Red, anladigim kadari ile aklinda kurmali saatler ile ilgili bazi süpheler var

Ben sana 6497 ile ilgili yazilmis bir yazi gönderiyorum. Kisa ve öz!!!!
Although 6497 is very large, it has a rational structure and a surprising accuracy. With a 18000A/H low frequency, but it has passed the COSC certification. Panerai ve Omega kullandi ve halen kullaniyor....
Kurmali mekanizmalar saat fanatiklerinin vazgecilmezlerinden. Gerek elle kurulmasindan dolayi sürekli saat ile temas halinde olmak gerek ise muhtesem sahip oldugu muhtesem body ile safir camli arka kapak vasitasi ile kullanicilarina ziyafet sunan bir makine. Bunlarin yanina birde tarihini eklersek tadindan yenmez bir makine. Ben bunlari yaziyorum diye sakin demeyin saatin reklamini yapiyor. Hali hazirda 2-3 saatim Unitas yada Unitas bazli modifiye edilmis makinelere sahip.
Saati her 2 günde bir kurman gerekiyor. 2-3 saatlik sapmalar ile beraber ortalama reserv süresini 46 saat olarak verebilirim. Bu 48'de olabilir 44 te... Saat ile hasir nesir olmak istemeyen birisinin kurmali bir saat almasi zaten yanlis. Ama kim ki günde bir kere olsun saati ile 1-2 dakika olsun zaman gecirmekten zevk alir o zaman kurmali makine vazgecilmez bir oyuncaktir. Bu arada saati kurmak icin kolundan cikartmana gerek yok. Diamond crown ile saat kolundayken de saati kurabiliyorsun.
Cevaplamami istedigin baska sorun olursa Piranha hazir

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...