TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Tevfik Ayd覺n Sirkeci ubesi Hakk覺nda

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tevfik Ayd覺n Sirkeci ubesi Hakk覺nda

Mesaj hakan1970 » 06 Mar 2016, 12:27

Ben de 2012 y覺l覺ndaki bir an覺m覺 anlatay覺m. LV yi 襤zmir K羹lah癟覺olu ndan alm覺t覺m. Konak Pier maazas覺ndan. D羹kkana girdiim andan 癟覺kt覺覺m ana kadar inan覺lmaz centilmen ve kaliteli hizmet g繹rd羹m. 襤smi Bora beydi. 2013 y覺l覺nda ayr覺lm覺. Saati alaca覺m覺 bilmese bile bana kendimi o kadar deerli hissettirdi ki , art覺 al覺veri bittikten sonra bana dedii' sizi havaalan覺na b覺rakt覺rmam覺 ister misiniz efendim ? ' c羹mlesi beni tam anlam覺yla bitirdi. Rolex butiklerde bu t羹r kiiler olmal覺 ancak Ankara ve 襤stanbul daki t羹m ubeleri gezdim Bora bey gibi bir sat覺癟覺ya bir daha rastlamad覺m.
Her insan huzur verir...Kimileri gelince , kimileri gidince.
Kullan覺c覺 avatar覺
hakan1970

Ya: 55
Kay覺t: 30 Oca 2013, 18:17

Mesaj Caner1983 » 06 Mar 2016, 12:46

@clk benim emekciye sayg覺m sonsuz ama iini efendi gibi doru d羹r羹st yapana. 襤veren d羹nyalar覺 g繹t羹r羹p icisine az vermesi zaten global bir sorundur oras覺 ayr覺 beni ilgilendirmez demek istemem ama ??? 癟al覺an yapt覺覺 i kar覺l覺覺nda para al覺yorsa az veya 癟ok(keke herkes hakkettii 羹cretleri alabilse ama buras覺 T羹rkiye spnu癟ta) o ii safsaklayamaz hakk覺 yok bence
Rolexs dont tick-tock
Kullan覺c覺 avatar覺
Caner1983

Ya: 42
Kay覺t: 05 Eyl 2014, 22:41

Mesaj Caner1983 » 06 Mar 2016, 12:52

hakan1970 yazd覺:Ben de 2012 y覺l覺ndaki bir an覺m覺 anlatay覺m. LV yi 襤zmir K羹lah癟覺olu ndan alm覺t覺m. Konak Pier maazas覺ndan. D羹kkana girdiim andan 癟覺kt覺覺m ana kadar inan覺lmaz centilmen ve kaliteli hizmet g繹rd羹m. 襤smi Bora beydi. 2013 y覺l覺nda ayr覺lm覺. Saati alaca覺m覺 bilmese bile bana kendimi o kadar deerli hissettirdi ki , art覺 al覺veri bittikten sonra bana dedii' sizi havaalan覺na b覺rakt覺rmam覺 ister misiniz efendim ? ' c羹mlesi beni tam anlam覺yla bitirdi. Rolex butiklerde bu t羹r kiiler olmal覺 ancak Ankara ve 襤stanbul daki t羹m ubeleri gezdim Bora bey gibi bir sat覺癟覺ya bir daha rastlamad覺m.

Abi adana times ile al覺veriim ve y羹zy羹ze g繹r羹mem olmad覺 ama telefonla fiyat sordum konuma ekli tavr覺 ses tonu yetti sanki adam nerdeyse telefonda katolou oturup anlatacakt覺 her soruma cevap verdi bu benim i癟in yeter havaliman覺na b覺rakmasa da olur :lol: :D
Rolexs dont tick-tock
Kullan覺c覺 avatar覺
Caner1983

Ya: 42
Kay覺t: 05 Eyl 2014, 22:41

Mesaj mosef » 06 Mar 2016, 13:10

maalesef t羹rkiyedeki sat覺 personelleri genel olarak satt覺覺 羹r羹n ile ilgili dahi gerektii kadar bilgiye sahip deil. kimi 癟ok ukala, kimi de ger癟ekten bilgisiz. bilgili ve kibar sat覺c覺 癟ok zor bulunuyor. ben de izmir alsancaktaki k羹lah癟覺olunu 癟ok baar覺l覺 buluyorum ancak ge癟en y覺l gittiim pier i癟in ayn覺 eyi s繹yleyemicem.
ge癟enlerde ba覺mdan ge癟en bir hikayeyi paylaay覺m ben de. ilk kez otomatik alacak bir arkada覺m b羹t癟esi dahilinde orient mako almaya karar verdik. aslan saatin internet sitesinden izmirdeki yetkili sat覺c覺lar覺 aramaya balad覺m, stok ve fiyat soruyorum. imdi ad覺n覺 hat覺rlamad覺覺m bir maazay覺 arad覺覺m. telefonu a癟an kiiye orient mako arad覺覺m覺 stoklar覺nda olup olmad覺覺n覺 sordum. kar覺daki kii sert bir ekilde perakendeci misin diye sordu. anlamad覺m dedim. perakendeci misin diye tekrar sordu. al覺c覺y覺m ama sen m羹terinle nas覺l bu ekilde konuabiliyorsun dedim, kar覺daki de satm覺yorum sana saat falan deyip telefonu kapatt覺.
a癟覺kcas覺 normalde tekrar arar覺m bu tarz durumlarda ama o kadar garipsedim ki hi癟 aramad覺m bile.
Kullan覺c覺 avatar覺
mosef

Kay覺t: 02 Tem 2014, 21:42

Mesaj eyimen » 06 Mar 2016, 13:39

Herkesin bahsettigi uzere, sattigi urun hakkinda bilgili olan satici bulmak cok zor. Aslinda oldukca da bos zamanlari var ama ne kadarlik saat sattiklari onlari ilgilendirmiyorsa(satis uzerinden prim veriliyor mu bilmiyorum ama) istekli olmamalari normal. Bence az da olsa prim verilerek satis elemanlari motive edilebilir. Cunku ne kadar cok bilgili olurlarsa musteriyi saat konusunda etkileme sanslari o kadar fazla olur diye dusunuyorum. Maalesef genelde saat incelenirken karsilasilan durum, satis elemaninin "Otomatik bir saat!?!" yorumu oluyor :D
Kullan覺c覺 avatar覺
eyimen

Ya: 44
Kay覺t: 13 Tem 2015, 22:54

Mesaj MertYe » 06 Mar 2016, 13:42

Bana AP satan maazada AP diver覺n i癟ten d繹ner bezeli i癟in o bezel d繹nm羹yor dier tepe helyum valfi demilerdi. Bu bilgisizlikle AP satmakta zor :D
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj Baran » 06 Mar 2016, 13:46

Ne alacag覺m覺 biliyorsam benim i癟in bilgisizlik problem degil ama ald覺g覺 iki kuru maala bana oran覺n sahibiymi gibi aa覺lay覺c覺 bak覺lar atarsa bir havalarda davran覺rsa o zaman yerin dibine sokar c覺kart覺r覺m yoksa beni b羹t羹n esnaf sever hep cok kibar davran覺r覺m hatta abart覺r覺m.
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj zafeer » 06 Mar 2016, 13:51

襤stanbulda bir rhodium magazas覺
Telefonda omega seamaster 300 m master co-axial celik versiyonu elinizde var ise gelip denemek istiyorum dedim.Kodunuda soleyip 繹zellikle tekrarlad覺m.
Var dendi denemeye gittim 癟覺kar覺lan saat aqua terra master co axial.
Benim sordugum saat bu deil seamaster 300 m master dediimde ise yanl覺覺n覺z var seamaster覺n master co-axial覺 hen羹z c覺kmad覺 cevab覺n覺 ald覺m
Daha sonra sat覺c覺ya bu modeli kataloglar覺nda bulup model hakk覺nda bilgi verdikten sonra saati hemen dier magazalar覺ndan getirip beni arayacaklar覺n覺 soyledi
Sonu癟 2 ay gecti arayan soran yok
Ger癟ekten bir癟ok saat sat覺c覺s覺n覺n durumu 癟ok 癟ok kot羹 ilgisizlik ve bilgisizlik hat safhada
Kullan覺c覺 avatar覺
zafeer

Ya: 37
Kay覺t: 02 Ara 2011, 02:46

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: evreseli, Majestic-12 [Bot] ve 229 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners