TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Orient Pro Saturation Diver 300m ve Aslan Saat

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Orient Pro Saturation Diver 300m ve Aslan Saat

Mesaj beerman » 05 Oca 2016, 16:26

Herkese merhaba,
Uzun zamandır aklımda olan bu saati,uzun incelemeler sonucu almaya karar verdim.Fiyat araştırmalarını yaptım ve Aslan saate gittim,başka hiçbir saatçiye uğramadım. Aslan saatin internet sitesin de saatin liste fiyatı 5390 tl. olmasına rağmen iyi bir indirimle alabileceğimi düşündüm(nakit alıcaktım).
Saatin yurtdışı fiyatları 990 ila 1065 dolar arsında,bu da 2900,3000 tl eder.Aslan saatin iyi fiyatlar verdiğini,yurtdışından bile daha ucuz olduğunu birçokkez forumda okumuştum ama hiçte öyle olmadı bana 4350 tl fiyat verdiler.Alıcı olduğumu birçok diver saatim olduğunu ayrıca dalgıç olduğumu,konuyla bilgili olduğumu belirtmek açısından söyledim.
Önce internette daha ucuz olamıyacağını söylediler daha sonrada ordaki arkadaş bana saatin bileziğini övmeye başladı ki saatin en kötü yanı da bileziği zaten.
Kısacası başımdan geçen olay bu,yurtdışı seyahatlerimden birinde illaki bu saati daha ucuza alabilirim,en kötü yabancı internet sitelerinden alsam(pekçok kez aldım)gene bu paraları bulmaz ,shipping,gümrük vs.Shipping zaten ücretsiz çoğu sitede !
Olayın bir başka boyutuda aslında şu; başka diver mı bulamadın çok daha ucuza yada bu paraya daha iyi diver saatler bulabilirsin ! diyenler olacaktır.Haklısınız pekçok diver kullandım ama bunu da kullanmak istedim.Markanın çok tercih edilen bir modeli olmamasına rağmen bu durumla karşılaşmak beni şaşırttı.
Son olarak yanlış anlaşılmasın Aslan saati kötülemiyorum,sadece bu duruma gerçekten ama gerçekten çok şaşırdım !Benim düşünemediğim,öngöremediğim,farkında olmadığım birşeyler varsa fikirlerinizi ,düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
Biraz uzun oldu,başınızı ağrıttıysam özür dilerim,herkese iyi yıllar. http://aslansaat.com.tr/U1079,41,orient ... orient.htm
Kullanıcı avatarı
beerman

Re: Orient Pro Saturation Diver 300m ve Aslan saat

Mesaj khef » 05 Oca 2016, 17:13

Sirkeci'deki diğer mağazalara uğrayın. Daha fazla indirim alabilirsiniz. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
khef

Re: Orient Pro Saturation Diver 300m ve Aslan Saat

Mesaj Tolgi06 » 05 Oca 2016, 17:48

Genelde Aslan Saat bireysel olarak gittiğinizde yüksek fiyat verir, distribütörlerin çoğu bu şekilde hareket eder, müşteri böylece bayiye yönlendirilir. Khef'in de dediği gibi bayide çok daha rahat indirim alabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Re: Orient Pro Saturation Diver 300m ve Aslan saat

Mesaj Ahmetrefik » 05 Oca 2016, 18:09

Bu saati uzun süre kullandım. Güzel, kasa olarak kaliteli ve sağlam bir saattir, genel malzeme kalitesi, işçilikği oldukça iyi fakat belirttiğiniz gibi metal bilezik istenilen kalitede değil ve çok kolay çiziliyor bana göre bu saat için zayıf olmuş. Diğer taraftan oldukça da ağır bir saattir.
Ben saati ikinci el sıfır ayarında bulup almıştım ve uygun bir fiyata gelmişti daha sonra başka bir saat için takasta kullandım.

Bana göre 5000 TL civarı bir rakam bu saat için fazla , M-Force modelini önerebilirim daha hesaplıdır, f/p oranı iyidir, ayrıca aynı mekanizmayı kullanıyorlar.
zaman o kadar tuhaftır ki; gençken, çocukken hiç önemi yoktur, sonra gün gelir kaç yaz'ının kaldığını saymaya başlarsın.
Kullanıcı avatarı
Ahmetrefik

Re: Orient Pro Saturation Diver 300m ve Aslan Saat

Mesaj murat0431 » 15 Oca 2016, 22:05

Aslan saatin internet sitesi etiket fiyatlarını ve ya çok az indirimli hallerini veriyor benim bildiğim.Sirkeci çok daha uygun olur.Ayrıca Ahmet bey e katılmamak elde değil.M force modellerini düşünebilirsiniz :thumbup:
Kullanıcı avatarı
murat0431

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 224 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners