TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Victorinox Saatler Hakkında Görüş ve Tecrübeleriniz

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Victorinox Saatler Hakkında Görüş ve Tecrübeleriniz

Mesaj copycat » 14 Ara 2015, 17:17

arkadaşlar selam. genelde saat alırken çok açılmıyorum. kendimce belirlediğim belli rakamları aşmamaya gayret ediyorum. bu aralar aklıma da bir veya iki tane victorinox saat almak takıldı. öncelikle elimdeki otomatikleri azaltma gayreti olduğumdan quartz almayı düşünüyorum. victorinox ların tr fiyatları biraz hak ettiğinden yüksek gibi. ama yurtdışı fiyatları fena değil.

sizden ricam bu saatlerin genel işçilik kalitesi hakkında biraz fikir vermeniz. hanowa saatlerle aralarında en az iki kat fiyat farkı var. bu farka değen bir kalite farkı var mı? özellikle maverick serisini tavsiye eder misiniz? ayrıca görsel de paylaşırsanız sevinirim.
Kullanıcı avatarı
copycat

Re: victorinox saatler hakkında görüş ve tecrübeleriniz

Mesaj hozburun » 14 Ara 2015, 17:20

Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj copycat » 14 Ara 2015, 17:54

hozburun teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
copycat

Mesaj onurkoseoglu » 14 Ara 2015, 18:25

Victorinox'da %45 'e kadar indirim yolu var.

241314 ve 241281 i kullandım. Gerçekten çelik ve cam kalitesi çok iyi. Tasarımları bir dolu estetik yoksunu saatten çok daha iyi. Quartz mekanima zaten sorunsuz çalışıyor.

Tek handikap kayışları çok güzel ancak çabuk deforme oluyor. Saat 400 chf kayış 100chf gibi komik durumlar oluyor.

1200-1300 TL ye alacağınız otomatik saatler belli ;) Bu saatleri almaktansa öneririm.

İşçiliğin Hanowa ile ilgisi yok. Fark normal.
Kullanıcı avatarı
onurkoseoglu

Mesaj hozburun » 15 Ara 2015, 13:06

Kullanıcı avatarı
hozburun

Re: Victorinox Saatler Hakkında Görüş ve Tecrübeleriniz

Mesaj copycat » 15 Ara 2015, 15:21

ashford gümrük hizmeti veriyor mu acaba? amazon gibi ön ödeme alıp kapıya teslim ediyor mu diye soruyorum.
Kullanıcı avatarı
copycat

Mesaj hozburun » 15 Ara 2015, 15:41

copycat yazdı:ashford gümrük hizmeti veriyor mu acaba? amazon gibi ön ödeme alıp kapıya teslim ediyor mu diye soruyorum.

Ben şu şekilde alıyorum ( hatta aldım ) : Siteye üyelik yapıyor ve profiliniz bölümündeki hesap kısmına kredi kartı bilgilerini giriyorsunuz .sonra almak istediğimiz modeli Larry biraderimize mail atıp larry@ashford.com kargo dahil kredi kartı ödemeli en son ne olur diye soruyorsunuz, arkadaşımız gayet hızlı ;) Çabucak cevap geliyor ve fiyatta anlaştıktan sonra online olarak siparişi siteden siz girip order demiyorsunuz Larry sizin adına siparişi oluşturuyor. Siz kendisine kredi kartınızın son 4 hanesini ve cvc kodunu mail atıyorsunuz o da yaptığı ilave indirim tutarı ile charge ediyor ( siteden online sipariş ettiğinizde Larry sitede yazan fiyattan indirim yapamıyor sitede fiyat ne yazıyorsa onu ödemek durumundasınız )

Kart bilgilerini verdikten sonra size confirmation geliyor ve ertesi gün paketi gönderiyorlar...UPS firması sadece vergiyi ödemeniz için size mail atıyor ek masraf yok ( elbette vergiyi UPS in size bildirdiği aynı gün öderseniz..Yoksa bekleme ücreti çıkar )

Ashford sitesindeki fiyatlar vergi hariç fiyatlardır yani orada yazan fiyattan düşüş yok , paket gelince vergiyi UPS in gümrükçüsü ünsped e ödüyorsunuz eft olarak....
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj copycat » 15 Ara 2015, 17:07

hozburun yazdı:
copycat yazdı:ashford gümrük hizmeti veriyor mu acaba? amazon gibi ön ödeme alıp kapıya teslim ediyor mu diye soruyorum.

Ben şu şekilde alıyorum ( hatta aldım ) : Siteye üyelik yapıyor ve profiliniz bölümündeki hesap kısmına kredi kartı bilgilerini giriyorsunuz .sonra almak istediğimiz modeli Larry biraderimize mail atıp larry@ashford.com kargo dahil kredi kartı ödemeli en son ne olur diye soruyorsunuz, arkadaşımız gayet hızlı ;) Çabucak cevap geliyor ve fiyatta anlaştıktan sonra online olarak siparişi siteden siz girip order demiyorsunuz Larry sizin adına siparişi oluşturuyor. Siz kendisine kredi kartınızın son 4 hanesini ve cvc kodunu mail atıyorsunuz o da yaptığı ilave indirim tutarı ile charge ediyor ( siteden online sipariş ettiğinizde Larry sitede yazan fiyattan indirim yapamıyor sitede fiyat ne yazıyorsa onu ödemek durumundasınız )

Kart bilgilerini verdikten sonra size confirmation geliyor ve ertesi gün paketi gönderiyorlar...UPS firması sadece vergiyi ödemeniz için size mail atıyor ek masraf yok ( elbette vergiyi UPS in size bildirdiği aynı gün öderseniz..Yoksa bekleme ücreti çıkar )

Ashford sitesindeki fiyatlar vergi hariç fiyatlardır yani orada yazan fiyattan düşüş yok , paket gelince vergiyi UPS in gümrükçüsü ünsped e ödüyorsunuz eft olarak....

süper açıklama çok teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
copycat

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kesikparmak, MacGyver ve 48 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners