TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Fossil Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko Fossil Saat Tavsiyesi

Mesaj Ertanmeric » 11 Mar 2016, 21:08

mosef yazdı:bu bütçeyle seiko ya da orientten şaşmayın. :thumbup:

Seiko'yu her konuda biliyorum ancak Orient her mağazada veya internette karşımıza çıkmayan bir marka olduğu için bunca zaman gözümüzden kaçmış, şuan seiko ve orient bakar duruma geldim zaten :) tercihen otomatik beyaz kadran ve deri kayış bakıyorum, http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=202&t=21047#axzz42c2h3vXI şu modeli gördüm hoşmuş gerçekten
Kullanıcı avatarı
Ertanmeric

Mesaj mosef » 11 Mar 2016, 21:29

orient saat hiç kullanmadım ancak bir kaç defa incelemiştim. forumda da sevilen bir marka, rahatlıkla alabilirsiniz.
ilandaki güzel bir model. bir bakın derim :thumbup:
Kullanıcı avatarı
mosef

Mesaj TSayiR » 11 Mar 2016, 21:56

kardeş o saat otomatik.. ve gerçekten güzel bi saat.. ben o saati al derim saat çok temize benziyor satıcı ile irtibata geç ve başka resimlerini de göndermesini iste iyice aklına yatarsa kaçırma derim. ama ille de sıfır alacağım dersen yine orient ve seiko öneririm..

Ben bu forumda takılmadan önce Elimde iki tane saat vardı ikisini de sattım ve hayatta takmam dediğim iki saat aldım,biri orient biri seiko ikiside otomatik :) :) Orient konusunda bende senin gibiydim.. yani seni cok iyi anlıyorum.

ne alırsan al hayırlı olsun inşallah. :)
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Mesaj Ertanmeric » 12 Mar 2016, 00:25

TSayiR yazdı:kardeş o saat otomatik.. ve gerçekten güzel bi saat.. ben o saati al derim saat çok temize benziyor satıcı ile irtibata geç ve başka resimlerini de göndermesini iste iyice aklına yatarsa kaçırma derim. ama ille de sıfır alacağım dersen yine orient ve seiko öneririm..

Ben bu forumda takılmadan önce Elimde iki tane saat vardı ikisini de sattım ve hayatta takmam dediğim iki saat aldım,biri orient biri seiko ikiside otomatik :) :) Orient konusunda bende senin gibiydim.. yani seni cok iyi anlıyorum.

ne alırsan al hayırlı olsun inşallah. :)

Aynen dediğim gibi ilk defa duyduğum çok saat markası oldu forumda Orient de onlardan biriydi bide Orient Star var onu hiç bilmiyodjm mesela :) anladığım kadarıyla el yapımk modelleri. İlandaki saat tüm zevklerimi içeriyor arkadaşa mesaj da attım ancak ben istanbul o izmir :) aslan saat mağazıns gidip deniyeceğim model varsa duruma göre aklıma yattı aslında.

Benim en başta verdiğim Seiko'lar nasıl? Quartz modeller olması haricinde
Kullanıcı avatarı
Ertanmeric

Mesaj TSayiR » 12 Mar 2016, 08:07

Bence çok şık modeller, onlari da alabilirsin tabii ama o fiyata orientin otomatiklerini alirsin.. bak isin icine orient star i sokma çünkü o bambaska bişey :)
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Mesaj Ertanmeric » 13 Mar 2016, 01:18

TSayiR yazdı:Bence çok şık modeller, onlari da alabilirsin tabii ama o fiyata orientin otomatiklerini alirsin.. bak isin icine orient star i sokma çünkü o bambaska bişey :)

onun hakkında hiç bir bilgim yok zaten :)
Kullanıcı avatarı
Ertanmeric

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: fikrigul ve 44 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners