TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

3000 TL Bütçeli İlk Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 3000 TL Bütçeli İlk Saat Önerisi

Mesaj byeisen » 27 Oca 2016, 20:29

tag heuer'in aquaracer 500m mavi renkli modelini 5750'ye buldum. Ama renk olarak çok açık mavi geldi gözüme nedense. Siyahı da yokmuş ellerinde siyahı daha iyi görünüyor resimlerde o modelin ama bakalım henüz birşey alamadım :roll: bekliyorum. Campanola saat&saat'in olmuş bundan haberim yoktu onlar da hiç indirim yapmıyorlar %10 diyor daha da düşmüyor. %35 indirim yapanlar da var onlar yapmıyor. Benmi yaptıramıyorum yoksa :D püf noktası varmı bu işin :)
Kullanıcı avatarı
byeisen

Mesaj utabev » 29 Oca 2016, 13:22

o2o yazdı:Ben ilk otomatik saatin "güvenilir bir kaynaktan ikinci el alınması" taraftarıyım. Zira heves mi? Sevgi mi? daha iyi anlaşılır. Şayet heves ise az zarar edilir... Sevgi ise saat bilgi ve tecrübesi bu dönemde artar ve olgunlaşır. Bilgi ile saat zevki oturduktan sonra Sıfır saat gönül rahatlığı ile alınır diye düşünüyorum. [emoji2]

+1 Çok güzel ve mantıklı bir öneri.Tebrikler..
Bırak inceldiği yerden kopsun..! Gün gelir en sağlam yerinden kopar.Canın Yanar..
Kullanıcı avatarı
utabev

Mesaj byeisen » 01 Şub 2016, 20:38

Arkadaşlar Tag Heuer Aquaracer 500m'i alacağım. Şimdi bu aldığım saatin orjinal vs olduğunu tam nasıl teyit edebilirim ? yani sertifikadan bahsediliyor ama daha önce almadığım için bilmiyorum bu konuda beni bilgilendirebilirmisiniz lütfen

edit: Alacağım yer avm deki bilindik saat mağazalarından değil, bunu nasıl teyit edebilirim yada emin olabilirim mesela tag'ın sitesinde orj. kontrol gibi birşey varmı, dikkat etmemi önerdiğiniz durumlar nelerdir yardımcı olurmusunuz rica etsem
Kullanıcı avatarı
byeisen

Mesaj mevase » 08 Şub 2016, 20:39

Kullanıcı avatarı
mevase

3000 TL Bütçeli İlk Saat Önerisi

Mesaj Orhanbalu » 09 Şub 2016, 11:48

Kesinlikle dogru secim aynen Caner1983 katılıyorum .

Caner1983 yazdı:http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=203&t=21029#axzz3yFrLoYKP

+1
balu
Kullanıcı avatarı
Orhanbalu

Mesaj Caner1983 » 09 Şub 2016, 20:15

Eyimenin yeni koyduğu saate de bakılmalı :champ:
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj byeisen » 09 Şub 2016, 23:21

öneriniz için teşekkür ederim. Nedense tissot a hiç sıcak değilim aslında bu tarz saatler hoşuma giderdi. Aslında hayalim breitling navitimer modeli. sonra aquaracer 'ı gördüm netten çokda beğenmemiştim şimdi yeni aquaracer 300m WAY211ABA0928 olan model parıl parıl hoşuma gitti :) aslında biraz küçük bence ama otomatik yine bu şekilde iyi alabileceğim tek model gibi düşünür oldum nedense. Yani tissotun bi kaç saatine de bakmıştım ama saatler çok parıltısız sönük duruyor geliyor gözüme tag'ın saatini gördükten sonra :)

500m den vazgeçtiğim için saatçiyle yarın tekrar konuşacağım yeni 300m için, bir katekulliye denk gelmem değilmi en büyük tedirginliğim o, bu konuda öneriniz varmı
Kullanıcı avatarı
byeisen

Mesaj eyimen » 09 Şub 2016, 23:59

Aslında satılık Tag'ı kastetmişti Caner :D
Kullanıcı avatarı
eyimen

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 20 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners