TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tag Heuer Calibre 16 & Calibre 1887

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tag Heuer Calibre 16 & Calibre 1887

Mesaj SeRxx » 18 Oca 2016, 18:45

İki tercih de kötü olmaz ama iki farklı Carrera Calibre 16 kullanmış biri olarak Calibre 1887'ye daha yakınım. Tabiri caizse Calibre 16 odun gibi çalışıyor :)

Gün göstergesi pek mühim olmayan, zaten kalabalık olan kadranı daha da kalabalıklaştıran ve Eyimen'in de dediği gibi ayar konusunda ekstra yorucu olan bir komplikasyon.

Eski Carrera'ların eleştirdiğim noktalarından biri de çizilmeye müsait bezeliydi; yeni modellerde seramik bezel kullanılmasıyla bu durum da çözülmüş oldu.

Carrera serisini çok sevsem de Tgm'nin bahsettiği gibi fiyatını hak etme konusunda şüpheliyim; yoksa alınır, zevkle de kullanılır :champ:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj eyimen » 18 Oca 2016, 19:04

yunusrg yazdı:Resim

Üstadım gönderdiğim resim açılmıyor mu forumda yeni olduğumdan alışamadım daha kusura bakma :)
calibre 16 da gün göstergesi var calibre örn (sun 8 ) gibi ama calibre 1887 sadece rakam olarak gözüküyor.

Simdi resimleri gorebildim, bu iki model arasinda 1887 tercihi cok daha mantikli olacaktir. Tabi diger arkadaslarin dedigi gibi 3000 dolara farkli bir saat te tercih edebilirsiniz. Isterseniz biraz daha vakit gecirin forumda.
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj yunusrg » 18 Oca 2016, 21:39

Haklısınız üstatlar bütçe 10000 tl civarı o yüzden tag e yöneldim dediğiniz gibi kendi geliştireceği mekanizma almak daha mantıklı eta almaktansa. Yanlız üstat bu seramik bezel olanı görmedim onu bi araştırmam lazım :)
Kullanıcı avatarı
yunusrg

Mesaj SeRxx » 18 Oca 2016, 21:43

Beğendiğiniz modeller zaten seramik bezelli :)

yunusrg yazdı: Yanlız üstat bu seramik bezel olanı görmedim onu bi araştırmam lazım :)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj yunusrg » 18 Oca 2016, 21:45

eyimen yazdı:
yunusrg yazdı:Resim

Üstadım gönderdiğim resim açılmıyor mu forumda yeni olduğumdan alışamadım daha kusura bakma :)
calibre 16 da gün göstergesi var calibre örn (sun 8 ) gibi ama calibre 1887 sadece rakam olarak gözüküyor.

Simdi resimleri gorebildim, bu iki model arasinda 1887 tercihi cok daha mantikli olacaktir. Tabi diger arkadaslarin dedigi gibi 3000 dolara farkli bir saat te tercih edebilirsiniz. Isterseniz biraz daha vakit gecirin forumda.

Hocam bütçem dahilinde tag mantıklı geldi bi ara omega speedmaster bload arrow a bakmıştım fiyatı 15000 civarındaydı o biraz fazla geldi yada omega moonwatcha yöneldim ama saat bileğimde küçük durdu. Alıştım büyük saat kullanma o yüzden herhalde. Siz tag boyutlarında ne önerirsiniz var mı bi fikriniz üstat.
Kullanıcı avatarı
yunusrg

Mesaj yunusrg » 18 Oca 2016, 22:40

SeRxx yazdı:Beğendiğiniz modeller zaten seramik bezelli :)

yunusrg yazdı: Yanlız üstat bu seramik bezel olanı görmedim onu bi araştırmam lazım :)

Üstat seramikten ziyade çeliğe yada platine benzettim ben :)
Kullanıcı avatarı
yunusrg

Mesaj eyimen » 18 Oca 2016, 23:33

yunusrg yazdı:
SeRxx yazdı:Beğendiğiniz modeller zaten seramik bezelli :)

Üstat seramikten ziyade çeliğe yada platine benzettim ben :)

Asagidaki linkten saatin ozelliklerine bakabilirsiniz:
http://www.jomashop.com/tag-heuer-watch-car2a10-ba0799.html
Stainless steel case with a stainless steel bracelet. Fixed back ceramic with tachymeter bezel. Black dial with silver-toned hands and Arabic numeral hour markers. Minute markers around the outer rim.

Resim
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj yunusrg » 19 Oca 2016, 09:31

Saolun üstatlar değerli bilgileriniz için cal 1887 modelini alıcam inşallah şimdi sıra uygun fiyatlısını bulmaya geldi iş :)
Kullanıcı avatarı
yunusrg

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425, Google [Bot] ve 50 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners