sosyalcan yazdı:Tebin çok uzun bir yazı yazdım yine gitmemiş bu üçüncü defa oluyor! Kısaca şunu belirtmek isterim saati biz üretmediğimiz için içinde Türk vs yazmasına bence gerek yok. İçi ne kadar sade olursa o kadar hoş olur.TSF logosu ve Steinhart marka ibaresi sadece bunlar. Bu arada Erdal bey değerli yorumlarını katmış ama fiyatda bizim için önemli yoksa Tourbynin Navigator BB3Chiç fena değil 500 Euro bile şu sıra beni zorlayacak ama ne yapalım?
sayin "sosyalcan"
ben hic demedimki: Steinhartdan almayin ve benden alin. Ben zaten Forum saati yapmam. Ben yanliz kendi saatlerimi yaparim.
fiyata gelirsek... Steinhart size fazla indirim vermemis... 530 Euro zaten onun "list" fiyati. Ben sayin Bülent bey söylemistimki... benim bir "Othmann Pilot" model yapida... bir özel Pilot model türk osmanli rakamlarla... 10 gisi toplam bulun ve ben size 20% indirim veririm... ozaman gine Steinhart fiyata mal olur. Steinhartin fiyatlari "online" fiyati ve onun "distributor" yok. Ben saatlerimi en fazla "distributor" den satiyorum (CHIN, TAIWAN, SINGAPORE, AMERIKA, ROMANIA, ISVICRE, POLAND) ve onlarin alici 20% fiyatlarin icinde. Ben her zaman 20% indirim vere bilirim. Steinhart veremez. Ama bu baska bir konu...
burda benim saatleri konusmiyalim... TSF forum saati... yapici Steinhart...
beni dinlerseniz o siya "PVD" yada "gun metal" diyen makina asla almayin... cok problemli... cok zor onu "temiz" hale getirir Steinhart... bendede vardi o makinalar... bidaya almiyorum... ve fiyati 50€ yüksek... neye gerek var? Ama bu yanliz bir fikir...