TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hangi Saat Hangi Filmlerde Kullanılmış?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hangi Saat Hangi Filmlerde Kullanılmış?

Mesaj Tgm » 28 Eki 2015, 12:41

Mert o zaman ben yanlış izlemişim diziyi, neyse :oops: :D
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj MertYe » 28 Eki 2015, 13:13

Ben dizinin patek i gördükten sonraki kısmına baktım ben Patekten dolayı izledim simdi baş kısmını bi detaylı gözden geçirmem lazım neyseki bugün boşum :D
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Archimed » 28 Eki 2015, 15:42

Burak fakir oğlan. Mühendis olduktan sonra Zonguldak'a madene çalışmaya gidiyor. Sonra galiba bir kaza oluyor (veya başka bir felaket), patronu bunu ortağı yapıyor, çünkü çok özverili çalışıyor. Madene ortak olduktan sonra zengin oluyor. Başroldeki kurbağa gözlü kız da fakirlik zamanından tanıdığı kız arkadaşı. Kız ailesinin baskısıyla zengin, piç Oktay karakterli bir elemanla evleniyor. Burak da zengin olduktan sonra kurbağa gözlü kızdan intikam almak için İstanbul'a geliyor. İşte PP İstanbul'a geliş sonrası sahibi olduğu saat, bir de şoförlü Audi A6 çekiyor altına.. Bölümün geçenlerde tekrarı vardı; Burak kurbağa gözlü kızın piç Oktay karakterli kocasıyla buluşma sırasında saatine bakıyor...

Gerisini bilmiyorum, sanıyorum tipik ulusal kanal dizileri tadında sürer.. Araya birkaç trafik kazası falan girer, bunlar bir şekilde hapse girip çıkarlar.. En olmadık zamanda en olmadık karakterler diziye eklenir...
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj mermertaş » 28 Eki 2015, 17:20

Archimed yazdı:Burak fakir oğlan. Mühendis olduktan sonra Zonguldak'a madene çalışmaya gidiyor. Sonra galiba bir kaza oluyor (veya başka bir felaket), patronu bunu ortağı yapıyor, çünkü çok özverili çalışıyor. Madene ortak olduktan sonra zengin oluyor. Başroldeki kurbağa gözlü kız da fakirlik zamanından tanıdığı kız arkadaşı. Kız ailesinin baskısıyla zengin, piç Oktay karakterli bir elemanla evleniyor. Burak da zengin olduktan sonra kurbağa gözlü kızdan intikam almak için İstanbul'a geliyor. İşte PP İstanbul'a geliş sonrası sahibi olduğu saat, bir de şoförlü Audi A6 çekiyor altına.. Bölümün geçenlerde tekrarı vardı; Burak kurbağa gözlü kızın piç Oktay karakterli kocasıyla buluşma sırasında saatine bakıyor...

Gerisini bilmiyorum, sanıyorum tipik ulusal kanal dizileri tadında sürer.. Araya birkaç trafik kazası falan girer, bunlar bir şekilde hapse girip çıkarlar.. En olmadık zamanda en olmadık karakterler diziye eklenir...

Tam ne güzel özetlemiş derken, kurbağa gözlü kız kısmında haykırdım . :D

Elinize sağlık
Kullanıcı avatarı
mermertaş

Mesaj MertYe » 28 Eki 2015, 19:38

https://www.youtube.com/watch?v=Sc3gYGip8pA

Videoda 48. dknın ilk 15 sn sini izlerseniz ben bir patek daha yakaladım diye düşünüyorum. En azından tokasını yakaladım. Bugün boşum demiştim 8-)

Tgm yazdı:Mert forumun hafiyesisin valla :lol: yararlı paylaşımların için :champ:

Kolay hafiye olunmuyor araştırıyorum. Lakabın hakkını vermek lazım :champ:

edit : Ekleme
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj mturann » 24 Oca 2016, 13:33

Marslı adlı filmde astronotun kolundaki dijital saat bozuluyor o da kolundaki cırt cırtı açıyor mekanik saatine bakıyor.
Saatin resimleri.

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj mturann » 24 Oca 2016, 15:58

Yıldızlararası filminden sonra bu filmde de hamilton markası ile karşılaşıyoruz.
Hamilton Marka saatlerin bu aralar fiyatları artabilir :)))
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj theoeu » 25 Oca 2016, 23:47

Kult bir film ve ikonik bir saat :champ: Resim
Kullanıcı avatarı
theoeu

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: cbmad, eskiserkan ve 112 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners