biraz da zevk meselesi tabi. Saatin fotojenik olmadigini dusunuyorum, ama su ana kadar ben cok memnunum,
keske%0.51 ine sahip olsam, bana fazla fazla yeter. Gerci ulkeye donersem belki marka mudurlugu teklif ederler, satislari ciddi arttiririm gibi geliyor.
yani hic bir saatimi alirken 3.5 yil dusunmedim, sanirim bu da olmazsa artik ben farkli bir hobiyle ilgilenirim herhalde.platinum yazdı:Harika incelemeniz için teşekkürler...
Galvaniz deyince benim aklıma çinko kaplama geliyor, bu bilezikte ki galvaniz kaplama hakkında daha detaylı bilginiz var mı? Yüzey tam olarak neyle kaplanmış, çizilmeye karşı dayanıklı mı vs.
afl yazdı:Basar teşekkürler. Tekrar güzel günlerde kullan
Bg17 yazdı: Parlamiyor, dikkat cekmiyor, goze girmiyor.
Yukarıdaki cümleye takıldım. Bilmeyene belki, parlamıyor kısmı olabilir ama saate azıcık meraklı birisi gözünü alamaz bundan.
Kolunda canlı görünce ben de çok beğenmiştim.
Tabi ben bizim gibileri degil, normal saati saate ogrenmek icin bakan insanlari kasdetmistim. Sonucta siyah bi saat, cok gozet batmiyor.
yani tabiki zevk meselesi. AP nin marka imaji, satis adetleri adeta beni yalanliyor tabii. Ama ikisini de kullandigim bir az da olsa objektifim saniirm. Genel olarak AP nin (-) JLC (+) imaja sahip oldugu dogru ama bu gorusu olusturan etmenler kullandigim ve inceledigim saatler.
acikcasi olcmedim, ama zaten cok da olculebilir birsey degil, eger fener gibi isiga tabii tutarsan cabuk sonuyor, butun gun gunes altinda kalirsa baya baya fener oluyor. Onceki tecbrulerle kiyaslarsam averaj diyebilirim.
kacsaydin dostum ne olacak, bana da cay tabagi kalirdi iste... benim bilekte birazda servis tabagina da yakin ama ne yaparsin,

boyutlar biraz daha iri alisik oldugumdan ama oldukca konforlu baya rahatsizlik vermedi. Tasarim daha onemli oluyor sirf matematiksel boyut karsilastirmasindan.Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 34 misafir
|
||||||||||||||