Bond » 02 Mar 2016, 23:37
Arkadaşlar beklendiği üzere genel proje konusuna yazan bir çok arkadaşımız projemize katılmak istedi. Beğenip katılanlara ve destek veren herkese çok teşekkürler. Hemen hemen 50'ye yaklaşmış. Daha konuya yazıp burayı görmeyen bir hayli kişi var gibi duruyor. Bu sebeple listeyi 100'e kadar olacak şekilde düzenledim. Numara değiştirmek isteyen varsa buraya yazarsa düzenleriz. İlk konuda almak istediğini yazanlara eğer kesin katılım kararları varsa kaçırmamaları için özel mesaj atacağım. Sanırım oradan da bir kısım yeni katılımlar olacaktır.
Emrerd ön ödeme için bilgileri henüz yazmadım. Listemiz ilerlesin kesin katılımları görelim sonra Oris Türkiye Distribütörü Tempus Saatçilik proje hesap bilgilerini paylaşacağım. Şu an ödeme yapmayın.
PhD son numarayı Afl almak istemişti 50 kişilik listede 50'ye yazmıştım. 100'e aldım şu durumda. 38 Mersin gerçi ama başka numara seçmek istersen yeni bir çok numara açıldı. Diğer liste uzarsa farklı numara yazanları düzenledim. Hata varsa seçim sahipleri hatırlatacaktır.
Aristophan 28 farklı numaraya geçince boşaldı. Sana onu yazdım. Yeni numaralar açıldı farklı istersen düzenleriz.