TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Omega PyeongChang 2018

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Omega PyeongChang 2018

Mesaj SeRxx » 28 Şub 2016, 14:33

Clk, yine yalan dolanla farklı algılar oluşturma peşinde.

Bir mal putlaştırılmıyor. Sadece senin attığın yalanlar ortaya çıkarılmaya çalışılıyor. Bu Omega için geçerli değil sadece, farklı bir marka için de uydurduğun durumlarda aynı tepkiyi alacaksın.

Olayı da kısa özet geçeyim:

Omega'ya Çin Malı dedin. Senden kaynak istedik, kıvırıp olayı Swatch Group'a çektin. Sonra yine kaynak istedik, kem küm ettin birkaç kaynak koydun. Baktık kaynaklar; İsviçre Saat Endüstrisin'deki Çin üretimlerinden bahsetmiş.

Tabi senin yalanlarını ortaya çıkarma mücadelesi içinde de Omega'cı ilan ettin. Şaşırıyorum biliyor musun? Bir insan nasıl olur da bir markayı kötülemek için yalan söyler, diye.

Bak efendi gibi yorumunu yap ama yalan konuşma. Tekrarlıyorum: İstediğin yorumu yap ama yalan konuşma.

Clk yazdı:Parasi masanin üzerine konulup alinan bir mal nasil olurda böyle putlastirilircasina korunur, sanki bir sahismis gibi yapilan elestiriler hakaretmis gibi alinir algilayamiyorum.

Üslub kismina gelince! Türkiye Cumhuriyetini yönetenlerin üslublari ortada. Eee imam cemaat misali :D
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Clk » 28 Şub 2016, 14:48

okudugunu anlama/kavrama/ sorgulama ile okudugunu kendine göre yorumlamak! Iste forum üyeleri ile senin aranda ki fark!

bak efendi gibi yaz cümlen aldigin bunca elestiriden sonra gercekten komik oldu. Ama forumun senin gibi mono karakterlere de ihtiyaci var. :thumbup:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj SeRxx » 28 Şub 2016, 15:06

Farklılıklar güzeldir Clk ama yalancılara ihtiyacımız yok bunu unutma!

Zamanında çok pohpohlandın, alışık değilsin yalanlarının yüzüne vurulmasına; bu duruma alışsan iyi olur artık tribüncü arkadaş!

Clk yazdı:okudugunu anlama/kavrama/ sorgulama ile okudugunu kendine göre yorumlamak! Iste forum üyeleri ile senin aranda ki fark!

bak efendi gibi yaz cümlen aldigin bunca elestiriden sonra gercekten komik oldu. Ama forumun senin gibi mono karakterlere de ihtiyaci var. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Baran » 28 Şub 2016, 15:14

İmama uymayanlar Club member Baran +1 :) Yahu bırakalım dalaşıp durmayı Omegada canımız Rolexde.Ama gebersem aynı şeyi Gırand Seiko için demeyeceğim ahahahah
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Clk » 28 Şub 2016, 15:21

SeRxx yazdı:Farklılıklar güzeldir Clk ama yalancılara ihtiyacımız yok bunu unutma!

Zamanında çok pohpohlandın, alışık değilsin yalanlarının yüzüne vurulmasına; bu duruma alışsan iyi olur artık tribüncü arkadaş!

Clk yazdı:okudugunu anlama/kavrama/ sorgulama ile okudugunu kendine göre yorumlamak! Iste forum üyeleri ile senin aranda ki fark!

Üzülüyorum sana :lol:

Baran, dur simdi Grand Seiko icin basimiza ikinci monologu cikartma :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj mosef » 28 Şub 2016, 15:30

ben de kutusu dışında limited edition olduğunu belirtecek çok önemli ve çekici detaylar olmadığını düşünüyorum. alcak olsam normal halini almayı tercih ederdim.

baran grand seiko da güzel aslında. bir japon olsam gurur verici olurdu sanırım benim için :)
Kullanıcı avatarı
mosef

Mesaj kilimanjaro » 28 Şub 2016, 17:58

Sevgili mono Serkan işte geçtim pc nin başına ... hele bir gece olsun :lol:
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj Bg17 » 28 Şub 2016, 18:54

Ben bu tarz bir mesaj gorunce hicbirsey yazmak istemiyorum artik, nasilsa degil mesaj konu toptan ucacak gidecek.

Acik soylemek gerekirse, artik cok tartisilmiyor forumda, bunu da biraz ulkenin haline bagliyorum, ya bendensin, ya dusmansin.

Hani yine dayanamadim, saat bence fena degil, ama yeni nesil omegalardaki polished bilezik beni itiyor, isinamadim. Bunun yaninda, limited edition in bokunu cikardilar, ona da tamam. Limited diye illa super bir degisiklik yapmaya gerek yok, kabul. Ama sirf satacagi adet saati limited diye sunmak cok da dogru degil. AP de ayni halti yedi, su anda kimse model sayisini takip edemiyor.
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425 ve 61 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners