TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Maurice Lacroixlerde İndirim

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Maurice Lacroixlerde İndirim

Mesaj yusufragip » 04 Eki 2010, 21:05

Herkese merhaba bana gelen bir maili hemen size ulastirmak istedim. Şuan Ebay de Maurice Lacroixlerde en dusuk yuzde 75 indirim var ebay dan alirsaniz ve bircok guzel model var, almak istedigmiz fakat alamadigimiz saatler icin gayet ideal bi kampanya. Nereye yazacagimi bilemedigim icin buraya actim. Linkide paylasiyim belki bakmak isteyen olur :)

http://fashionvault.ebay.com/selling?saleId=5000000239
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Re: Maurice Lacroixlerde İndirim

Mesaj CuneytMalaş » 05 Eki 2010, 08:34

Fiyat lar gerçekten iyi,örneğin Maurice Lacroix Pontos (orada masterpeace diye yazmişlar ama değil,o Pontos) kahverengi kare,beyaz kadran power rezerve li olani ben 1500€ yo satiyorum,adam 850 dolar demiş,cok iyi fiyat.
Kullanıcı avatarı
CuneytMalaş

Mesaj yusufragip » 05 Eki 2010, 10:20

Haklısıınız fıyatlar cok ıyı ama o kadar indirime ragmen hala baya pahalılar :) Benım beyendım model 2000 usd ye ınmıs hehehe
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj Bond » 06 Eki 2010, 08:43

Yusufragıp teşekkürler, başka bazı yabancı sitelerde bu indirimler var uzun zamandır ML modellerinde ama işin açıkçası bu kadar aşırı indirimde antipatik oluyor. Bu pazarlama stratejisi her zaman tutmuyor, bazende gerçekten almayı düşünen kişiler markadan soğuyor.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj yusufragip » 07 Eki 2010, 14:13

Bence indirim olmsi cok guzel ogrenciler icin felan hos oluyor ben simdi kalkip 22 yasinda bi adam saate 10 bin dolar yada euro veremem :) Bu aralar zaten kafayi saatle bozmus durumdayim :) Dikkatimi cekti fiyatlar hep 2000 dolar civarinda bence gayet karsilanabilir . Bu saatleri ucuza elden cikarmalarinin nedenleri muhakkak vardir stok eritme vb gibidir buyuk ihtimal . Fakat anlayamadigim nokta su gercekten almayi dusununler neden markadan sogusunlar aklima bir secenek geliyor saatin yahut modelin daha cok kiside bulunmasimi ??
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj Frax » 07 Eki 2010, 15:33

Maurice Lacroix sürekli model makyajlaması ve yenilemesi yapıyor bu yüzden eldeki saatler eski saatler olarak kalıyor. Kesin bir çizgi tutturamadılar henüz ondan sanırım sürekli indirim oluyor. Yoksa böyle bir indirim başka türlü açıklanamaz. Bence modellerin sürekli güncellenmesi sorun oluyor.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj yusufragip » 07 Eki 2010, 15:55

Aciklama icin tesekkurler hic o acidan dusunmemistim :)
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj Frax » 07 Eki 2010, 17:37

Ne derece dogru bilmiyorum sadece kendi fikrim. Rica ederim :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Sonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 270 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners