TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Baselworld 2016 Beklentilerim Umutlarim

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Baselworld 2015 Beklentilerim, Umutlarim

Mesaj Clk » 29 Şub 2016, 09:28

Benim büyük yenilikler bekledigim iki sirket Tag Heuer ve Tudor. Tag Heuer'in en az iki yeni seri ve mekanizma piyasaya sürecegini düsünüyorum.

Tudor'da Pelagos'a GMT modifiyesi yapabiilir.

Omega speedmaster'a moonphase ekledi.

Cct'nin bekledigi gibi PP Diver cikarirsa olay olur. Cok heyecanlandim okuyunca.

Rolex kapali kutu. Gecen sene yenilikleri bilmistim. Bu sene TT Rootbeer olasi. Daytona'da da yenilikler olacaktir. Bende celikte bekliyorum yenilikleri. Celik altin SkyDweller? Güzel olur!
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Stingray » 29 Şub 2016, 10:47

Tag Heuer 2012'den beri Aquaracer 500 serisini güncellemiyor,benim beklentim 43mm,seramik bezel bir 500 gelmesi...
Kullanıcı avatarı
Stingray

Mesaj mertk » 29 Şub 2016, 11:16

Benim beklentim, pam 000 a inhouse, 8 gün güç rezervli makine konması.

Böyle bir olasılık konuşuluyordu bildiğim, artık unitas kalkıcak deniyordu.

Güzel olur ama pam inhouse makinelerden yabancı forumlarda da çile çeken çok :roll:
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk

Mesaj Tgm » 29 Şub 2016, 11:32

Two tone no date sub benim de beklentim ama çok büyük ihtimal çıkmaz.

Çelik Pepsi GMT çıkarsa beyaz altını 20k küsur dolara nasıl satacaklar? Ki hepimizin beklentisi zaten çıkmayacağı yönünde.

Panerai da kadran yenilikleri ne kadar güzel olurdu. Bilindik sandwich dial havasını ve saatin maskülen tarzını bozmadan birşeyler yapılamaz mı?
En son Tgm tarafından 29 Şub 2016, 12:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj afl » 29 Şub 2016, 11:53

Marka bazında bir şeyler demek benim için zor ama sanırım seramik bezel çelik Daytona'cılar daha bekleyecek :D Çelik Pepsiciler de öyle. Bence Rolex GMT ve dalgıçlarda değil, diğer modellerde oynar. Pek büyük değişiklik beklemiyorum açıkçası.
Patek için ise iki değişiklik sürpriz olmaz. Birincisi geçen yıl kadranı adam gibi hale getirdikleri rose gold kasayı da ilave ettkleri 5270 e bu yıl eksik olan ve yeniden yükselen sarı altın model eklenebilir. İkincisi ise bu yıl Nautilus'un 40. yılı. Ben yeni model bir Nautilus değil ama orijinal 5711 üzerine 40. yıla özel bir modifiye bekliyorum. AP Jumbo gibi.

Genel olarak Cct ye katılırım, orta segmentte karbon ve siyah ağırlıklı kasa çok göreceğiz gibi. Diğer bir yükselen kasa, üst segment için sarı altın olabilir.
Bir başka genel trendi kasa boyutlarının orta segmentte artması, lüks segmentte küçülmesi olarak tahmin ediyorum.
Her ne kadar ekonomik olarak parlak olmasa da bağımsız firmaların yine ses getirecek özel modeller ile var olacağını düşünüyorum.
Biver'ın 2016 Tag'ları ile geçen yılın güzel atılımlar yapan iki markası Tudor ve Tissot yine radarda olacaklar.
Zenith epeydir hantal davrandı, ses getirecek bir vintage stili model bekliyorum. Tabi ŞOK ŞOK ŞOK bir diver da çıkabilir :lol:
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj MertYe » 29 Şub 2016, 11:56

Clk yazdı:Celik altin SkyDweller? Güzel olur!

Meraktan soruyorum önceden sadece altın olarak satılmış bir modeli çelik altın çıkarma ihtimalleri var mı? Onu altın alan müşterilerin tepkisini çekmez mi yani. Sonuçta aynı saate çelik altin diye daha ucuza sahip olacaklar.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Clk » 29 Şub 2016, 12:22

Mert, Daytona'yi ele al. Yeni modeller her Zaman altin olarak cikar. Sonra celik altin ve en son celik.

Yachtmaster II 2007'de full Gold olarak cikti. Tam 6 sene sonra celik versiyonunu cikarttilar.

Bir de olaya su gözle bak. Altin cok yumusak bir malzeme. Dolayisi ile kullanim alanina göre celik bir zorunluluk olabiliyor.

SkyDweller icin aynisi söz konusu olabilir. Bu tamamen satis rakamlarina bagli bence.

afl, 5711'e olasi modifiye'yi hayal etmek bile güzel. :thumbup:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj mertk » 29 Şub 2016, 12:40

IWC, mark xviii çıkarak güzel bir hamle yaptı, eskiye dönüş oldu.

Birde şu ingenieur serisini eski haline benzer konuma getirseler çok güzel olacak bence.

Kurma kolu koruma tamam güzel ama kadranda şöyle işçilikli güzel bir çalışma yapsalar süper olucak.

Bulunmuyor da bu saat, hiç bir yerde bulamadım, bence en güzel ingenieur serisiydi.

Resim
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 57 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners