Tgm yazdı:Caner bi rahat durmuyorsun ki![]()
Bide öm den skıştırıyorum insanları tolga

Tgm yazdı:Caner bi rahat durmuyorsun ki![]()
Clk yazdı:Ben rahatlik degil de Caner'in ince ayar konusuna takildim. Birincisi Rolex bileziginin ayar olasiliklarini saat sektöründe sunan baska sirket yok. Ikincisi saatin bilezigini 3 farkli noktadan yine 3 farkli mesafe ile ayarlanabilir.
1-) Glidelock
2-) Klips icerisinde ki yarim bakla
3-) Klips ayar pimi
Bu olasiliklari kullanarak dogru ayari yapamiyor musun Caner? yada kolunda rahat olmasini saglayacak bir kombine bulamadin mi o2o?
Deepsea' nin devasa agirligi ve boyutlarina ragmen kimse konfor probleminden bahsetmezken Submariner bilezigi üzerine elestiri getirmek biraz abes olmus.
o2o, en dogru bilezik ayari su sekilde olur. Saat kolunu saracak ama sikmayacak. Saatin kasasini tutup cektiginde de kolun ile arasinda biraz bosluk olacak. Bu ayar hem saati konforlu kullanmayi saglar, hem de agir birsey kaldirdigin zaman bilek ve kas hareketlerinden kaynakli bilezik üzerinde ki baskiyi azaltir. Böylelikle saatin bileziginde 5-10 sene sonra abarti bosluklar olusmaz ve sikir sikir sallanmaz. Bu ayar ayni zamanda bilezigi tasiyan pimlere binen yükü de azaltacagindan pimin egilmesini ve bilezigin bosa cikmasini engeller
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 228 misafir
|