TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Tevfik Ayd覺n Sirkeci ubesi Hakk覺nda

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Tevfik Ayd覺n Sirkeci ubesi Hakk覺nda

Mesaj Chromela » 05 Mar 2016, 21:05

Selamlar,

Forumu 癟ok uzun zamand覺r takip ediyorum, ancak 癟ok payla覺m yapmad覺m. Yine de bu konuyu sizlerle paylaabileceimi d羹羹n羹yorum, konuyla ilgili baka bir yere yazd覺覺m yaz覺y覺 kopyalay覺p payla覺yorum, konuyla ilgili g繹r羹lerinizi ve yorumlar覺n覺z覺 bekliyorum. Teekk羹rler ^^

"bug羹n 繹le saatlerinde sirkeci maazas覺nda bana yaatt覺klar覺 ile dumura uratan saat癟i. hele ki daha 繹nce saat forumlar覺nda ve s繹zl羹kte hakk覺nda okuduum olumlu yorumlar覺 g繹z 繹n羹ne al覺nca ger癟ekten 癟ok a覺rd覺m.

k覺sa bir 繹zet ge癟eyim. do羹umg羹n羹m i癟in 繹zel bir saat almak istedim. saat d羹nyas覺na da hi癟 uzak deilim. neyse ite gezelim g繹relim tad覺nda sirkeci'deki maazalar覺 gezmeye 癟覺kt覺m. turumu tevfik ayd覺n'da sonland覺rmay覺 planl覺yordum. 繹zellikle nomoslar覺 ve meistersingerleri incelemek istiyordum. ki meistersinger i癟in ciddi d羹羹n羹yordum. maazaya girdim:

+ben
-maazadaki g繹revli arkada

-merhaba hogeldiniz
+merhaba, nomos ve meistersingerin bir ka癟 modeline bakacakt覺m
-tabi can覺m gel vitrinden g繹ster bana
+(???)

d覺ar覺 癟覺kar覺z, adam elini s覺rt覺ma koyarak

-sen bunlar覺n fiyat覺n覺 biliyor musun? (k羹癟羹mseyen bir tav覺r ve g羹l羹mseme ile)
+(???) merak etmeyin sekt繹r羹n yabanc覺s覺 deilim, akolsun
-tabi tabi can覺m dorudur, hangi modeller?
+u u u model falan meistersinger, nomos i癟in 癟ok araday覺m
-otomatik, kurmal覺 falan nas覺 d羹羹n羹yosun?
+imdilik 癟ok farketmez
-(yine k羹癟羹mseyen bir g羹l羹mseme ve ses tonu ile) ama farkl覺 eyler biliyorsun di mi?

ben art覺k bu noktada bu k羹癟羹k d羹羹r羹c羹 tavra dayanam覺yorum, zaten ne bakma ne deneme ne de alma isteim kalm覺

+ben m羹saadenizi isteyeyim, bu tavr覺n覺z 癟ok yanl覺
-yok sen beni yanl覺 anlad覺n

burada bir tak覺m m羹saadenizi isteyeyim laflar覺 d繹n羹yor, ben biraz sert 癟覺k覺覺nca arkada ben 繹yle demek istemedim masallar覺na girdi. ancak kavga ya da tart覺ma olmad覺.

laf覺 癟ok uzatt覺m fark覺nday覺m. ancak saat d羹nyas覺n覺n i癟inde olanlar bu hayal k覺r覺kl覺覺m覺n sebebini anlayacakt覺r. 繹m羹r boyu kullanaca覺m bir saat i癟in b羹y羹k bir evkle girdiim maazalar覺ndan hor g繹r羹lm羹, t羹m hevesi kursa覺nda kalm覺 bir ekilde ayr覺lmam ger癟ekten olduk癟a 羹z羹c羹.

her g羹n oraya girip 100 liraya saat soran olabilir, dorudur. ancak bu, benim kar覺lat覺覺m tavr覺 hi癟bir ekilde a癟覺klamaz.

umar覺m m羹nferit bir olayd覺r. yak覺n zamanda kanyon'daki maazalar覺na da uramay覺 d羹羹n羹yorum. ayn覺 durumla kar覺lamam diye umuyorum. birazdan siteleri 羹zerinden de kendilerine gerekli bilgilendirmeyi yapaca覺m."
Saatler, yaln覺zca zaman覺 g繹steren ara癟lar deildir. Bir saat, kolunu onurland覺rd覺覺 kiinin zaman覺n覺n deerinin en somut g繹stergesidir.
Kullan覺c覺 avatar覺
Chromela

Kay覺t: 03 Oca 2016, 00:16

Re: Tevfik Ayd覺n Sirkeci ubesi Hakk覺nda

Mesaj mehmetalpcan » 05 Mar 2016, 22:16

ebay dan 100 dolara rodina al tak koluna safir cam 癟ok az sapmas覺 olan makina hemde s覺k覺l覺p sat覺nca zarar etmezsin tevfik ayd覺n da uzak dur her zaman fiyat y羹ksektir tav覺r hep ayn覺d覺r.yan覺ndakilerin daha sonra a癟覺l覺p daha b羹y羹mesi nedendir sizce?
i癟ki b羹t羹n k繹t羹l羹klerin anas覺d覺r Hz Muhammed SAV.
Kullan覺c覺 avatar覺
mehmetalpcan

Ya: 56
Kay覺t: 05 Mar 2010, 22:38

Mesaj murat0431 » 05 Mar 2016, 22:49

Merhaba.ncelikle yaad覺覺n覺z olay kabul edilebilir deil ancak hi癟 a覺rmad覺m.eitli yerlerde 繹v羹ld羹羹n羹 g繹rd羹羹m bu saat癟iye aylar 繹nce ben de uram覺t覺m ve bir daha da uramay覺 kesinlikle d羹羹nm羹yorum.Sirkeci ye her urad覺覺mda uramad覺覺m tek saat癟i diyebilirim.Ben de 繹renciyim ancak otomatik saatlere olduk癟a ilgim var.Vitrinde g繹rd羹羹m otomatik bir modelin fiyat覺n覺 modelini indirimini falan sormak i癟in girdim bu saat癟iye.Girer girmez bak覺lar olsun daha sonradan da saati g繹sterirken ilgisizlik ve en son "bunlar otomatik saat pahal覺d覺r istersen pilli modellere bak " gibisinden enteresan ve sayg覺s覺zca tutumlar覺 sonucu teekk羹r edip 癟覺kt覺m ki sorduum saat zenith ya da omega falan da deildi.1000$ civar覺nda olan bir modeldi ki benim de b羹t癟em haz覺r olmak 羹zereydi.Neyse uzatt覺m baya ama bir daha uramay覺 kesinlikle d羹羹nm羹yorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
murat0431

Kay覺t: 02 Nis 2015, 23:59

Mesaj Baran » 05 Mar 2016, 22:56

Bana denk gelse b繹lesi eekten d羹m羹e 癟eviririm iyiki denk gelmiyor
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj egunalp » 05 Mar 2016, 23:33

Siz kanyona giden direk 繹mer bey i sorun. Yaad覺覺n覺z durumu anlat覺n. mer bey sirkeci maazaya gerekli uyar覺y覺 yapar. Ben y覺llard覺r kanyona giderim daha bir saat almad覺m fakat 癟ok tamir yapt覺rd覺m. Yine de her seferinde 癟ok ilgi g繹r羹yorum
Kullan覺c覺 avatar覺
egunalp

Kay覺t: 17 Au 2014, 19:32

Mesaj Tgm » 06 Mar 2016, 00:09

mer Bey'in 繹zveriyle 癟al覺t覺覺n覺 癟ok kere duymutum. Ne de olsa dededen gelen ka癟 y覺ll覺k m羹essese. Ama 癟al覺anlar覺n bu tav覺rlar覺 patronun 繹zverisini yerle bir eder ve g繹r羹nen o ki ediyor da.. Ben mer Bey'in yerinde olsam 繹yle bir hizaya 癟ekerim ki onlar覺, ak覺llar覺 aar..
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullan覺c覺 avatar覺
Tgm

Ya: 37
Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17

Mesaj manil » 06 Mar 2016, 00:12

Kurumsal olma iddias覺nda olan firmalar覺n farkl覺 lokasyonlarinda m羹teriye farkl覺 yakla覺m sergilenmemeli.

Ge癟en saat tamiri hadisesinde de s繹yledim, bu mant覺k deimedii s羹rece montaj - fason ekonomisine devam.
Some people feel the rain. Others just get wet.

Bob Marley
Kullan覺c覺 avatar覺
manil

Kay覺t: 14 ub 2014, 12:33

Mesaj Bg17 » 06 Mar 2016, 01:23

Gecmis olsun, hakkaten kabul edilecek gibi degil.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Sonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: BabataCan, cemhk, kogan, sphinx ve 255 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners