TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

3000 TL Bütçeli İlk Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 3000 TL Bütçeli İlk Saat Önerisi / Longines Maurice Lacr

Mesaj byeisen » 26 Oca 2016, 09:39

bugün longines hydroconquest için saatçileri gezeceğim. ortalama ne kadar indirim yaptırabilirim ? %30 falan yaparlarmı ?
Kullanıcı avatarı
byeisen

Mesaj byeisen » 26 Oca 2016, 16:03

Az önce bi kaç saatçi gezdim. otomatik Longines Hydroconquest ellerinde yokmuş ama pilli olana baktım mavi pek içime sinmedi gibi. Sonra Tag heuer'ın aquaracer'ına baktım onda da 5700TL fiyat çektiler %10 indirim yapabiliriz dediler zorladım biraz ama düşmedi başka. Hydroconquest 'e de 3400 fiyat çekip 3000'e bırakırız dedi başka bir saatçi onun da elinde yokmuş ama gelecekmiş sonraki sevkiyatta. Her neyse şuan baya kararsız kaldım :( Plastik kordonlu http://us.tagheuer.com/en/luxury-watches/aquaracer/aquaracer-300m-calibre-5automatic-watch40-5mm-black-polished-steel-bracelet-way2110-ba0928#zoom linkteki aquaracer 'da o dediği fiyat bütçemi zorlayacak. Hydro ile aqua arasında aqua daha bi ışıltılı geldi gözüme :) Bunların ortalama fiyatları bu şekildemi şuanda ne dersiniz?

Karar vermekte zorlanıyorum sizce ne yapayım arkadaşlar bana bir yol gösterin tavsiye verin :)

frederique constant nasıldır kullananlar ? yada farklı bir saat önerisi olan varmı ? Deri kordonlu vs.
Kullanıcı avatarı
byeisen

Mesaj eraslani » 26 Oca 2016, 16:15

Şu aşamada verebileceğim tavsiye,
2.el almaktan çok çekinmeyin. Kurlar dolayısı ile fiyat farkları çok yüksek.
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj mertk » 26 Oca 2016, 16:17

Fiyatlar artmış baya öyleyse. Longines hydro iyidir, ağır ve kaliteli bir saat ben memnunum açıkçası.
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
Kullanıcı avatarı
mertk

Mesaj byeisen » 26 Oca 2016, 16:50

2. elde bilmiyorum yani genelde 2. el telefon dahi kullanmam öyle bir yapım var az olsun ilk benim olsun diye düşünürüm. Ama temiz olursa aklıma yine de yatarsa dediğiniz gibi bir düşünmekte fayda var ama bilmiyorum .. :)

Longines hydro'da da metal kordon olduğu için garipsedim bir de tam oturmuyor ya bileğe denerken tam bi izlenim olmadı benim için daha önce hiç metal kordon da kullanmayınca. Ama Aquaracer kordonluydu tam bir deneme oldu benim için. Hydro dan daha sıcak hissettim Aquaracer'ı. Fiyat da baya var ama.

Başka markalarda kaliteli önerileriniz varsa onları da duymak isterim. Aslında hergün takım elbise giyiyorum işte ona uygun da bir saat olması lazım da .. Maurice Locrix 'in https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Maurice-Lacroix/ML-EL1088SS001310/PD gibi saati de ibreleri çok küçük geliyor Tag gibi parıl parıl da değildi :)

Tecrübelerinizden kendi saatlerinizden tavsiyelerinize açığım
Kullanıcı avatarı
byeisen

3000 TL Bütçeli İlk Saat Önerisi

Mesaj o2o » 26 Oca 2016, 20:36

Ben ilk otomatik saatin "güvenilir bir kaynaktan ikinci el alınması" taraftarıyım. Zira heves mi? Sevgi mi? daha iyi anlaşılır. Şayet heves ise az zarar edilir... Sevgi ise saat bilgi ve tecrübesi bu dönemde artar ve olgunlaşır. Bilgi ile saat zevki oturduktan sonra Sıfır saat gönül rahatlığı ile alınır diye düşünüyorum. [emoji2]
Kullanıcı avatarı
o2o

Re: 3000 TL Bütçeli İlk Saat Önerisi

Mesaj amele » 26 Oca 2016, 21:25

http://www.alwaysfashion.com/tr/p/9258/ ... aa-01/9382 güzel bir saat
"Cevizin kabuğunu kırıp özüne inmeyen cevizin hepsini kabuk zanneder."
Kullanıcı avatarı
amele

Re: 3000 TL Bütçeli İlk Saat Önerisi

Mesaj lucifer666tr » 27 Oca 2016, 11:21

hydro güzel saat fakat bu kurlarda bu fiyatlar hydro için çok yüksek kalıyor.bir sene öncesine kadar 2000 tl fiyatlara alınabiliyordu çünkü. bence bu kurlarda şu an için sıfır saat almaya acele etmeyin. üstadların dediği gibi oris tsf yi de bekleyebilirsiniz illa sıfır olsun derseniz.
Kullanıcı avatarı
lucifer666tr

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 20 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners