TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Swiss Legend Black Onyx Bilgi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Swiss Legend Black Onyx Bilgi ve Yorum

Mesaj yusufragip » 20 Eyl 2010, 23:06

Merhaba herkese iyi forumlar sorum istanbulda Swiss Legend markasini nerden bulabilirim ? Aradigim saatin bir resmini ve model adini veriyim belki yardimci olmak isteyen cikar :) Simdiden tesekkurler

Hediye gelecek olan Invictadan sonra biraz daha kibar fakat genisce hafif klasik hafif detayli bir saat almak istedim. Arastirdim ve Swiss Legend Black Onyx hakkaten hosuma gitti fakat bir bilgim olmadigi icin birde size danismak istedim. Bilgiler asagida.

Swiss Legend Black Onyx

Resim

Brand Name: Swiss Legend
Model number: 50029-SS-01-AAT22M
Part Number: 50029-SS-01-AAT22M
Item Shape: round
Dial window material type: scratch-resistant-sapphire
Display Type: analog
Clasp: deployment-push-button-clasp-with-buckle
Case material: stainless-steel
Case diameter: 45 millimeters
Case Thickness: 13 millimeters
Band material: leather-alligator
Band length: mens
Band width: 22 millimeters
Band Color: brown
Dial color: black
Bezel material: stainless-steel
Bezel Function: stationary
Calendar: Date
item-weight: 2 Pounds
Movement: swiss-automatic
Water resistant depth: 330 Feet
Warranty Type: Contact seller of record
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Re: Swiss Legend Black Onyx Bilgi ve Yorum

Mesaj Clk » 21 Eyl 2010, 01:06

Neden bu marka?
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj yusufragip » 21 Eyl 2010, 01:09

BIlmem model hosuma gitti birde quartz degil otomatik olmasi cezbetti . Sizin bu tarzda tavsiyenniz varmi ? Ebay da 300 dolar civarinda
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj 2fast4u » 21 Eyl 2010, 10:28

markaya bakilirsa ersane geri geldi falan denmis herhalde fakat ben eskilerdede boyle bir sey duymadim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Clk » 21 Eyl 2010, 11:39

Yine ayni oyun. Internet sitesinde 1300 Dolar Amazonda 300 Dolar :D Nasil oluyor bu is? Acaba markayi kaliteli birseymis gibi gösterip müsteriyi kandirmakta mi yatiyor olay?

Bence bu saat ve markadan simdilik uzak durmak lazim. Ayni rakamlara bir Tissot bin kat daha iyidir.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bond » 21 Eyl 2010, 12:31

Swiss Legend bazı modellerinde kullanılan mekanizma çin üretimi olmakla beraber yasal olarak swiss made labela sahip. CL888 kodlu mekanizma Invicta, Croton, Zodiac, Jacques Lemans, Stuhrling Original, Android, Rotary, Swiss Legend, Gevril, ve bazı diğer markaların modellerinde de bulunmakta. Bu markalarında bazı modelleri Çinde kalite kontrolu uluslararası uzmanlar tarafından yapılan tesislerde birleştirilmektedir. İçerisinde ETA ve Soprod kullanılan ürünleride var. Hepsi aynı kalitedemidir bilemeyiz elbette ama bunlar uluslarası olarak tanınan markalar. Clk'nin dediği gibi fiyatlar şişirmedir. Gördüğün indirimli fiyatı zaten normal olması gereken liste fiyat seviyesidir.

Bu fiyatlara alınmaz değil tabii ki, zaten bir Invicta almışsın. Daha köklü markalardan bir modelde bakabilirisin ikinci saatin için. Aramaya Swiss Legend yazarsan bunu anlatan güzel bir ingilizce makale ekli forumda. Sanırım 1000-1500 TL seviyesi az bilinen otomatik saatler gibi bir başlık içerisine ekli olmalı. İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj yusufragip » 21 Eyl 2010, 12:45

clk yazdı:Yine ayni oyun. Internet sitesinde 1300 Dolar Amazonda 300 Dolar :D Nasil oluyor bu is? Acaba markayi kaliteli birseymis gibi gösterip müsteriyi kandirmakta mi yatiyor olay?

Bence bu saat ve markadan simdilik uzak durmak lazim. Ayni rakamlara bir Tissot bin kat daha iyidir.

Haklisinizda sonucta ayni sekilde tissot seiko citizen de bu fiyatlara bulunabiliyor . Saygisizlik etmek istemem cok bir bilgim yok 300 dolara 45 mm capli deri kayisli ve kayisin bu sekilde katlandigi (clasp ) otomatik bir saat bulamadim . Bilegim kalin oldugu icin de saatler kucuk kaliyor oyuncak gibi oluyor yaklasik 8 inch capinda bilegim . Seiko 5 lere ne dersiniz ???
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj yusufragip » 21 Eyl 2010, 12:49

Tesekkurler bond ben o makaleyi bulayim linkini buraya yapistiriyim belki birileri daha benim gibi dusnur isine yarar :) Aslinda saatin goruntusu ve buyuk lugu benim icin onemli sonucta verdigim paralar ortada 300 dolar civari . 300 usdlik bir makinadan tag heuer mekanizmasi ve kalitesi beklemek mantiksizlik olur . Clk sence saatin goruntusu nasil (nerdeyse butun postlarini okudum sayende cok yararli bilgiler edindim ) ??
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 142 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners