TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

40. Yaş İçin Hangi Saat ? Rolex 116333 / Panerai 275

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 40. Yas icin hangi saat ?

Mesaj Clk » 16 Ara 2015, 11:58

Toygar yazdı:Maalesef daytona 40 mm ile ufak kaliyo . Submarinerdir rolexteki favorim fakat oda ufak kaliyo.
Ayrica tudor tiger chrono var , tamamen daytona tipi bi saat. Zaten ayni kasayi kullaniyo ikiside.
Day date ii deki farklilik nedir? Bilmiyorum ne degisiklik yapildigini.
Baska saat onerileride olur tabi.
Fiyat performansa gelince daytona hakkindaki yorumuna katiliyorum.fiyat performans olarak cok iyi gercekten.
Tesekkurler

Daytona'nin Datejust II ile arasinda olan 1 mm'lik farkin bu kadar büyük rol oynayacagini düsünmemistim acikcasi.

Bu arada Tudor Tiger ile Daytona'nin ne alakasi var? Iki saatin bezel benzerligi disinda hic bir ortak noktasi yok :?

Day-Date II'nin capi 41 mm'den 40 mm'ye düsürüldü. Üzerinde ki dizayn yanlislari (proporsiyonal) düzeltildi (DateJust II'de halen var olan yanlislar)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj ermansire » 16 Ara 2015, 12:09

Otomatik bir Radiomir tavsiye ederim. JLC'ye de bakabilirsiniz.
instagram.com/ermansire
Kullanıcı avatarı
ermansire

Mesaj Toygar » 16 Ara 2015, 12:41

Clk yazdı:
Toygar yazdı:Maalesef daytona 40 mm ile ufak kaliyo . Submarinerdir rolexteki favorim fakat oda ufak kaliyo.
Ayrica tudor tiger chrono var , tamamen daytona tipi bi saat. Zaten ayni kasayi kullaniyo ikiside.
Fiyat performansa gelince daytona hakkindaki yorumuna katiliyorum.fiyat performans olarak cok iyi gercekten.
Tesekkurler

Daytona'nin Datejust II ile arasinda olan 1 mm'lik farkin bu kadar büyük rol oynayacagini düsünmemistim acikcasi.

Bu arada Tudor Tiger ile Daytona'nin ne alakasi var? Iki saatin bezel benzerligi disinda hic bir ortak noktasi yok :?

Day-Date II'nin capi 41 mm'den 40 mm'ye düsürüldü. Üzerinde ki dizayn yanlislari (proporsiyonal) düzeltildi (DateJust II'de halen var olan yanlislar)

Resim
ayni kasayi kullaniyolar, tudor tigerda yakinda elden cikaracagim bir saat. ilk goz agrim fakat zevkime gore ufak kaliyo,ayrica bilegime gorede bence maalesef ufak.
tudor 79280 = poor mans daytona :)

tavsiyeler bu arada cok guzel.panerailer tabikide ilgimi cok cekiyolar. herkese simdiden tesekkurler.
116333 te az ufak gibi ama gomlekle vs cok guzel giyilen bir saat
bakmaya devam :)
Kullanıcı avatarı
Toygar

Mesaj Archimed » 16 Ara 2015, 13:05

Rolex'i beğeniyor; ama çapı yüzünden Daytona ve Submariner'i düşünmüyorsanız Seadweller'e ne dersiniz? 44 mm çaplı Deepsea ve mavi kadranlı D-Blue işinizi görebilir.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj copycat » 16 Ara 2015, 13:51

40 yaş ileri bir yaş değil. ben de 35 oldum. hala çok genciz.

Resim
Kullanıcı avatarı
copycat

Mesaj Clk » 16 Ara 2015, 14:04

Toygar yazdı:
Clk yazdı:
Tesekkurler

Resim
ayni kasayi kullaniyolar, tudor tigerda yakinda elden cikaracagim bir saat. ilk goz agrim fakat zevkime gore ufak kaliyo,ayrica bilegime gorede bence maalesef ufak.
tudor 79280 = poor mans daytona :)

tavsiyeler bu arada cok guzel.panerailer tabikide ilgimi cok cekiyolar. herkese simdiden tesekkurler.
116333 te az ufak gibi ama gomlekle vs cok guzel giyilen bir saat
bakmaya devam :)

Tudor 79280 poor mans daytona olabilir ama o iki kasanin birbirilerine cok benzer olsalarda hicbir alakasi yok. Paylasilan fotografta bile ayni olmadigi görülüyor zaten. ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Re: 40. Yaş İçin Hangi Saat ? Rolex 116333 / Panerai 275

Mesaj archer75 » 16 Ara 2015, 15:51

40. yaş saati olacağına göre elden çıkartılmayacak özel bir saat olacağını düşünüyorum, o yüzden alınabiliyorsa çok daha özel bir modele gitmeye çalışın. Ben de 40. Geçen sene devirdim bu şekilde planlamıştım ama doğum günüm ile çocuğun doğumu aynı hafta olunca planlar sekteye uğradı. Hatta bir sene öncesinden erkek arkadaşlar ile Küba tatilide elimizde patladı [emoji2]
Kullanıcı avatarı
archer75

Re: 40. Yaş İçin Hangi Saat ? Rolex 116333 / Panerai 275

Mesaj Toygar » 16 Ara 2015, 22:43

archer75 yazdı:40. yaş saati olacağına göre elden çıkartılmayacak özel bir saat olacağını düşünüyorum, o yüzden alınabiliyorsa çok daha özel bir modele gitmeye çalışın. Ben de 40. Geçen sene devirdim bu şekilde planlamıştım ama doğum günüm ile çocuğun doğumu aynı hafta olunca planlar sekteye uğradı. Hatta bir sene öncesinden erkek arkadaşlar ile Küba tatilide elimizde patladı [emoji2]

aynen oyle dusunuyorum bende , hayirlisi diyelim.2016 agustosa kadar dusuncem artik bisiler :)
Kullanıcı avatarı
Toygar

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 227 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners