TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tag Heuer Calibre 16 & Calibre 1887

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tag Heuer Calibre 16 & Calibre 1887

Mesaj Orhanbalu » 19 Oca 2016, 11:07

Ben senin yerinde olsam, O kadar parayı bu saate vermem. Ve kesinlikle Omega speedmaster moonwatch alırım. F/p olarak baktığımızda her ikisininde aynı rakamlarda olması dengesiz gibi geliyor. Buradan çıkaracağım sonuç fiyat kesinlikle bu saat için fazla. Tabi seçim sonuçta size kalmış.
balu
Kullanıcı avatarı
Orhanbalu

Mesaj kilimanjaro » 19 Oca 2016, 13:48

Orhanbalu ya katılıyorum.Ayrıca kasa çapının küçük görünmesine takılmayın.Büyük saatler kullandığınız için böyle görmeniz normal.Zamanla göz alışır ve tecrübeyle sabittir.
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj yunusrg » 19 Oca 2016, 17:08

Orhanbalu yazdı:Ben senin yerinde olsam, O kadar parayı bu saate vermem. Ve kesinlikle Omega speedmaster moonwatch alırım. F/p olarak baktığımızda her ikisininde aynı rakamlarda olması dengesiz gibi geliyor. Buradan çıkaracağım sonuç fiyat kesinlikle bu saat için fazla. Tabi seçim sonuçta size kalmış.

Üstat neden herkez aynı şeyi söylüyor yani neden bu saat o kadar para etmez markasından dolayımı yoksa kalitesiz ürün olduğundan mı. kendi fikrim tabiki omega tag den daha kıymetli yani bildiğim kadarıyla öyle ama neden tag bu fiyat etmez sorum bu.
Kullanıcı avatarı
yunusrg

Mesaj yunusrg » 19 Oca 2016, 17:16

Resim

Omega tercihimde buydu fiyat 14000 tl civarı.

buda maurice lacroix tercihim

Resim
Kullanıcı avatarı
yunusrg

Mesaj cagatay1903 » 19 Oca 2016, 17:26

Bence gözünüze ve size hitap ettiyse, kullanırken mutlu olacaksanız alın.

Boyutunu biliyorsunuz, gözünüzde alışmış, ben Calibre 1887'nin sizi üzmeyeceğini düşünüyorum.

Tag'ın fiyatı düşük değil, elbette yüksek ama etmez diyemem neticede fiyat bu ve satılıyor.
Kullanıcı avatarı
cagatay1903

Mesaj yunusrg » 19 Oca 2016, 17:48

üstat tekrar 3 seçeneğe düştüm şimdi :)

Tag heuer calibre 1887
Omega speedmaster broad arrow
Maurice Lacroix pontos s
Kullanıcı avatarı
yunusrg

Mesaj SeRxx » 19 Oca 2016, 18:59

2-3 yıl içinde satmayacaksanız güzel bir indirimle Calibre 1887 alın derim ben.
yunusrg yazdı:üstat tekrar 3 seçeneğe düştüm şimdi :)

Tag heuer calibre 1887
Omega speedmaster broad arrow
Maurice Lacroix pontos s
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj eyimen » 19 Oca 2016, 19:07

yunusrg yazdı:
Orhanbalu yazdı:Ben senin yerinde olsam, O kadar parayı bu saate vermem. Ve kesinlikle Omega speedmaster moonwatch alırım. F/p olarak baktığımızda her ikisininde aynı rakamlarda olması dengesiz gibi geliyor. Buradan çıkaracağım sonuç fiyat kesinlikle bu saat için fazla. Tabi seçim sonuçta size kalmış.

Üstat neden herkez aynı şeyi söylüyor yani neden bu saat o kadar para etmez markasından dolayımı yoksa kalitesiz ürün olduğundan mı. kendi fikrim tabiki omega tag den daha kıymetli yani bildiğim kadarıyla öyle ama neden tag bu fiyat etmez sorum bu.

Almak istediginiz markalarin tumu icin fiyat zaten fazla :D Cok kafaya takmayin, odediginiz paranin buyuk kismi sponsorluklara ve reklamlara gidiyor. Fiyat/performansa bakiyor olsaydik Seiko, Orient'den baska marka almazdik.
Tag Heuer kesinlikle kalitesiz degil, sadece fiyatin yuksek oldugundan bahsediliyor ama adamlar bu fiyata satabiliyorken daha ucuza satarlar mi sizce? Arz/Talep denklemi :D
Kullanıcı avatarı
eyimen

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425 ve 49 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners