Forumda bir cok kez karsilastigim gibi benim hikayemde tahminimden farkli, hic aklimda olmayan bir modelin koluma takilmasiyla son buldu. itiraf etmeliyim ki k繹t羹de olmadi. Saat dan覺ma b繹l羹m羹nden takip etmi arkadalar bilirler, yola 癟覺k覺 hikayem Submariner'in yan覺na bir saat aray覺覺yla balad覺 - VC, IWC, Panerai'mi diye sorarken payla覺mlar ve 繹neriler dorultusunda uygun zamanlama, fiyat ve kond羹syonda bulabileceim bir AP RO Chrono, VC Chrono veya s覺f覺r b覺r Daytona aras覺na kendi ad覺ma bir k覺sa liste olumutu. Asl覺nda yine takip edenler hat覺rlar, zamanlama olarak asl覺nda yeni y覺l sonras覺n覺 hedeflemitim. Bir acelem yoktu ve kendimi biraz da AP Royal Oak Jumbo'ya artland覺rm覺t覺m. Biliyordum ki k覺sa listemde olan modellerden biri beni bir s羹reliine g繹t羹recek, sonras覺nda yine bir Jumbo edinme isteim devam edecekti. Ne olduysa ge癟en Perembe g羹n羹 oldu. ok temiz kond羹syonda bulduum bir iki VC Overseas Chrono denedikten sonra birde PP Butik'e girip 5711'in fiyat ve temin edilme s羹resini sormak istedim. Amac覺m AP Jumbo ile 癟ok s覺k kar覺lat覺r覺lan bu modelide deerlendirmede pas ge癟memek idi. Bekleme s羹resinin uzun olduu s繹ylendi, buna zaten sas覺rmam覺st覺m, ama d羹羹n羹rseniz elimizde bir adet Aquanaut var, bir m羹terimiz ad覺na opsiyonlu idi fakat almaktan vazge癟ti, bu model de elimizde 癟ok s覺k bulunmuyor demeleri ile balad覺. Bende bir d羹羹neyim saati bana yar覺na kadar opsiyonlay覺n l羹tfen diyerek butikden ayr覺ld覺m. Saat aray覺覺m s覺ras覺nda sorular覺ma her zaman cevap veren Bg17'in daha 繹nce Aquanaut kulland覺覺n覺 bilmenin yan覺s覺ra, ilk f覺rsatta bu saati tekrar almak isteinide biliyordum. Kendisi ile biraz yaz覺st覺ktan sonra, piman olmazs覺n bu f覺rsat覺 deerlendir yorumunu 羹zerine, birde b羹t癟emde bir ayarlama yapma sans覺na sahip olmam 羹zerine saati gidip ald覺m. Bu arada Submariner'de forumdan baka bir arkadaa transfer oldu. Yani Submariner yan覺na bir saat aray覺覺m覺m, Submariner'in elden 癟覺kmas覺 ile son buldu. unu belirtmek isterim ki, Submariner birg羹n tekrar almay覺 d羹羹neceim bir saat olacak.
ncelikle Baar'a sonras覺nda bu s羹re癟te fikirlerini esirgemeyen t羹m arkadalara tekrar teekk羹r ederim. Umar覺m hepimiz bizleri mutlu eden istediimiz saatleri takma ans覺na sahip oluruz. Saati biraz kulland覺ktan sonra bir inceleme yaz覺s覺 yazaca覺m.
Kutu a癟覺l覺 resimleri ;