TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

114060 Sub Yeni Kasa Bileziğinden Memnun Olmayan Var Mı?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

114060 Sub Yeni Kasa Bileziğinden Memnun Olmayan Var Mı?

Mesaj o2o » 08 Oca 2016, 22:23

Son bir haftadır 114060 sürekli kullanıyorum. Saati bilekte unutma hissinin aksine saati bilekte neredeyse her daim hissediyorum ki bu durum beni rahatsız ediyor. Saati koldan çıkarınca neredeyse " oh be " diyerek bir rahatlama hissi oluşuyor.

Saati çok gevşek bırakırarak "bilezik modeli" kullanırsam rahat diyebilirim ama bilekte hafif boşluk bırakarak, bileği sararak vs kullanırsam hep rahatsızlık hissettim. Bu durumdan şikayeti olan var mı acaba? Yoksa ben birşeyleri hatalı mı yapıyorum ? Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
o2o

Re: 114060 Rolex Sub yeni kasanın bileziğinden memnun olmaya

Mesaj manil » 08 Oca 2016, 22:28

Fizyolojik bir durum olmalı. Bende tam aksini düşünüyorum.
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Re: 114060 Sub Yeni Kasa Bileziğinden Memnun Olmayan Var Mı?

Mesaj Tgm » 08 Oca 2016, 23:07

Nasıl desem.. Tam da işin vitamini orası. Yani saatin en can alıcı ve başarılı yerlerinin başında geliyor bileziği. Yeni kasa sub ın bileziğinden memnun olmayanı daha önce görmemiştim. Glidelock özelliğiyle bileğinize tam olarak ayarlayabilirsiniz halbuki
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj Caner1983 » 08 Oca 2016, 23:15

Oh be mi benim ağlayasım geliyor yalnız kaldığım ondan ayrıldığım için kıymetlimissssssss :lol:
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj o2o » 08 Oca 2016, 23:19

Glidelock ile neredeyse her gün ayarı değiştirdim. Demek ki bende ya fizyolojik bozukluk var, ya da ayarı tutturamadım. Bilekle arada çok hafif boşluk olacak değil mi?
Kullanıcı avatarı
o2o

Mesaj o2o » 08 Oca 2016, 23:23

Caner1983 yazdı:Oh be mi benim ağlayasım geliyor yalnız kaldığım ondan ayrıldığım için kıymetlimissssssss :lol:

Caner abi saatin saniyesini, kadranını neredeyse hergün dakikalarca izliyorum . [emoji2]... Geçen kız arkadaşım dürttü, yine beni dinlemiyorsun diye [emoji2]
Kullanıcı avatarı
o2o

Mesaj Caner1983 » 08 Oca 2016, 23:46

o2o yazdı:
Caner1983 yazdı:Oh be mi benim ağlayasım geliyor yalnız kaldığım ondan ayrıldığım için kıymetlimissssssss :lol:

Caner abi saatin saniyesini, kadranını neredeyse hergün dakikalarca izliyorum . [emoji2]... Geçen kız arkadaşım dürttü, yine beni dinlemiyorsun diye [emoji2]

Vallaha şunu da itiraf edeyim ben sıkı kullanmayı seviyordum hatta kullandıktan 5 ay sonra bir bakla daha aldırdım glidelock çok kullanışlı ayarlama seviyeleri var ama 2 seviye arasına getiremiyorsun bu kadar da ince ayar istemek abartı mı bilmiyorum ama şuan biraz gevşek kullanıyorum iki seviye arasına gelebilseydi çok iyi olurdu(demek istediği bir üst seviye biraz sıkı bir alt seviye ise biraz geniş) ama buna rağmen :super: :super: :super:
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj MertYe » 08 Oca 2016, 23:50

Caner1983 yazdı:
o2o yazdı:
Caner1983 yazdı:Oh be mi benim ağlayasım geliyor yalnız kaldığım ondan ayrıldığım için kıymetlimissssssss [emoji38]

Vallaha şunu da itiraf edeyim ben sıkı kullanmayı seviyordum hatta kullandıktan 5 ay sonra bir bakla daha aldırdım glidelock çok kullanışlı ayarlama seviyeleri var ama 2 seviye arasına getiremiyorsun bu kadar da ince ayar istemek abartı mı bilmiyorum ama şuan biraz gevşek kullanıyorum iki seviye arasına gelebilseydi çok iyi olurdu(demek istediği bir üst seviye biraz sıkı bir alt seviye ise biraz geniş) ama buna rağmen :super: :super: :super:

O kadar ince ayar istemek kesinlikle abartı :D. Ya Rolex değil de Ulysse Nardin olsaydı bu saat ince ayarı geçtim ayarı değiştirmek bile çok zor.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kesikparmak, MacGyver, Skywalker34tr ve 34 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners