bilgisi ve tecrübesiyle aydınlatan birisi olursa çok mutlu olurum .Seikonun yaptığı bu yaptığı bencilliği de anlaşmış değilim böyle efsane modeller çıkarıp başkasına satmamak ayıp olmuş bence. :champ:
Resim
Resim

Ben forumdaki arkadaşlardan iki saat aldım.Biri Seiko Blue Monster, diğeri Steinhart OVM.İki saatte Türkiye'de satılmayan saatler.İki saatte çok temizdi.Steinhart sıfır kondisyondaydı.Gümrük vs uğraşmak yerine forumdaki satılık saatlere bakabilirsiniz.
Gerçekten hem fiyat hem kondisyon olarak çok iyi saatler var :thumbup:
Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.
Kullanıcı avatarı
evsen81

Mesaj jstein » 17 Mar 2016, 23:14

TSayiR yazdı:Kusura bakmayın ama anlayamıyorum ben sizi. yani alacak site bulamıyorsunuz bulsanız alacaksınız hemde yurt dışında bilinmeyen sitelerden alma riskini göze alıyorsunuz (amazon ebay a lafım yok) hemen sonrasında da gelme zamanını beklemeyi göze alıyorsunuz sonrasında da gümrük vergisini göze alıyorsunuz.Ama Cirlop gibi gıcır gıcır çil çil hemde aradığınız bir çok siteden daha ucuz bu:

viewtopic.php?f=12&t=21598&p=421727#p421727

viewtopic.php?f=202&t=21553#axzz43Bpus9iR

saatlere yok diyorsunuz. olay bu mudur? gerçekten anlayamıyorum aydınlatın beni

Yurt dışından çok alışveriş yaptığımdan üzerime alınıp ben aydınlatayım.
Seikofan sıfır tercih ettiğini belirtmiş hal böyleyken Aydın saat'e nadiren düşen belirli modeller dışında en mantıklı tercih Japonya'dan almak oluyor. Rakuten ve seiyajapan'da forumca defalarca tecrübe edilen güvenilir kaynaklar. Buralardan alışveriş yaparken toplam bedele %20 eklendiğinde oluşan rakam alıcıya makul geliyorsa bence bunun ötesinde bir problem yok.
Son olarak da paket beklemek genelde keyiflidir.
One Timex digital watch, broken.
Kullanıcı avatarı
jstein

Mesaj shichinin » 18 Mar 2016, 02:10

Thevenin yazdı:Eger satin almak istediginiz JDM Seiko'yu forumda gorduyseniz, sahibinin fotograflarini eklemeyi bitirmesini bekleyin. Bitirince gidip ondan alin.

Fotograflar ara sira geliyor, saat gorunuyor; ama sahibi mesajlariniza cevap vermiyorsa derhal uzaklasin.

Aradiginiz modeli Tokyo kapalicarsisi dahil henuz hicbir yerde gormediyseniz merak etmeyin, hozburun bulamazsa SerkanGS sizi bulur :D

iyiymiş :lol:
Kullanıcı avatarı
shichinin

Mesaj Aristophan » 18 Mar 2016, 04:55

merhaba
halihazırda alpinist sahibiyim ve keyifle kullanıyorum , epey saat sirkülasyonum oldu satmak aklımın ucundan bile geçmiyor :thumbup:
kısaca şiddetle tavsiye ediyorum ,ebay bana sorarsanız bu konuda ilk gezilecek platform , satıcılar soru ve isteklerinizi anlayış ve sabırla cevaplıyor , ben saati satıcının da onayıyla düşük bir fiyat bildiriminden sonra gümrük ödemeden almıştım , siz de şansınızı bir deneyin derim :champ:
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2322090.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.TRS0&_nkw=seiko+sarb017&_sacat=0
Kullanıcı avatarı
Aristophan

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 18 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners