Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.
TSF Limited Edition yazisi öylesine orada duruyor. Bu saatten sonra yapmamiz gereken son rötuslarini yapip, arkasina neler yazacagimizi belirleyip, degistirmek istedigimiz noktalar var ise onlari belirleyip talepleri toplamak
Hayirli ugurlu olsun
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Gayet şık duruyor Bülent.. TSF SE veya LE indikasyonunu logo altına aldığımız bir çizim vardı, sanırım daha çok beğenilmişti ( en azından ben öyle hatırlıyorum ).. Sanırım bu detayı da revize ettikten sonra büyük ölçüde saat son halini almış olacak..
Ben de hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Bence bu hali çok güzel. Benim tek önerim sade olan saat içinde küçük kırmızı veya turuncu detaylar olabileceği yönünde olacaktı. Mesela saniye kolu da kırmızı veya turuncu olabilir. Ama bu çizimdeki modeli bu haliyle çok beğendim. Eğer bana da nasip olursa bu saat, moon watch alma projemi biraz ertelerim gibi geliyor.
Bir de aklıma geldi de daha önce tartışıldı mı okuduğumu hatırlamıyorum, marka kesinlikle yazılacak mı kadrana yoksa yazılmayabilir mi?