Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
hakan1970 » 27 Şub 2016, 19:44
Ben Aqua Terra modellerini çok beğeniyorum. Geçenlerde Rotap da bir tane denedim saati çok beğendim. Özellikle benim 2004 modele göre kalite ve görsellik muazzam artmış. Sadece bileziği bir türlü beceremiyorlar. Yukarıdan aşağıya Rolex deki gibi azalarak ilerleyen bilezik bence daha hoş dururdu. Limited Edition'a gelirsek , ben std. modeli tercih ederdim.
Her insan huzur verir...Kimileri gelince , kimileri gidince.
-

hakan1970
-
SeRxx » 27 Şub 2016, 20:10
Eraslani, bu laf bana mıydı? Anlayamadım?

eraslani yazdı:yeri gelmişken mesaj silme olayını forum ortamında çok sağlıklı bulmadığımı belirtmek istiyorum.
hakaret yada küfür içermediği sürece tartışmada olsa insanlar fikirlerini ortaya koyabilmeli..birinin yazdığını bir başkasının silmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum.
-

SeRxx
-
Anesthesia » 27 Şub 2016, 21:04
manil yazdı:Limited edition saatler için majör bir değişiklik beklemek ne derece doğru?
Olayı hatırlatan bir kaç rötuş dışında ne yapılabilir ki?
Ben saati beğendim.

İbretlik

Özgür kalana kadar imza mimza yok
-

Anesthesia
-
kethuda57 » 27 Şub 2016, 21:22
Serxx forumun moderatörü olarak bence daha sakin üslupla konuşmalısın diye düşünüyorum.
Zararlı çıkarsın ! Haddin değil ! gibi cümleler bence pek hoş değil...
Geçenlerde Eyimene de bu şekilde hoş olmayan üslupla birşeyler yazmıştın ama bence bu kadar gergin olmaya gerek yok.
Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
-

kethuda57
-
SeRxx » 27 Şub 2016, 21:40
Kethuda57, öncelikle mesajların kaynağını ve yazılma sebeplerini anlamanı tavsiye ediyorum. Nerede ne yazılması gerektiğini de bildiğimden şüphen olmasın lütfen

Yine de uyarı için teşekkürler
kethuda57 yazdı:Serxx forumun moderatörü olarak bence daha sakin üslupla konuşmalısın diye düşünüyorum.
Zararlı çıkarsın ! Haddin değil ! gibi cümleler bence pek hoş değil...
Geçenlerde Eyimene de bu şekilde hoş olmayan üslupla birşeyler yazmıştın ama bence bu kadar gergin olmaya gerek yok.
-

SeRxx
-
manil » 27 Şub 2016, 23:03
Anesthesia yazdı:manil yazdı:Limited edition saatler için majör bir değişiklik beklemek ne derece doğru?
Olayı hatırlatan bir kaç rötuş dışında ne yapılabilir ki?
Ben saati beğendim.

İbretlik

İbretlik derken? :/
“Some people feel the rain. Others just get wet.”
Bob Marley
-

manil
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: manevra, ogeday, ringrang, Turker ve 38 misafir