Gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin kullanılacak olan cayma hakkı hususunda, tüketicilerin bu haklarını kullanacakları süre 7 günden 14 güne çıkarılmıştır.
Tüketicinin cayma hakkını kullanırken, satıcı veya sağlayıcıya yazılı olarak veya kalıcı veri saklayıcısı ile bildirim yapmasının yeterli olacağı düzenlenmiştir. Yönetmelik ekinde isteğe bağlı olarak kullanılabilecek örnek bir cayma formuna yer verilmiş ve bu hakkın kullanımında kolaylık sağlanması amaçlanmıştır.
kilimanjaro yazdı:Serkana katılıyorum.Peşini bırakmayın.3 yıldır 850 TL borcunu ödemeyen firmayı az önce avukata verdim.Aslında yeni haberim oldu unutulmuş para.Söke söke alacağım sizde öyle yapın
manil yazdı:İade süresi mevzuatta tanımlanmıştır. Buna göreGerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin kullanılacak olan cayma hakkı hususunda, tüketicilerin bu haklarını kullanacakları süre 7 günden 14 güne çıkarılmıştır.
Tüketicinin cayma hakkını kullanırken, satıcı veya sağlayıcıya yazılı olarak veya kalıcı veri saklayıcısı ile bildirim yapmasının yeterli olacağı düzenlenmiştir. Yönetmelik ekinde isteğe bağlı olarak kullanılabilecek örnek bir cayma formuna yer verilmiş ve bu hakkın kullanımında kolaylık sağlanması amaçlanmıştır.
Cct yazdı:kilimanjaro yazdı:Serkana katılıyorum.Peşini bırakmayın.3 yıldır 850 TL borcunu ödemeyen firmayı az önce avukata verdim.Aslında yeni haberim oldu unutulmuş para.Söke söke alacağım sizde öyle yapın
3 yıl sonra sonlanır dava
Sen 850 diyorsun abi benim hacizde ne meblalar var... Teorik olarak doğru olsada pratikte bu tür hukuki müdahaleler verimli olmaktan çok uzak.
Siz yine de bir ihtar göndertin, en azından size ulaşmak zorunda kalırlar.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Merdo ve 231 misafir
|