TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Oris Swiss Hunter Team Limited Edition

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Oris Swiss Hunter Team Limited Edition

Mesaj 2fast4u » 09 Eki 2010, 23:41

Bu sıralarda almayı dusundugum pılot saatı fıkrı bu modelle dogdu fakat TSF Special Edition ıle noktalanacak sanırım. Yınede vatandas haberdar olsun :)

45mm pvd kasa
Resim
superlumınova
Resim
Resim
Resim
hunter LE arkakapak
Resim
Resim
Resim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Re: Oris Swiss Hunter Team Limited Edition

Mesaj yusufragip » 10 Eki 2010, 01:41

Daha once ebayde gordugum bir saat gercekten cok hos fiyat olarakta ebayde cok uygunlar . Bence guzel bir tercih olur kollar tarihi gosterinin ucunda ucak olmasi ayri bir hava katiyor . Simdiden hayirli olsun
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj Bond » 10 Eki 2010, 03:07

1958 adet limitli hoş bir Oris Pilot modeli. Kişisel düşüncem olarak artıları farklı kadran yapısı ve Orislerden alışık olduğumuz iç çerçevede dairesel tarih göstergesi, DLC olmasada hoş bronza çalan renkli PVD ve tarih kolunda uyumlu tonda uçakta hoş olmuş. Yeni seri Orislerde de kullanılan kollardaki BG W9 SL gece ve gündüz ayrı güzel. Numerik index lumeları aynı kalitede değil ama mavi ton farklı için mecburen öyle yapmışlar, gece ışımada biraz pürüzlü. ETA otomatik mekanizma 46mm kasaya çok küçük kalmış ben saatin arkasını beğenmedim, komik duruyor. Manuel mekanizma tercih edilebilirmiş yada arkası kapatılıp güzel bir uçak logo işlenebilirmiş. Kasa lug to lug 55mm + gibi saatde ince ve büyük sayılır her kola uyumlu olmayabilir. Bezel iç kadran detayı küçük çizgilerle çok uyumlu duruyor. Pilot heritage uyumlu sword kollarda güzel. Small secondsa bir çerçeve daha iyi olurmuş sanki biraz silik kalmış.

TSF SE ile noktalanacak dediğin için düşüncemi yazayım; elbette Orisin marka bilinirliği ve değeri Steinhart ile mukayese kabul etmez ama fiyat ve genel yapı olarak bakarsak 3,000 TL TR indirimli fiyatı, global ise $ 1,600 US seviyesi ile 3 tane Steinhart Nav. B-Uhr TSF SE eder. Elbette bir Oris fanatiği için bunun önemi olmaz. Genel olarak güzel bir saat ama bu modelle aynı fiyat seviyesinde farklı pilot alternatiflerde bakılabilir.

Ekleme: Birde bonus anahtarlık varmış :)

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Archezia » 10 Eki 2010, 04:07

Bu şekilde bir tarih göstergesini ilk defa görüyorum. Daha önce gördüysem de farkına bile varmadım. Hoş bir özellikmiş... Bununla normal bildiğimiz tarih göstergesini birleştirseler, tam 12'nin üstü date olsa ve o rakamlı iç çerçeve date wheel gibi tarih değiştikçe dönse güzel olabilir belki de. Bunu ORIS'e bir ileteyim ben. Yada ORIS temsilcimiz olarak 2fast4u iletse daha uygun olur heralde.
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Clk » 10 Eki 2010, 07:39

Muhtesem olmus. Oris'i tebrik etmek ve bu saatten bir tane edinmek lazim :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Frax » 10 Eki 2010, 15:15

Bond saniyenin çerçevesiz olmasına eksi vermiş ama bence böyle olması sanki daha bir bütünlük duygusu katmış saate. İçe doğru katman katman iniliyor saatin kadranında. Çok güzel saat ortalama olarak 4 hakedecek bir tasarım :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj 2fast4u » 10 Eki 2010, 22:22

bond fıyatına hıc bakmadan yazdım .Bugun kanyon a vakıt bulup ugramak ıstemıstım fakat mumkun olmadı.Senden rakkamları ogrenmıs oldum:)gerıye ele alıp hıssetmek kaldı .Fakat yınede pılot saat ıstegımı kabartan Tsf projesınden yana sansımı kullanmak ısterım dıyerek beklemeye devam nede olsa pılot tarzım degıl olacaksa oncelıgım ,anlam tasıyan bır pılot olması :)clk bence de alman lazım hazır pılot koleksıyonu baslamısken :)fakat tatlı su saatı degıl bu ona gore :)))))gercek saat...........
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Redliner » 13 Eki 2010, 14:21

Muhteşem bir saat. Crown u olsun uçak olsun severek izledik :lol: Tek eksik nokta Bond un da dediği gibi mekanizma saat çapına göre ufak kaldığından arkası cam olmasa saat daha bir tok duracakmış.
Kullanıcı avatarı
Redliner

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: gargamell, Majestic-12 [Bot] ve 45 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners