TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Diesel 4327 Öneri / 500 TL Bütçe

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Diesel 4327 Öneri / 500 TL Bütçe

Mesaj MertYe » 22 Şub 2016, 04:11

Caner1983 yazdı:Semih61 3. Mesajınız yol yakınken dönün bence [emoji106]

Benim amacım ters bişey söylemekten ziyade forumun bu kadar sert eleştirilmesi. Forum mantığı zaten insanların bir diğerleriyle bilgi paylaşması. Yoksa hertürlü fikre saygı duyulmalı. Eğer ordaki yorum diğer yorumların aksine ben böyle düşünüyorum şeklinde olsa daha doğru bir yaklaşım olurdu.

Tabi başka bir seçenek yol yakınkende dönülebilir. Kişinin kendi tercihi [emoji106]
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj semih61 » 22 Şub 2016, 14:49

MertYe yazdı:
semih61 yazdı:bu forumda herkes moda markarını kötüler eğer parannın yettiği ve hoşuna giden model bu ise al derim. çok abartıyorlar 1 yıl gidermiş kordonu ben 5 yıl önce ciz marka ( takribi 35 40 ti idi) saat almıştım bir giyim mağzasından ne pili bitti nede kordonuna birşey yoldu,sadece kullanıma bağlı aşınmalar oldu kasasında (35 tl lik saat sonuçta)

Bu forumda herkes moda markalarını kötüler kısmını çok anlayamadım ben. Genel olarak buradaki "Herkes" dediğiniz insanlar belli bir bütçe ile alınabilecek en iyi modeli size seçenek olarak sunmaya çalışıyorlar. Buradaki hiçbir üye burada verdiği tavsiye başına komisyon, maaş vb. bir getiri sağlamıyor kendine ki bir markayı boşu boşuna kötülesin.

Genel olarak birçok insan zaten ilk moda markaları ile saatlerle tanışır en azından ben 3-4 ayrı moda markası saat kullandım. Özellikle son aldığım 2 Guess Collection (GC) saati çok uzun süre ve çok severek kullandım. 2010 yılında almıştım o 2 GC saatimide çok kahrımı çektiler. Biri seramikti defalarca yere düşürdüm banamısın demedi hala en fazla pili bitiyor değiştirdiğim anda mükemmel bir şekilde tekrar çalışıyor. Şimdiki aklım ve saat bilgim olsa o saatleri almazdım o bütçeyi farklı bir saatte değerlendirirdim ama saatler beni yarı yolda bıraktığı için değil otomatik olmasının benim için daha özel olacağından dolayı.

Emin olun buradaki bir üye bir saat için bu saati alacağınıza bu bütçe ile bu saati alırsanız daha yerinde bir tercih olur diyorsa bir bildiği vardır. Bir modeli çok beğenirsiniz moda markasıdır orda duygusal etkenler araya girer yinede alırsınız belkide o paraya daha özellikli veya daha iyi saatler alabileceğinizi bilmenize rağmen. Bence sizde "Herkes"e bir kulak verin belki vardır bir bildikleri.

haklısın ben kötülemek amacıyla demedim bunu, zaten buradaki arkadaşları kötüleyecek kadar saat hakkında bilgim de yok sadece ilgim var.

neden bukadar takıldınız anlamadım.bu forumda çok yeni olmama rağmen nekadar moda markası saat konusuna girsem farklı,gerçek saat markaları öneriyor arkadaşlar.az önce de dediğim gibi işi teknik yönden ele alıyorlar ama insanın heveside kırılıyor bir yerde.yoksa bende tag heuer yada maurice lecroix in güzel modellerine gider bakarım :D

beni eleştirmen haklı olabilir ben sadece kendi açımdan yorumladım olayı ve ben çok zor saat beğenen birisiyim ve bütçemde 800 900tl gibi kısıtlı.emin olmak için bilgili arkadaşların düşüncelerini öğrenmek istiyor insan onlarda kötüleyince hevesi kırılıyor insanın :).
Kullanıcı avatarı
semih61

Mesaj semih61 » 22 Şub 2016, 14:52

Caner1983 yazdı:Semih61 3. Mesajınız yol yakınken dönün bence :thumbup:

bu forumda eski olmanıza rağmen bana sataşıyorsunuz.bence sizin içinde çok geç değil.
Kullanıcı avatarı
semih61

Mesaj MertYe » 22 Şub 2016, 14:59

800-900 tl çok kısıtlı bir bütçe değil ben kendi kullandığım Komandirskie K-34' ü de çok severek kullanıyorum ki fiyati 200 dolar olan bir saat. Ulysse Nardin, Hublot, Bvlgari'mi de severek kullanıyorum. 800-900 liraya çok güzel ömür boyu kullanılabilecek otomatik saatler alinabilir [emoji106]
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Caner1983 » 22 Şub 2016, 15:30

semih61 yazdı:

bu forumda eski olmanıza rağmen bana sataşıyorsunuz.bence sizin içinde çok geç değil.

Sizinde 5. mesajınız oldu halen geç değil :thumbup:
Not: forumda ne eski ne de çok bilgili değilim o yüzden çok uzatmak istemiyorum iyi forumlar
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj semih61 » 22 Şub 2016, 15:46

Caner1983 yazdı:
semih61 yazdı:

Sizinde 5. mesajınız oldu halen geç değil :thumbup:
Not: forumda ne eski ne de çok bilgili değilim o yüzden çok uzatmak istemiyorum iyi forumlar

:thumbup:
Kullanıcı avatarı
semih61

Mesaj erenedip » 22 Şub 2016, 16:23

semih61 yazdı:
MertYe yazdı:
semih61 yazdı:bu forumda herkes moda markarını kötüler eğer parannın yettiği ve hoşuna giden model bu ise al derim. çok abartıyorlar 1 yıl gidermiş kordonu ben 5 yıl önce ciz marka ( takribi 35 40 ti idi) saat almıştım bir giyim mağzasından ne pili bitti nede kordonuna birşey yoldu,sadece kullanıma bağlı aşınmalar oldu kasasında (35 tl lik saat sonuçta)

Bu forumda herkes moda markalarını kötüler kısmını çok anlayamadım ben. Genel olarak buradaki "Herkes" dediğiniz insanlar belli bir bütçe ile alınabilecek en iyi modeli size seçenek olarak sunmaya çalışıyorlar. Buradaki hiçbir üye burada verdiği tavsiye başına komisyon, maaş vb. bir getiri sağlamıyor kendine ki bir markayı boşu boşuna kötülesin.

Genel olarak birçok insan zaten ilk moda markaları ile saatlerle tanışır en azından ben 3-4 ayrı moda markası saat kullandım. Özellikle son aldığım 2 Guess Collection (GC) saati çok uzun süre ve çok severek kullandım. 2010 yılında almıştım o 2 GC saatimide çok kahrımı çektiler. Biri seramikti defalarca yere düşürdüm banamısın demedi hala en fazla pili bitiyor değiştirdiğim anda mükemmel bir şekilde tekrar çalışıyor. Şimdiki aklım ve saat bilgim olsa o saatleri almazdım o bütçeyi farklı bir saatte değerlendirirdim ama saatler beni yarı yolda bıraktığı için değil otomatik olmasının benim için daha özel olacağından dolayı.

Emin olun buradaki bir üye bir saat için bu saati alacağınıza bu bütçe ile bu saati alırsanız daha yerinde bir tercih olur diyorsa bir bildiği vardır. Bir modeli çok beğenirsiniz moda markasıdır orda duygusal etkenler araya girer yinede alırsınız belkide o paraya daha özellikli veya daha iyi saatler alabileceğinizi bilmenize rağmen. Bence sizde "Herkes"e bir kulak verin belki vardır bir bildikleri.

haklısın ben kötülemek amacıyla demedim bunu, zaten buradaki arkadaşları kötüleyecek kadar saat hakkında bilgim de yok sadece ilgim var.

neden bukadar takıldınız anlamadım.bu forumda çok yeni olmama rağmen nekadar moda markası saat konusuna girsem farklı,gerçek saat markaları öneriyor arkadaşlar.az önce de dediğim gibi işi teknik yönden ele alıyorlar ama insanın heveside kırılıyor bir yerde.yoksa bende tag heuer yada maurice lecroix in güzel modellerine gider bakarım :D

beni eleştirmen haklı olabilir ben sadece kendi açımdan yorumladım olayı ve ben çok zor saat beğenen birisiyim ve bütçemde 800 900tl gibi kısıtlı.emin olmak için bilgili arkadaşların düşüncelerini öğrenmek istiyor insan onlarda kötüleyince hevesi kırılıyor insanın :).

Bu iste ben de yeniyim ancak emin ol 800-900 liraya o dediklerinden cok daha iyi saatler alabiliyosun bunu ogrendim burada. Bu forumda guzel olan sey de bu. 800 liraya dandik bir saat almaktansa henuz bilmedigin iyi bir model ogrenebiliyorsun...
Kullanıcı avatarı
erenedip

Mesaj mosef » 22 Şub 2016, 16:31

bu forumda ilk öğrenilen şey, saati gerçek bir saat markasından almanın en doğrusu olduğu. Ben de eskiden moda markası saatler takıyor olmama rağmen forumla tanıştıktan sonra tamamen saat markalarına yöneldim. aslında felsefe olarak her ürünü, gerçekten o işi yapan markalardan almak en güzeli diye düşünüyorum.
bu şekilde düşününce kot markası yapan bir firmadan saat almak bir süre sonra içinizden gelmeyecektir. forumda biraz zaman geçirirseniz yavaş yavaş markaları ve modelleri tanımaya başlar, böylelikle kafanızda en doğru seçimi yaparsınız.

uzun lafın kısası bence bu saati almayın. giyim tarzınızı ve beklentilerinizi söylerseniz güzel tavsiyeler de gelecektir. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
mosef

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 241 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners