Hepinize 癟ok teekk羹r ediyorum

taze taze ilk izlenimler gelsin.Rotor 癟evresel yerletirilmi f覺r覺l f覺r覺l d繹n羹yor maallah

plastik kasa 覺覺kta 癟ok g羹zel renk deitiriyor bu 癟ok houmuza gitti.Kau癟uk kay覺 kolu g羹zel kavr覺yor.Eskirse 75 TL imi bu da iyi.Ancak kay覺tan 繹nce tokalar k覺r覺lacak bence 癟羹nk羹 癟ok dandik

. Mekanizmadaki 繹nemli elementlerin kadranda iaretlenmesi g羹zel ayr覺nt覺. ( Bunu sat覺c覺 s繹yledi ) G羹nl羹k sapma art覺 eksi 10 sn imi ancak bunu test etmek 癟ok zor 癟羹nk羹 saniye durdurma 繹zellii yok.
Saat hem otomatik hemde kurmal覺 ve 6 y繹n羹nde kurulabilmesi genel al覺kanl覺klara g繹re 癟ok ilgin癟.Saniye kolunun boynuzlara denk gelen plastikle ayn覺 renk olmas覺 g羹zel bir ayr覺nt覺.Epey g羹r羹lt羹l羹 癟al覺覺yor vars覺n olsun
Tek yad覺rgad覺覺m覺z kasa kal覺nl覺覺 oldu 13.5 mm biraz y羹ksek g繹r羹n羹yor ama o kadar da olsun dedik ge癟tik.Tam kurulu iken 90 saat g羹癟 rezervi.襤te bu mekanizmadaki ay覺rt edici 繹zellik bence.Bu saat覺 alan sak覺n dua girmesin 癟羹nk羹 30 metre ge癟irmezlik
Sonu癟 olarak , fiyat / performans olarak gayet tatmin edici bir g羹zel olduunu d羹羹n羹yorum ve horoloji merakl覺lar覺n覺n ilgilenmesini tavsiye ediyorum.

Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me
Ernesto Che GUEVARA