TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Automatic Watch Winder Kullananlar

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Automatic Watch Winder Kullananlar

Mesaj ugurtatari » 13 Mar 2016, 21:32

mosef yazdı:
Baran yazdı:Bende böyle birşey edinmek istiyorum ama oldukca gürültülü calıştıgını ve hırsızlar için acık hedef oldugunu duydum kullanıcılardan.Cct nickli Can'da konuyu görünce yorumunu belirtecektir.

çamaşır makinesi gibi kendi kendine yürüdüğünü duymuştum birinden. doğruluk payı var mıdır acaba?

edit: bu arada custom winder yapan var mı türkiyede bildiğiniz?

Evet türkiyede var Fiatları uçuyor..Kafayı yemişler :roll:
Gençler yaşlıların aptal olduğunu sanır;Ama yaşlılar gençlerin aptal olduğunu bilir..
Kullanıcı avatarı
ugurtatari

Mesaj Bg17 » 13 Mar 2016, 21:36

Ben baya suredir kullaniyorum. Hic sikinti yasamadim. Hatta saat sayisinin cok oldugu donemde 8 li bir tane almistim. Duruyor.

Ses modele gore degisiyor. Tek tarafa donenler cok etkili degil.

Annual calender kullaniliyorsa zorunluluk bence, ayar iskence cunku. Ayarlanamayip fabrikaya gonderieln saat duydum(k)

Ebayde ufak bir arastirma fiyat konusunda baya bilgi verir.

Mrbars winder kutu acilisi yapmisti diye hatirliyorum
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Cct » 13 Mar 2016, 21:47

MertYe yazdı:
Cct yazdı:Mesela bekarken evime gelen yardımcı kadın saatleriniz çok pahalı galiba demişti rahatsız olmuştum.

Balıkçıda Kerem abinin Patekleri, Jumbosu ve altın daytona gibi saatler varken garson gelip carbon ancon için abi en pahalısı bu mu diye Burak abiye sormuştu. Bence o koleksiyonda carbon ancon varken diğerlerine dokunmazlar :D

O zaman yoktu. 2 Tag Heuer 4 tane Seiko vardı :D
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj khef » 13 Mar 2016, 22:24

Ben de 4'lü no name winder var. Iki ayri platform, dort farkli dönme ayarı ve mavi pavyon ışıkları mevcut. :D Çok sessiz çalışıyor. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj mertk » 13 Mar 2016, 22:40

Ben şu anda kendime yapıyorum, baya lüks bişey yapmaya çalışıyorum ama maliyetli iş ve motorlar çok önemli.

Çoğu lüks markalar bile wolf design gibi, made in china. Ondan bunlarda sıkıntı, ses, dc motor bozulması ıhtımali çok oluyor.

Bende aldım çinden 10$ a motor, ve memnun kalmadım. Programı kendim yazdığımdan program olarak herseyi yapabiliyorum, çok modlu.

Ama şu an ameliyatım ve parça beklediğim için, biraz durddurdum projeyi.

Maliyette baya bir yükseliyor, sürekli, tam bir design kararı verdikten sonra, bu işe girip giremeyeceğimin kararı çıkıcak.

Ama benim yapmaya çalıştığım, çok üst seviyelere oynayan bir marka yaratmak istiyorum Türkiyede.Tabi ileri için böylr bir düşüncem var.

Ama watch winder alırken , bence baya araştırmak ve çin malı olan, made in china olan markalara pek girmemek lazım.
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk

Mesaj jstein » 13 Mar 2016, 22:54

mertk yazdı:Ben şu anda kendime yapıyorum, baya lüks bişey yapmaya çalışıyorum ama maliyetli iş ve motorlar çok önemli.

Çoğu lüks markalar bile wolf design gibi, made in china. Ondan bunlarda sıkıntı, ses, dc motor bozulması ıhtımali çok oluyor.

Bende aldım çinden 10$ a motor, ve memnun kalmadım. Programı kendim yazdığımdan program olarak herseyi yapabiliyorum, çok modlu.

Ama şu an ameliyatım ve parça beklediğim için, biraz durddurdum projeyi.

Maliyette baya bir yükseliyor, sürekli, tam bir design kararı verdikten sonra, bu işe girip giremeyeceğimin kararı çıkıcak.

Ama benim yapmaya çalıştığım, çok üst seviyelere oynayan bir marka yaratmak istiyorum Türkiyede.Tabi ileri için böylr bir düşüncem var.

Ama watch winder alırken , bence baya araştırmak ve çin malı olan, made in china olan markalara pek girmemek lazım.

Winder konusunda mabuchi marka motorların en iyisi olduğunu duymuştum.
Umarım bir an önce iyileşir ve sonuçları da bizimle paylaşırsınız.

http://www.mabuchi-motor.co.jp/en_US/
One Timex digital watch, broken.
Kullanıcı avatarı
jstein

Mesaj mosef » 13 Mar 2016, 22:58

paraya kıyıp döttling de alınabilir; güvenlik sıkıntısı da olmaz :D
Kullanıcı avatarı
mosef

Mesaj ugurtatari » 14 Mar 2016, 13:30

70 dolara da var 800 dolara da aradaki farkı çok merak ettim doğrusu
Gençler yaşlıların aptal olduğunu sanır;Ama yaşlılar gençlerin aptal olduğunu bilir..
Kullanıcı avatarı
ugurtatari

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 241 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners