Selamlar,
Forumu 癟ok uzun zamand覺r takip ediyorum, ancak 癟ok payla覺m yapmad覺m. Yine de bu konuyu sizlerle paylaabileceimi d羹羹n羹yorum, konuyla ilgili baka bir yere yazd覺覺m yaz覺y覺 kopyalay覺p payla覺yorum, konuyla ilgili g繹r羹lerinizi ve yorumlar覺n覺z覺 bekliyorum. Teekk羹rler ^^
"bug羹n 繹le saatlerinde sirkeci maazas覺nda bana yaatt覺klar覺 ile dumura uratan saat癟i. hele ki daha 繹nce saat forumlar覺nda ve s繹zl羹kte hakk覺nda okuduum olumlu yorumlar覺 g繹z 繹n羹ne al覺nca ger癟ekten 癟ok a覺rd覺m.
k覺sa bir 繹zet ge癟eyim. do羹umg羹n羹m i癟in 繹zel bir saat almak istedim. saat d羹nyas覺na da hi癟 uzak deilim. neyse ite gezelim g繹relim tad覺nda sirkeci'deki maazalar覺 gezmeye 癟覺kt覺m. turumu tevfik ayd覺n'da sonland覺rmay覺 planl覺yordum. 繹zellikle nomoslar覺 ve meistersingerleri incelemek istiyordum. ki meistersinger i癟in ciddi d羹羹n羹yordum. maazaya girdim:
+ben
-maazadaki g繹revli arkada
-merhaba hogeldiniz
+merhaba, nomos ve meistersingerin bir ka癟 modeline bakacakt覺m
-tabi can覺m gel vitrinden g繹ster bana
+(???)
d覺ar覺 癟覺kar覺z, adam elini s覺rt覺ma koyarak
-sen bunlar覺n fiyat覺n覺 biliyor musun? (k羹癟羹mseyen bir tav覺r ve g羹l羹mseme ile)
+(???) merak etmeyin sekt繹r羹n yabanc覺s覺 deilim, akolsun
-tabi tabi can覺m dorudur, hangi modeller?
+u u u model falan meistersinger, nomos i癟in 癟ok araday覺m
-otomatik, kurmal覺 falan nas覺 d羹羹n羹yosun?
+imdilik 癟ok farketmez
-(yine k羹癟羹mseyen bir g羹l羹mseme ve ses tonu ile) ama farkl覺 eyler biliyorsun di mi?
ben art覺k bu noktada bu k羹癟羹k d羹羹r羹c羹 tavra dayanam覺yorum, zaten ne bakma ne deneme ne de alma isteim kalm覺
+ben m羹saadenizi isteyeyim, bu tavr覺n覺z 癟ok yanl覺
-yok sen beni yanl覺 anlad覺n
burada bir tak覺m m羹saadenizi isteyeyim laflar覺 d繹n羹yor, ben biraz sert 癟覺k覺覺nca arkada ben 繹yle demek istemedim masallar覺na girdi. ancak kavga ya da tart覺ma olmad覺.
laf覺 癟ok uzatt覺m fark覺nday覺m. ancak saat d羹nyas覺n覺n i癟inde olanlar bu hayal k覺r覺kl覺覺m覺n sebebini anlayacakt覺r. 繹m羹r boyu kullanaca覺m bir saat i癟in b羹y羹k bir evkle girdiim maazalar覺ndan hor g繹r羹lm羹, t羹m hevesi kursa覺nda kalm覺 bir ekilde ayr覺lmam ger癟ekten olduk癟a 羹z羹c羹.
her g羹n oraya girip 100 liraya saat soran olabilir, dorudur. ancak bu, benim kar覺lat覺覺m tavr覺 hi癟bir ekilde a癟覺klamaz.
umar覺m m羹nferit bir olayd覺r. yak覺n zamanda kanyon'daki maazalar覺na da uramay覺 d羹羹n羹yorum. ayn覺 durumla kar覺lamam diye umuyorum. birazdan siteleri 羹zerinden de kendilerine gerekli bilgilendirmeyi yapaca覺m."