TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Premier SNQ143P HAKKINDA

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko Premier SNQ143P HAKKINDA

Mesaj Ertanmeric » 14 Mar 2016, 23:57

Merhaba arkadaşlar açtığım başlık ve forum araştırmaları sonrası bir başlık açma gereği daha duydum siz sevgili bilgili arkadaşlara danışmak için :)

öncelikle saati almanyadan getirticeğim bir akraba vasıtasıyla fiyat olarak türkiye de ki indirimli fiyatların bile çok çok altında gerçekten birde euro olduğu halde dolar üzerinden getirtebilsek türkiye piyasasına göre saatler bedavaymış onu farkettim :)

İlk tercihim bu modelden yana mekanizma hakkında ve tavsiye konusunda beni aydınlatırsanız çok sevinirim

https://www.aydinsaat.com/p-5703-seiko-premier-snq143p.aspx

Şu model ise ilginç bir şekilde aynı fiyat üstteki model ile ve çok hoş bir model

https://www.aydinsaat.com/p-5687-seiko-otomatik-ssa231k.aspx

Bu benim için şuan sadece fantazi ekstara 300 lira bulamazsam sadece bakacağım bir model :)

https://www.aydinsaat.com/p-5751-seiko-premier-ssa213j2.aspx

Arkadaşlar bana ilk iki model 770 TL ye gelecek son attığım benim için fantazi olan model ise 1180 li fiyatlara denk geliyor türkiyede 2500 li rakamlarda son model en bariz fiyat farkıda bu modelde.

Üstadlarım sizlerden istediğim öncelikli olarak 1 numaralı model hakkında bilgi ve tavsiye vermeniz şimdiden teşekkür ediyorum herkese.

( 2. başlığım olduğu için tekrardan bir kusurum var ise affola : )

linkler neden önizlerken normalde gönderince kırık oluyor çözemedim düzelttim bisda bakalım olcak mı
En son Ertanmeric tarafından 15 Mar 2016, 18:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Ertanmeric

Re: Seiko Premier SNQ143P HAKKINDA

Mesaj eraslani » 15 Mar 2016, 16:27

linkler eksik olduğu için çalışmıyor..
model numaralarından göz atabildim..saatler boynuz yapıları nedeniyle gözüme hoş görünmedi..
seiko premier serisinde beğendiğim ve tavsiye edebileceğim model şöyle,
Resim
Kullanıcı avatarı
eraslani

Re: Seiko Premier SNQ143P HAKKINDA

Mesaj Ertanmeric » 15 Mar 2016, 18:10

eraslani yazdı:linkler eksik olduğu için çalışmıyor..
model numaralarından göz atabildim..saatler boynuz yapıları nedeniyle gözüme hoş görünmedi..
seiko premier serisinde beğendiğim ve tavsiye edebileceğim model şöyle,
Resim

Linkleri düzeltmeye çalıştım anlamadığım şekilde gönderince linklere birşey oluyor. anladım peki premier olarak kaliteler nasıl hani farkları nelerdir premier lerin...
Kullanıcı avatarı
Ertanmeric

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners