TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Omega PyeongChang 2018

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Omega PyeongChang 2018

Mesaj Cct » 27 Şub 2016, 05:38

Olmamış ama bir White Side of the Moon değil :D
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj altıkırkbeş » 27 Şub 2016, 06:20

Cct yazdı:Olmamış ama bir White Side of the Moon değil :D

Hakketen o ne ya, güzelim seriye ve cal 9300'e yazık. Magenta Side of the Moon'dan korkuyorum ben.
Kullanıcı avatarı
altıkırkbeş

Mesaj SeRxx » 27 Şub 2016, 08:55

Archimed yorumlarını dile getiriyor; sen ise yalan bilgilerle, aslı astarı olmayan kaynaklarla markayı kötülüyorsun. Aradaki farkı anlamışsındır umarım ;)

Clk yazdı:Ben yazinca kavga cikiyor Archimed yazinca sorun yok. Sonra ben art niyetli oluyorum [emoji38][emoji38]
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Clk » 27 Şub 2016, 09:00

SerXX, seninle tartismaya girmek istemiyorum cünkü sacma sapan mesaj silmeler ile yas ve kültür grubunu ispatladin.

Üniversite tezleri, uluslararasi kaynaklarin yapmis oldugu yayimlar (ki hepsini kaynaklari ile paylastim) yalan bir sen dogrusun. Daha fazla söze gerek yok. Harcadigim enerjiye yazik.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj SeRxx » 27 Şub 2016, 09:21

Clk efendi, olayı yaşa kültüre çekme, zararlı çıkarsın! Bunlar hakkında bir yargıya varmak senin haddin değil. Yaşına yakışmayan, saldırgan tutumlu, lakayıt mesajlarını görürsem tekrar sileceğimden şüphen olmasın lütfen.

Koyduğun tezler ve uluslararası kaynakların, öne sürdüğün iddialarla uzaktan yakından alakası olmadığını oturup gördük Clk; neyin peşindesin daha? Keşke o tezleri "anlatmak istedikleri" şekilde sunsaydın da, ne bizi boşa yorsaydın ne de kendini. Otur yorumunu yap sana gıkım çıkarsa eyvallah; ama lütfen olmayan şeyleri öne sürme, ortamı germe; senden rica ediyorum.

Clk yazdı:SerXX, seninle tartismaya girmek istemiyorum cünkü sacma sapan mesaj silmeler ile yas ve kültür grubunu ispatladin.

Üniversite tezleri, uluslararasi kaynaklarin yapmis oldugu yayimlar (ki hepsini kaynaklari ile paylastim) yalan bir sen dogrusun. Daha fazla söze gerek yok. Harcadigim enerjiye yazik.
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj eraslani » 27 Şub 2016, 14:07

yeri gelmişken mesaj silme olayını forum ortamında çok sağlıklı bulmadığımı belirtmek istiyorum.
hakaret yada küfür içermediği sürece tartışmada olsa insanlar fikirlerini ortaya koyabilmeli..birinin yazdığını bir başkasının silmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum.
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj Clk » 27 Şub 2016, 14:41

eraslani, haklisin ama bunu anlamayanlar ile anlayamayanlar ortada ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj manil » 27 Şub 2016, 18:20

Limited edition saatler için majör bir değişiklik beklemek ne derece doğru?

Olayı hatırlatan bir kaç rötuş dışında ne yapılabilir ki?

Ben saati beğendim. :)
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: hknmtn ve 229 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners