kethuda57 yazdı:Sayın Hozburun ve Sayın Serkangs bu başlığa bekleniyorsunuz![]()
Aldığınız saatleri doğru kronolojik sıralamaya göre bakalım sayabilecek misiniz![]()
Ahmetrefik yazdı:2015 saatler açısından muhteşem ve radikal kararlar aldığım bir yıl oldu benim için. Elimdeki onlarca saati satarak veya takaslayarak çekirdek bir kadro kurmaya karar verdim ,bu konuda forumdan Creeindian(Yiğit) arkadaşımın çok desteğini gördüm.
Planım ise şöyle oldu;saat sayısını 4'e düşürdüm, çünkü çok fazla saat sayısı beni rahatsız etmeye başlamıştı ve az olsun öz olsun prensibine yöneldim.
1.Diver: Planet Ocean 45.5 mm tercih ettim
2.Dress Watch: Zenith El Primero Chronomaster XXT Grande Date Open 45mm
3.Chronolu saat : Breitling Chronomat 44mm
4.Casual, farklı deri kordon kombinasyonu iri kasa : Panerai 372 tercih ettim
Rolex'i 2016 ya bıraktım(bileğimin aşırı kalın olmasının da etkisi var) ve 2015'i bu şekilde kapattım , düşüncem 4-5 adette kalmak .![]()
Rolex önerilerinizi bekliyorum
Clk yazdı:Ahmetrefik yazdı:2015 saatler açısından muhteşem ve radikal kararlar aldığım bir yıl oldu benim için. Elimdeki onlarca saati satarak veya takaslayarak çekirdek bir kadro kurmaya karar verdim ,bu konuda forumdan Creeindian(Yiğit) arkadaşımın çok desteğini gördüm.
Planım ise şöyle oldu;saat sayısını 4'e düşürdüm, çünkü çok fazla saat sayısı beni rahatsız etmeye başlamıştı ve az olsun öz olsun prensibine yöneldim.
1.Diver: Planet Ocean 45.5 mm tercih ettim
2.Dress Watch: Zenith El Primero Chronomaster XXT Grande Date Open 45mm
3.Chronolu saat : Breitling Chronomat 44mm
4.Casual, farklı deri kordon kombinasyonu iri kasa : Panerai 372 tercih ettim
Rolex'i 2016 ya bıraktım(bileğimin aşırı kalın olmasının da etkisi var) ve 2015'i bu şekilde kapattım , düşüncem 4-5 adette kalmak .![]()
Rolex önerilerinizi bekliyorum
Ahmetrefik, Dress ve Chrono acigi kaliteli, güzel ve al benisi olan saatler ile kapatilmis. Casual'da Panerai'i tek gecerim. Diver konusuna girmeyecegim. Kisisel tercih deyip geciyorumAma sonucta ihtiyaclarini karsilayacak saatlerin tamami mevcut.
Bundan sonra ki adim Show effect olmali. Bunu en uygun fiyata saglayan Rolex'ler GMT Master II TT ve Yacht Master (Mavi Kadran). Ikisi de alternatifi olmayan ürünler
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 46 misafir
|