TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SSC355P / SNAF39P Veya Tissot Seçim

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko ssc355p-snaf39p veya tissot seçim

Mesaj subzero » 10 Mar 2016, 11:24

eraslani yazdı:
subzero yazdı:
eraslani yazdı:Forumun satış köşesinde istediğiniz tarzda çok fazla seçenek mevcut..seiko zaman zaman birkaç modelinde ciddi indirimler yapıyor, acele etmezseniz 1000-1200 arası bu modellere denk gelirsiniz diye tahmin ediyorum.

Peki söylediğim 2 model arasından hangisini önerirsiniz?birde tissot seiko marka kıyaslaması yaparsak birbirlerine üstünlük kurabilirlermi yoksa kafa kafaya markalarmı?

Anladığım kadarıyla krono Vs içeren biraz daha dolu kadranlı modellere ilginiz var..bu durumda seiko tercihlerinize yerinde..Tissot düşününce daha sade ama sportif ve otomatik tavsiye ederim..Prs516 en iyi örnek.

yani hem spor hemde takımla takabileceğim saatim olsun istiyorum.bugüne kadar hep moda markası saat taktım artık gerçek saat markası olsun istiyorum.ssc355p bayağı kafama yattı.ama bazı sitelerde safir cam değil gibi şeyler gördümde ondan kararsız kaldım.bide diğerine göre insanların fikrini almak istedim.
Kullanıcı avatarı
subzero

Mesaj subzero » 10 Mar 2016, 11:27

khef yazdı:
subzero yazdı:
eraslani yazdı:Forumun satış köşesinde istediğiniz tarzda çok fazla seçenek mevcut..seiko zaman zaman birkaç modelinde ciddi indirimler yapıyor, acele etmezseniz 1000-1200 arası bu modellere denk gelirsiniz diye tahmin ediyorum.

Peki söylediğim 2 model arasından hangisini önerirsiniz?birde tissot seiko marka kıyaslaması yaparsak birbirlerine üstünlük kurabilirlermi yoksa kafa kafaya markalarmı?

Bu soru üzerine forumda biraz daha vakit geçirmenizi tavsiye ederim.

mosef hocam baktım satılık bölümüne fakat 2.el düşünmüyorum.sıfır olanlardada içime sinen pek olmadı.

khef hocam seiko-tissot hep kafa kafaya marka olarak gelirdi bana. forumuda gezdim ama kanaatim değişmedi.o açıdan sordum herhangi birinin diğerine üstünlüğü varmı diye.birde tissot swiss made olması aklımı çeliyor.
Kullanıcı avatarı
subzero

Mesaj mosef » 10 Mar 2016, 11:45

forumdan kimse size tissot almayın seiko daha iyidir ya da tam tersini söylemez. bu iki marka arasından hoşunuza gideni tercih edebilirsiniz.

eraslaninin de dediği gibi bence bu bütçeyle en güzel tercih prs 516 otomatik olur. çelik kayışlı arıyorsunuz anladığım kadarıyla. kronometre güzel ama ilk tercihimde daha sade bir model tercih ederdim ben olsam. prs 516'nın quarzt chronolu versiyonlarına da bir bakın.
Kullanıcı avatarı
mosef

Mesaj subzero » 10 Mar 2016, 14:13

mosef yazdı:forumdan kimse size tissot almayın seiko daha iyidir ya da tam tersini söylemez. bu iki marka arasından hoşunuza gideni tercih edebilirsiniz.

eraslaninin de dediği gibi bence bu bütçeyle en güzel tercih prs 516 otomatik olur. çelik kayışlı arıyorsunuz anladığım kadarıyla. kronometre güzel ama ilk tercihimde daha sade bir model tercih ederdim ben olsam. prs 516'nın quarzt chronolu versiyonlarına da bir bakın.

prs 516 daha öncedende araştırdığım modeldi.fakat aşırı sade geldiğinden vazgeçtim.bide seiko daki fonksiyonları görünce daha ağır bastı gibi.

hocam zaten şu iyidir falan diye cevap beklemedim.mesela birine sorsanız rolex mi citizen mi diye direk rolex der.bunun gibi dedim hani birbirlerine üstünlüğü varmı marka olarak diye.ama sizinde yorumunuzdan anlaşılacağı üzere bir üstünlükleri yok.hemen hemen aynı ayarda saatler.
Kullanıcı avatarı
subzero

Re: Seiko SSC355P / SNAF39P Veya Tissot Seçim

Mesaj erenedip » 10 Mar 2016, 14:20

bence forumda ikinci el cok temiz muazzam saatler oluyor. olayi ikinci el diye dusunmemek lazim. burada bi tutkuya gonul vermis insanlarin degisimi gibi. acikcasi ben yakinda biraz daha orta segment yuksek butceli bir saat almayi dusunuyorum.ikinci elllerde cok uyguna bulabiliyorsunuz...
Kullanıcı avatarı
erenedip

Re: Seiko SSC355P / SNAF39P Veya Tissot Seçim

Mesaj subzero » 10 Mar 2016, 16:19

açıkcası hiç düşünmüyorum 2.el.illaki bi yerinde çizik vs. olacaktır.sıfır takıntım var benim.istediğim saatleride belirttim.onların içinden biri veya onlara muadil olacak saat önerilerine tabiki açığım.
Kullanıcı avatarı
subzero

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners