Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
tibet106 » 03 Mar 2016, 02:52
dün yeni kasa bir Tissot prc 200 aldım quartz bir mekanizma bu formda otomatik saatler daha çok seviliyor yanlış mı yaptım sizce ama toplamda 5-6 adet saatim olduğu için otomatik olanlar sürekli uraştırdığı için takmaya eriniyorm eğer yanlış derseniz saati değiştircem yardım...
-

tibet106
-
tibet106 » 04 Mar 2016, 01:44
Bond yazdı:Güle güle kullan

Zaten otomatik saatlerin varmış. Yanlış yapılmış bir durum yok

teşekkürler işin garip tarafı öyle bir vurgunum ki bu modele bir önceki kasa yine quartz modelide var bende.ama bu forumu inceledikçe araştırdıkça otomatik saatler ilgimi çekti şimdi seıko 5 sport modelini sipariş verdim silikon kayış kırmızı renk bakalım otomatikleri nasıl kullanıcam ...
-

tibet106
-
tibet106 » 04 Mar 2016, 01:48
eyimen yazdı:Tavsiyem otomatik olurdu tabi ama ugrasmamak icin Quartz aldiysaniz sorunuz biraz anlamsiz kaliyor

sorumun amacı tam anlamı ile şu üstad ,yazın ayakkabı alan bir kişi durumu olmasına rağmen klasik modelde tabanı kösele yerine plastik alıyor ise bu bir hatadır hepimiz biliriz ki doğru olan köseledir kösele daha çok bakım ister ama keyiflidir onun için sordum yanlış mı yaptım diye

))
-

tibet106
-
eyimen » 04 Mar 2016, 02:10
tibet106 yazdı:eyimen yazdı:Tavsiyem otomatik olurdu tabi ama ugrasmamak icin Quartz aldiysaniz sorunuz biraz anlamsiz kaliyor

sorumun amacı tam anlamı ile şu üstad ,yazın ayakkabı alan bir kişi durumu olmasına rağmen klasik modelde tabanı kösele yerine plastik alıyor ise bu bir hatadır hepimiz biliriz ki doğru olan köseledir kösele daha çok bakım ister ama keyiflidir onun için sordum yanlış mı yaptım diye

))
Tabi ki otomatik daha keyiflidir ama zaten otomatik saatleriniz oldugu icin begendinizse bu saatiniz de quartz olsun

-

eyimen
-
Maybek » 06 Mar 2016, 22:36
Aynı model var bende de, quartz saat olmasıda iyi oluyor, bazen pratiklik gerekiyor kurmak, gün, tarih ayarı falan
-

Maybek
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium, Swissenth ve 48 misafir