TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Mesaj Clk » 24 Eyl 2010, 18:33

Ortada bir gerginlik yok Herojd. Benim verdigim cevaplarda da mümkün oldugu kadar alttan almaya calistigim acik. Sonucta elestirmek isteyen fikrini belirtmek isteyen saygi sinirlarini cignemedigi sürece herseyi yazabilir. Ortaya bir cevap hakki dogarsa da cevabimizi veririz :D Sitenin acilis sayfasina yazdiracagim zaten

KEEP AWAY FROM PIRANHAS

Neyse biz konumuza geri dönelim. Saatin cizimleri gelmedi ama kasa ve mekanizma ile ilgili bir kac fotograf yükleyebiliriz :champ:

Resim

Resim

Gece görünüsü, bizim saat sandwich dial olacagi icin kucuk saniyenin oldugu yerde luminova olacak ve bu kadar karanlik durmayacak bu bir avantaj :D

Resim

Yine saatin kasasina ait bir fotograf. Bu tepeyi görünce Red sevinecektir :D

Resim
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj yusufragip » 24 Eyl 2010, 18:35

Hayirli olsun artik sadece saatin tamamlanmis halinin resimleri kaldi :) Fiyatta cogu uyemizi uzmeyecek bir civarda daha ne olsun .
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj Clk » 24 Eyl 2010, 18:39

Resim

Resim

Mat siyah kadran, beyaz lumiler ve siyah zimbali deri süper bir kombinasyon olusturuyor. Bir de sandwich oldu mu yeme de yaninda yat :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj sosyalcan » 24 Eyl 2010, 18:41

Her şeye tamam da siparişleri ne zaman toplyacaksınız? Parayı ayarlamaya çalışıyım,hazırlıksız yakalanmayalım.İç tasarımı daha tam belli değil sanırım??
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj Clk » 24 Eyl 2010, 18:52

Siparisleri 1-2 Haftaya toplariz. Sonucta, sirketten cizimler gelmeden, saati almak isteyenler tamam demeden siparis almanin da bir anlami yok. Cizimler geldikten sonra hizli bir sekilde üzerinde konusur, projeyi son haline getirir ve siparis almaya baslariz. Liste tamamlanir tamamlanmaz parayi göndermek ve beklemek kaliyor bize :)

Para konusunda cok fazla strese girmeye gerek yok. Siparis ile talep edilen ücret dedigim gibi 50 Euro. Ücretin geri kalan kismi teslim ile birlikte ödenecek. 78 Euroluk %18'lik KDV kismi ise gümrükte ödenecek.

Bu da benim yaptigim bir calisma, gercege en yakin calisma bu simdiye kadar... Yinede tam oturtamadim :(

Resim

TSF Special Edition v.s. yapmadim. Sadece fikir vermesi acisindan yükledim.
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj tourby » 24 Eyl 2010, 18:58

ben kimseyi kötülemek istemedim... ney Günther´i, ne TSF nede baskasini

zaaten benim türkcem cok zahif... onun icin lisan problemim var... hic bir zaman bir türk okula gitmedim ve evde az türkce konusuruz... Almayada universitede "DEUTSCH" okudum ve ona göre almancam cok iyi... türkcem malesef cok az... ama öreniyorum ve örenmek istiyorum.

saatlerin fiyati herkes kendi daha iyi bilir... Steinhart saatleri 370 Euro satar... o fiyata cok iyi saat... zaten Steinhart 550 Euro satarsa hic kimse almaz Steinhart... Steinhartin özelliyi ucuz fiyati... ben 550 Euro satarim... ve saatlerim degeride okadar... Panerai 4.000 Euro´ya satar... ben 4.000 Euro satarsam hic bir tane saat bile satamam.... TOURBY ve PANERAI arasindi cok fark var... yanliz kalite farki degil... PANERAI bir dünya markasi.

benim demek istedigim... saatlerin fiyatlari yanliz kullandigi parcalarin degerinden degerinden bilinmez... cok daha özellikler önemli.

bir Forum saati yapiyorsunuz... basarilar dilerim... Steinhart´dan yapdiriyorsunuz... iyi bir fikir... dedigim gibi Steinhart Micky Mouse saat bile yapar... ama bur saatin özelliyi ney?... siradan bir saat bence... Steinhartin belki 10. forum saati ve onda sonra belki daha 100 tane forum saati yapilir Steinhart firmasindan... Türk bir saat forumu bu... sizin saatin "türk" bir özelliyi var mi? Türk rakamlar belki?... türk hatirasi mesala?... bir türk saat markasindan mi yapiliyor?... türk saatcilar ve türk isciler mi yapar bu saati?... eski TÜRK DEMIRYOLLAR "design" kullanabilirsiniz... eski "Cortbert" makinalari (türkiyede cok bulunan makinalar) kullanabilisiniz

bence türk bir saatin türk özelliyi olmasi gerek... daha do güzel olur!... yoksa yanliz siradan bir "Steinhart forum saati" olur... zaaten dünya Steinhart forum saatlerinden dolu...
Kullanıcı avatarı
tourby

Mesaj herofb » 24 Eyl 2010, 19:40

Keşke büyük tepeli olsan versiyon olsa ama böyle karar alındıysa sorun değil

Sayın Erdal Bey,

Türkçe'nizin zayıf olabileceğini düşünemedim kusura bakmayın,dediğiniz bazı konularda açıkçası haklısınız Türk motifleri iyi bir fikir olabilirdi fakat sanırım iş direkt desing'a girerse başarılı olma ihtimalimiz hazır olan bir modele gitmekten daha düşük olduğunu konuşmuştuk
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Clk » 24 Eyl 2010, 19:53

Bu basligin burada olmasinin nedeni buydu zaten. Sonucta ilk sordugumuz soru fikirlerinizi aktarin idi. Bugüne kadar ay-yildiz yada kadran üzerine Türkiye haritasi disinda bu yönde hicbir fikir cikmadi. Sonucta konu üzerine yazilmis 9 sayfada ortada.

Archezia, mlm, Frax ve simdi de Herojd "Türk, Türkiye, Ay-Yildiz v.s." temalarindan bir tanesini saate tasimak istediklerini dile getirdi. Bu konu ile ilgili diger arkadaslarin yorumlarini alalim. Eger böyle birsey isteniyor ise fiyati cok degistirmeden bunu nasil uygulayacagimiza bakmamiz lazim. Yazin arkadaslar :D
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners