Noodles yazdı:Emre ile aynı fikirdeyim. Son karar sahibine kalmış tabi ama, bu saat gerçekten sadece eski.
+1
Noodles yazdı:Emre ile aynı fikirdeyim. Son karar sahibine kalmış tabi ama, bu saat gerçekten sadece eski.
KKarakuşHsnmrycl yazdı:Ben olsaydım revizyon işine hiç girmezdim.
1. forumdaki genel kanının aksine her eski saat vintage değildir; bazıları sadece eskidir ve bence bu da onlardan biri.
2. saat görüntü itibariyle günümüze uygun değil. fazla gösterişli ama bu gösteriş tamamen yapay temele dayanıyor. sarı ama altın değil, taşı var ama pırlanta değil...
3. ne kadar teferruatlı bir revizyondan geçse de, ne kadar yeni gibi olsa da, yukarıda saydığım maddeler nedeniyle çok büyük ihtimalle bilekte yeterince vakit bulamayacak. çünkü tatmin sağlamayacak.
dolayısıyla bence, revizyon ya da başka türlü harcama yapmadan, bulunduğu çekmeceye bırakmak en mantıklısı.
seiko 5 konusunda bir ısrar varsa, revizyon parasına yeni bir seiko 5 almak da bir başka seçenek.
arkadaşınıza selamlar.
mturann yazdı:Bu renkte bir saati günlük olarak takabilecekseniz revizyon düşünün yok revizyonu yapayım belki kullanırım belki de kullanmam derseniz kalsın diye düşünüyorum
dijitaltutku yazdı:Benim bildiğim kadarıyla eski saatlerde zamanında revizyon yapılmazsa mantarlaşma oluyormuş.. Eğer bu saatin anısı hatırası varsa yaptırın derim.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: yaman20 ve 125 misafir
|