TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Akl覺m Kar覺覺k..Siz Ne Dersiniz? Omega PO Rolex SDDS

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Akl覺m kar覺覺k..Siz nedersiniz?

Mesaj ugurtatari » 17 Mar 2016, 16:24

Hellhound yazd覺:Teoride ayr覺, pratikte ayn覺 iki saate sahipsiniz. Bu 繹nerme ile sorunuz Planet Ocean vs Deepsea kar覺lat覺rmas覺na indirgeniyor. Eer iin maddi boyutu 癟ok da 繹nemli deilse tetii 癟ekin derim. Zira kronolu Planet Ocean ciddi zarar ettirecektir diye d羹羹n羹yorum.

Teekk羹r ederim cevab覺n覺z i癟in.Neden Ciddi zarar ettireceini d羹羹nd羹羹n羹z羹 sorabilirmiyim?
Gen癟ler yal覺lar覺n aptal olduunu san覺r;Ama yal覺lar gen癟lerin aptal olduunu bilir..
Kullan覺c覺 avatar覺
ugurtatari

Ya: 54
Kay覺t: 02 Oca 2014, 01:02

Mesaj ugurtatari » 17 Mar 2016, 16:25

Clk yazd覺:ugurtatari, demek ki senin icisleri bakani aynen Efkan Ala gibi bu islerden pek anlamiyor :D

Anl覺yorda Fiatlar覺n覺 az 癟ok bildii i癟in aa覺ya doru pek indiremiyorum fiat覺..Yemiyor yani.. :D
Gen癟ler yal覺lar覺n aptal olduunu san覺r;Ama yal覺lar gen癟lerin aptal olduunu bilir..
Kullan覺c覺 avatar覺
ugurtatari

Mesaj Tgm » 17 Mar 2016, 16:27

Anla覺lan b羹y羹k ve heybetli saatleri seviyorsunuz.

Koleksiyonda iki PO birden olmas覺 zaten gereksiz. Birisinden birisi gidebilir. Ben olsam kronograf覺 g繹nderip, yerine daha rahat, casual kullanabileceim bir saate y繹nelirdim. Mesela PAM 005,112 veya 380 olabilir. Yani sorunuza gelirsek; ikisi birden Deepsea i癟in feda edilmez bence..

Bir anektod veriyim ayr覺ca.. Submariner 覺 ald覺覺m ilk zamanlar ben de feci halde garipsedim. ama sonra bir al覺t覺m ki.. imdi diyorum ki kendi kendime; kullansam kullansam en fazla 42mm saat kullanabilirim. (panerai hari癟)
En son Tgm taraf覺ndan 17 Mar 2016, 16:29 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullan覺c覺 avatar覺
Tgm

Ya: 37
Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17

Mesaj Clk » 17 Mar 2016, 16:29

ugurtatari yazd覺:
Clk yazd覺:ugurtatari, demek ki senin icisleri bakani aynen Efkan Ala gibi bu islerden pek anlamiyor :D

Anl覺yorda Fiatlar覺n覺 az 癟ok bildii i癟in aa覺ya doru pek indiremiyorum fiat覺..Yemiyor yani.. :D

Fiyattan markadan cok g繹n羹l meselesi bu. Bence g繹n羹l ne diyorsa o! ;)
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Hellhound » 17 Mar 2016, 16:31

ugurtatari yazd覺:
Hellhound yazd覺:Teoride ayr覺, pratikte ayn覺 iki saate sahipsiniz. Bu 繹nerme ile sorunuz Planet Ocean vs Deepsea kar覺lat覺rmas覺na indirgeniyor. Eer iin maddi boyutu 癟ok da 繹nemli deilse tetii 癟ekin derim. Zira kronolu Planet Ocean ciddi zarar ettirecektir diye d羹羹n羹yorum.

Teekk羹r ederim cevab覺n覺z i癟in.Neden Ciddi zarar ettireceini d羹羹nd羹羹n羹z羹 sorabilirmiyim?

Kronografl覺 PO, d羹z PO kadar deerini koruyam覺yor.
gurmekokular
Kullan覺c覺 avatar覺
Hellhound

Kay覺t: 14 Au 2014, 15:42

Mesaj ugurtatari » 17 Mar 2016, 16:39

Tgm yazd覺:Anla覺lan b羹y羹k ve heybetli saatleri seviyorsunuz.

Koleksiyonda iki PO birden olmas覺 zaten gereksiz. Birisinden birisi gidebilir. Ben olsam kronograf覺 g繹nderip, yerine daha rahat, casual kullanabileceim bir saate y繹nelirdim. Mesela PAM 005,112 veya 380 olabilir. Yani sorunuza gelirsek; ikisi birden Deepsea i癟in feda edilmez bence..

Bir anektod veriyim ayr覺ca.. Submariner 覺 ald覺覺m ilk zamanlar ben de feci halde garipsedim. ama sonra bir al覺t覺m ki.. imdi diyorum ki kendi kendime; kullansam kullansam en fazla 42mm saat kullanabilirim. (panerai hari癟)

Bende 癟ok fazla par癟alanmamak ad覺na art覺k 2 sini verip alsam m覺 diye d羹羹n羹yordum.Ama en k繹t羹 1 i ni elden 癟覺kart覺p deapsea al覺nabilir belki.
Ben iin dorusu OMEGA taraftar覺y覺m.G繹nl羹m ondan yana.Ama ite bu ka覺nt覺 癟ok k繹t羹 birey :D
Kullan覺c覺 avatar覺
ugurtatari

Mesaj zafeer » 17 Mar 2016, 17:23

Clk yazd覺:
ugurtatari yazd覺:

+1
Kullan覺c覺 avatar覺
zafeer

Ya: 37
Kay覺t: 02 Ara 2011, 02:46

Mesaj MertYe » 17 Mar 2016, 18:03

Clk yazd覺:
ugurtatari yazd覺:

Yinede bence 襤癟ileri Bakan覺n覺 癟ok 羹zmemek laz覺m zira ilerde yol, su ve elektrik olarak d繹nme ihtimali y羹ksek :D
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 236 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners