襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
lucifer666tr » 29 Oca 2016, 10:19
hastas覺y覺m. brietling in t羹m modellerine i癟iliine dizayn覺na

g羹le g羹le kulan覺n
-

lucifer666tr
-
- Ya: 42
- Kay覺t: 26 Au 2013, 11:30
Hellhound » 29 Oca 2016, 10:22
ahane bir tercih yapm覺s覺n覺z. 1.5 y覺ld覺r beraberim bu saatle ve kulland覺覺m her g羹n keyif al覺yorum. Siz de g羹zel g羹nlerde kullan覺rs覺n覺z umar覺m
elik bilezik bilee tam olarak ayarland覺覺nda saat kolda oynuyor mu? A覺rl覺覺ndan dolay覺 繹yle bir risk bar覺nd覺rd覺覺 i癟in bu zamana kadar 癟elik bilezik siparii vermedim. Eer 癟elik bilezikle 繹nceden kulland覺覺n覺z SMP kadar rahat derseniz ciddi ciddi d羹羹neyim bu ii. Zira saatin bileziini sonradan almak, kutu a癟覺l覺覺ndan 繹nce bahsettiiniz "m羹tevazi bir isvi癟reli" bedeline eit

gurmekokular
-

Hellhound
-
- Kay覺t: 14 Au 2014, 15:42
-
Wwtr » 29 Oca 2016, 10:27
Tebrikler
-

Wwtr
-
- Kay覺t: 20 Mar 2010, 14:02
Tgm » 29 Oca 2016, 11:02
襤lteri g羹zel g羹nlerde kullan

superocean 44'羹 hep 癟ok beendim

42'deki kadran s覺k覺覺kl覺覺 yok.
elik bilezik tercihi de ayr覺ca g羹zel olmu

"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
-

Tgm
-
- Ya: 38
- Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17
Ahmetrefik » 29 Oca 2016, 11:07
襤lteri tebrikler

, valla tam bir ters k繹e oldu ama Breitlingsever olarak 癟ok sevindim. A癟覺k癟as覺 45.5 PO 癟ok g羹zel saat ama extra a覺r bir saat ve bilei yoruyor. Bu saatte b繹yle bir sorun olaca覺n覺 sanm覺yorum, hem 44mm full 癟elik olup hem rahat bir kullan覺m her diverda olan birey deil , 癟elik bilezik zaten efsane.
Tekrar tebrikler

g羹zel g羹nlerde , Breitling cand覺r

zaman o kadar tuhaft覺r ki; gen癟ken, 癟ocukken hi癟 繹nemi yoktur, sonra g羹n gelir ka癟 yaz'覺n覺n kald覺覺n覺 saymaya balars覺n.
-

Ahmetrefik
-
- Ya: 55
- Kay覺t: 19 Nis 2010, 12:04
D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Bing [Bot], ceyyhun, MehmetKarat羹rk, monsieur, onurkoseoglu ve 35 misafir