Eraslani tavsiyeniz için teşekkürler fakat mayıstan önce dönemicem .yani demem o ki çok bi fark varmı diye sormak zorunda kaldım saolsun eyimen arkadaş yaklaşık tahminde bulundu .Ne yapalım burdan alırız ya da chrono24 den Avrupa içi sipariş verecem biraz beklemek zorunda kalıp ,o tip sitelerin alışverişide ayrı bi uzmanlık gerçi
Bu arada aklım aquaracer 300 m ye de kaymadı değil son birkaç gündür ama fakat tag ın tasarımı çok sıradan geldi bana ayrıca o toka nedir ya ? ha diyceksiniz ki madem öyle neden aklın kaydı o zaman

nedeni forumda araştırmalarımda hep rastladığım cümleler oldu "Tag Longines'den bir gömlek üstün" "longinesle tag apayrı segmentler" "kıyaslanamaz" "kıyaslanması teklif dahi edilemez":) (bu son cümleye rastlamadım gerçi ) . Sonra düşündüm taşındım fotolara uzun uzun baktım ve Aquaracer ın tasarımında da beni cezbedecek bişey bulamadım hatta klasik denmiş ama bana baya baya özellikle bezel tasarımı çok spor geldi . Takım elbiseyle çalışan bir insan değilim Longines'in elegant tasarımı belki giyim tarzıma (genelde düz siyah tshirt-jean,kışın gömlek) absürd gelebilir klasik kaçabilir ama bence diver dediğin biraz elegant durmalı eğer prof dalgıç değilsem .Bunun bendeki nedenide submariner sevdam .Bu arada geçen yıllarda forumda rolex eleştirimi geri alıyorum ,sanırım o rolex eşiğini bende geçtim

yani demem o ki hydronun tasarımı hem şık hemde 300 m lik bi diver olarak gerektiğinde tool watch da olurum diyor gibi geldi (saati konuşturdum resmen
Gömlek segment konusuna gelince çokmu fark var sizce ?