TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Süprayz Geri Döndüm :D / Tag Heuer Aquaracer Two-Tone

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Süprayz Geri Döndüm :D / Tag Heuer Aquaracer Two-Tone

Mesaj tagheure » 17 Şub 2016, 06:08

Arkadaşlar belki beni hatırlayan olur 1-2 ay önce baya fazlaca konu açıp burdaki değerli abilerimin başını ağrıtmıştım :D

1 tane longine aldım onu kardeşime verdim beni istedigim tag heuer kadar mutlu etmedigi için ve milano loop apple watch aldım
ve akıllı saatin bana göre olmadıgını bu 2 ay içinde gördüm..
özet: akıllı saat aldım pişmanım.

apple watchımı satmayı dusunmuyorum ama Resim bu modeli trde en düşük kaça bulabilirim?

suan kullanmakta oldugum saatden çok rahatsız degilim ama dedigim gibi beni tatmin etmedi belkide nedeni bu tag heuere çok kafayı taktım? simdi apple'a da çamur atmayım saat kötü degil ama sarj et sarj et insan bıkıyor zaten macbookdu iphone'du derken artık insan sinirleniyor mutlaka unutuyorsunuz çok başıma geldi unutmuşum sarja takmayı o gun saat takmadan çıktım neyse çok uzun yazdım kusura bakmayın :D
En son Bond tarafından 22 Şub 2016, 12:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Resim linki düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
tagheure

Re: Süprayz geri döndüm :D

Mesaj zafeer » 17 Şub 2016, 11:36

Resimde sorun var sanirim
Kullanıcı avatarı
zafeer

Mesaj SeRxx » 17 Şub 2016, 12:34

Merhaba,

Resimlerin bulunduğu sitenin linkini kullanırsanız daha iyi olur. Google'un arama sonuç linkleri pek çalışmıyor. ;)

Bu saatin liste fiyatı ne kadar?
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Archimed » 17 Şub 2016, 17:01

Hoşgeldin Tagheure,

Akıllı saatler kullanışlı olabilmekle birlikte güneş enerjisi ile şarj imkanı olmadıkça ve dolu şarj ile 1-2 ay idare edemedikçe pratikte işe yaramayacaktır.

Gelelim soruna: resmini koyduğun saat eski koleksiyona ait. O yüzden o model saati nerede görürsen orada pazarlık yapmak durumundasın.

Benim önerim ise görsel açıdan bayağı benzeyen Formula 1 serisinden bir ürün. Tag Heuer USA'nin e-store sitesinde 2.000,- USD, başka bir alışveriş sitesinde 1.349,- USD. Bu fiyatlar belki sana fikir verebilir.

Saatin resmi ve belirttiğim linkler ise şöyle:

Resim

https://shop-us.tagheuer.com/en/steel-plated-yellow-gold-41-mm-waz1120-bb0879.html

http://www.jomashop.com/tag-heuer-watch-waz1120-bb0879.html
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj cash » 17 Şub 2016, 19:18

Two tone biraz ağır abi işi gibi geliyor bana.sen yine full çelik modellere yonel bence
Kullanıcı avatarı
cash

Mesaj Maybek » 17 Şub 2016, 22:22

Ben bunu sabiha gökçen in duty free sinde denedim bu renkti, tekti ve 40% indirimliydi çok saat denedim fiyat 5140 tl gibi kalmış aklımda denk gelirse bir bakın veya baktırın derim
Kullanıcı avatarı
Maybek

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: MacGyver, Skywalker34tr ve 34 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners