Marka bazında bir şeyler demek benim için zor ama sanırım seramik bezel çelik Daytona'cılar daha bekleyecek

Çelik Pepsiciler de öyle. Bence Rolex GMT ve dalgıçlarda değil, diğer modellerde oynar. Pek büyük değişiklik beklemiyorum açıkçası.
Patek için ise iki değişiklik sürpriz olmaz. Birincisi geçen yıl kadranı adam gibi hale getirdikleri rose gold kasayı da ilave ettkleri 5270 e bu yıl eksik olan ve yeniden yükselen sarı altın model eklenebilir. İkincisi ise bu yıl Nautilus'un 40. yılı. Ben yeni model bir Nautilus değil ama orijinal 5711 üzerine 40. yıla özel bir modifiye bekliyorum. AP Jumbo gibi.
Genel olarak Cct ye katılırım, orta segmentte karbon ve siyah ağırlıklı kasa çok göreceğiz gibi. Diğer bir yükselen kasa, üst segment için sarı altın olabilir.
Bir başka genel trendi kasa boyutlarının orta segmentte artması, lüks segmentte küçülmesi olarak tahmin ediyorum.
Her ne kadar ekonomik olarak parlak olmasa da bağımsız firmaların yine ses getirecek özel modeller ile var olacağını düşünüyorum.
Biver'ın 2016 Tag'ları ile geçen yılın güzel atılımlar yapan iki markası Tudor ve Tissot yine radarda olacaklar.
Zenith epeydir hantal davrandı, ses getirecek bir vintage stili model bekliyorum. Tabi ŞOK ŞOK ŞOK bir diver da çıkabilir