Skeskin yazdı:Sayın editörüm bu saat sadece dalış içinmi tasarlanmış yani dalış yapmayan birisine bu saat gereksizmi ? Yüzme ile dalış ile alakası olmayan birisi bu markanın başka modellerinemi yönelmeli?
Skeskin bu özel bir saat olması yanı sıra aynı zamanda bir hayli güzel ve kullanışlı bir saat oldu diye düşünüyorum. Diver saatleri sadece dalgıçlar kullanmıyor. Yapısı gereği zaten en çok satılan ve kullanılan tarzlardan birisi diver modelleri diyebilirim. Desk diver denilen masa başı dalgıcı kavramı bu sebeple söylenmiş zaten
IronMaster yoğunluktan gözümden kaçmış olabilir kusura bakma, 4-5 kez konuya numara yazıp özel mesaj atan veya telefon ile haber veren arkadaşımız dışında zaten pek numara seçen olmamıştı. 61 numara liste 50'yi geçtikten sonra dahil edildi. Konu açıldığında 61 numara olmadığı için zaten sen bu konuya yazmadan 61 numaraya eklemem mümkün olmayacaktı. Limit numaralarını bu konuda yazdı hemen hemen herkes. Saat güzel oldu beğendiysen katılman iyi olacaktır ancak numara elbette önemli ise ileride başka bir projeye katılabilirsin.
Arkadaşlar çok yoğun bir tanıtım olmadığı halde bir hayli katılım oldu herkese teşekkürler

Yarın bir hayli çok kişiye proje konusu ile ilgili basit bir haber mailı gönderilecek. Şu anki sayımız da neredeyse yeterli ancak maili alan kişilerden bir takım ek katılımlar olursa proje çok rahat şekilde üretim aşamasına geçecektir