TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Tevfik Ayd覺n Sirkeci ubesi Hakk覺nda

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tevfik Ayd覺n Sirkeci ubesi Hakk覺nda

Mesaj erenedip » 06 Mar 2016, 14:18

Clk yazd覺:Beyler bu yazdiklariniz 羹zerine ben bir uyarida bulunmak istiyorum!

Calisanlari aldiklari maas ile degil islerinde g繹sterdikleri 繹zen ve bilgileri ile degerlendirin. Sunu da sorayim. Exclusive m羹sterisine dogru d羹zg羹n hizmet veremeyen bu bayilerde d羹s羹k maas ile isci calistiran isveren mi yoksa yukarida yazilan gercek gibi aldigi maasin 10-20 katina saat satmak durumunda olan eleman mi suclu?

M羹steri olarak sorunun kaynaklari tabii ki bizleri ilgilendirmez ancak 繹k羹zden de buzagi cikmaz! Bilmem anlatabildim mi ;)

Fiyat konusuna gelince : Para kolay kazanilmiyor! Indirim isteyenin bir y羹z羹 kara vermeyen arap olsun :D :lol:

Kesinlikle hakl覺s覺n覺z. Olay zaten kazandigi para degil. Aynen bu acidan birilerini kucumsememesi lazim. Zaten dediiniz gibi 繹nemli olan ise saygisi[emoji4]
Kullan覺c覺 avatar覺
erenedip

Ya: 40
Kay覺t: 27 Ara 2015, 14:36

Mesaj hakan1970 » 06 Mar 2016, 14:36

Caner1983 yazd覺:
hakan1970 yazd覺:Ben de 2012 y覺l覺ndaki bir an覺m覺 anlatay覺m. LV yi 襤zmir K羹lah癟覺olu ndan alm覺t覺m. Konak Pier maazas覺ndan. D羹kkana girdiim andan 癟覺kt覺覺m ana kadar inan覺lmaz centilmen ve kaliteli hizmet g繹rd羹m. 襤smi Bora beydi. 2013 y覺l覺nda ayr覺lm覺. Saati alaca覺m覺 bilmese bile bana kendimi o kadar deerli hissettirdi ki , art覺 al覺veri bittikten sonra bana dedii' sizi havaalan覺na b覺rakt覺rmam覺 ister misiniz efendim ? ' c羹mlesi beni tam anlam覺yla bitirdi. Rolex butiklerde bu t羹r kiiler olmal覺 ancak Ankara ve 襤stanbul daki t羹m ubeleri gezdim Bora bey gibi bir sat覺癟覺ya bir daha rastlamad覺m.

Abi adana times ile al覺veriim ve y羹zy羹ze g繹r羹mem olmad覺 ama telefonla fiyat sordum konuma ekli tavr覺 ses tonu yetti sanki adam nerdeyse telefonda katolou oturup anlatacakt覺 her soruma cevap verdi bu benim i癟in yeter havaliman覺na b覺rakmasa da olur :lol: :D

Caner[emoji106]
Adana 'n覺n Adana'l覺n覺n yeri ayr覺d覺r
Adanal覺y覺k Allah'覺n adam覺y覺k. [emoji1]
Her insan huzur verir...Kimileri gelince , kimileri gidince.
Kullan覺c覺 avatar覺
hakan1970

Ya: 55
Kay覺t: 30 Oca 2013, 18:17

Mesaj Caner1983 » 06 Mar 2016, 14:37

Hakan abi :champ: :champ: :champ:
Rolexs dont tick-tock
Kullan覺c覺 avatar覺
Caner1983

Ya: 42
Kay覺t: 05 Eyl 2014, 22:41

Mesaj mertk » 06 Mar 2016, 21:51

Valla nianta覺ndaki butiklerde 癟ok iyi kar覺l覺yorlar ve baya kibarlar.

Rolex olsun, iwc, panerai, omega olsun 癟ok ilgililer.

zellikle IWC'deki ilgili kii herhalde maaza m羹d羹r羹yd羹. Mekanizmalarla iligli baya bir bilgiye sahipti.
IVAN BEBEK B襤R GN TRK襤YE'YE YOLUN DECEK!!!
Kullan覺c覺 avatar覺
mertk

Ya: 35
Kay覺t: 02 ub 2010, 00:42

Mesaj mehmetalpcan » 06 Mar 2016, 22:10

k羹癟羹k olsa da bir iletme sahibi olarak fikrim bu 羹lkede elaman 癟al覺t覺rmak kadar zor bir i yok bu b繹yle biline ,her gelen gideni 癟ok zaman aratt覺覺 i癟in yapacak bir ey yok.hele de biraz bilgi isteyen bir sekt繹r ise eleman 癟al覺t覺rmak 癟ok zor.her dakika ba覺na kamera da diksen verim alam覺yorsun.emek youn sekt繹r b繹yle ne yaz覺k.bu g羹n avukatlar覺n makine m羹hendislerin 癟ok az paraya 癟al覺t覺覺 memleketimizde hasbelkader ii 繹renmi eleman sizi her an yaya b覺rakabilir.simit saray覺n覺 kuran kiinin yaad覺klar覺n覺 okuman覺z覺 tavsiye ederim.bir g羹n emekli bir albay ei ve 癟ocuklar覺 ile 癟al覺mak zorunda kalm覺.
i癟ki b羹t羹n k繹t羹l羹klerin anas覺d覺r Hz Muhammed SAV.
Kullan覺c覺 avatar覺
mehmetalpcan

Ya: 56
Kay覺t: 05 Mar 2010, 22:38

Mesaj Srhtdry » 06 Mar 2016, 22:38

Clk yazd覺:Beyler bu yazdiklariniz 羹zerine ben bir uyarida bulunmak istiyorum!

Calisanlari aldiklari maas ile degil islerinde g繹sterdikleri 繹zen ve bilgileri ile degerlendirin. Sunu da sorayim. Exclusive m羹sterisine dogru d羹zg羹n hizmet veremeyen bu bayilerde d羹s羹k maas ile isci calistiran isveren mi yoksa yukarida yazilan gercek gibi aldigi maasin 10-20 katina saat satmak durumunda olan eleman mi suclu?

M羹steri olarak sorunun kaynaklari tabii ki bizleri ilgilendirmez ancak 繹k羹zden de buzagi cikmaz! Bilmem anlatabildim mi ;)

Fiyat konusuna gelince : Para kolay kazanilmiyor! Indirim isteyenin bir y羹z羹 kara vermeyen arap olsun :D :lol:

+1
Kullan覺c覺 avatar覺
Srhtdry

Ya: 36
Kay覺t: 21 ub 2013, 20:28

Mesaj manil » 06 Mar 2016, 23:48

Saat konusunda bug羹ne kadar, bu denli olumsuz bir durum yaamad覺m.

Rotap zorlu avm ve rhodium Suadiye maazalar覺na gittim, her seferinde ilgi alaka, g羹lery羹z eksik olmad覺.

Bunlar覺n hepsi 癟ok 繹nemli. T羹rkiye deki temel eksiklikler ise kanaatimce 癟al覺anlar覺n yapt覺klar覺 ii sevmemesi, kendilerini gelitirmemeleri ve kraldan 癟ok kralc覺 olmalar覺.

Bu konuyla ilgili tek olumsuz an覺m, Sirkeci de bir saat maazas覺na gittiimde kar覺lat覺覺m olumsuz tav覺r sonucunda c羹zdan覺 a癟覺p nakit para g繹stermem ve 'sen u anki tavr覺nla bu paran覺n bu c羹zdandan senin kasana ge癟me ihtimalini yok ettin' demek oldu.

Adam san覺r覺m hala unutamam覺t覺r. Sonra 繹z羹r mozur vs hi癟 繹nemi yok.

Alakas覺z olacak ama google'da 'esnaf kan al覺yor' diye yaz覺n y覺llara g繹re da覺l覺m覺 geliyor. Esnaf覺n istisna bi tarafa alad覺覺 da yok. Sadece sokacaklar覺 kaz覺覺n boyu deiiyor.

Esnaf zihniyeti ile de 21 yy da yaama ans覺m覺z yok. Net.
Some people feel the rain. Others just get wet.

Bob Marley
Kullan覺c覺 avatar覺
manil

Kay覺t: 14 ub 2014, 12:33

Mesaj BayWalser » 06 Mar 2016, 23:51

Saat sat覺覺 yapan elemanlar覺n davran覺lar覺 ile ilgili mecburi olarak d羹羹k standartlara al覺t覺覺m覺z覺 Rotap'覺 satt覺klar覺 en ucuz modellerden biri olan 1700 TL'lik Louis Errard saat i癟in arad覺覺mda farketmitim. Bu saatin maazalar覺nda bulunmad覺覺n覺, ancak merkez ofislerinde bana SUNUM yapabileceklerini s繹ylemilerdi. Tevikiye'deki merkezlerine gittiimde g羹zel bir saat muhabbeti ve ekstra bir indirimle uurlam覺lard覺 beni. Dar覺s覺 dier saat癟ilerimizin ba覺na..
Ve zaman dediimiz nedir ki Ahmet Abi
Kullan覺c覺 avatar覺
BayWalser

Ya: 36
Kay覺t: 10 Oca 2016, 14:22

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Aydn2425, Google [Bot] ve 48 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners