Erdal Bey, ben sizin saatlerinizi kötülemedim hatta bir adim öteye aldigim saat hakkinda gayet olumlu yorumlar yazdim ve bir tane daha almak istedigimi belirttim. Alacagim da

Ben sadece sizin yapmis oldugunuz yorumun üzerine size bir soru yönelttim. Arada net fiyatta ortalama 100 Euro fark var, biri cin mali ise sizin ki ne tarzinda da bir soru sordum. Ben sizin saatlerinizi daha dikkatli kontrol ettiginizi üzerine daha itina ile düstügünüzü biliyorum. Bunun nedeni de 5000 saat satmiyor olmaniz. Bu kötü birsey degil aksine gayet güzel... Ama ne olursa olsun bu Steinhart'i kötü yapmaz. Bu arada Baume, Panerai gibi markalar ile Steinhart yada Tourby markalarini da karsilastirmayalim.
Gelelim Ticino'ya buyrun saatin fotografi asagida

Simdi siz bu kasa ile Steinhart kasasinin ayni oldugunu mu iddia ediyorsunuz? Neyse buna da girmeye gerek yok cünkü cok basit bir bakis ile bile dizayn ayni olsa da kalite farki gün ile gece gibi ortada.
Son olarak TSF forum saati ile ilgili ben sizinle de temasa gectim biliyorsunuz. Bizler icin hobi olan bu olay sizler icin ticaret. Sonucta maddi olanaklarin cok önemli oldugu bir hobi bu. Siz hayir icin bu isi yapmazsiniz, bizlerde belli bir bütcenin üzerine cikamayiz. Dolayisi ile elestirirken kacirdiginiz bu noktalari da göz önüne almanizi rica ederim.
Bir sonra ki alisverise kadar saglikla kalin

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...