Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
-

yasir
-
razz » 20 Eyl 2010, 18:13
Hemen hemen aynı renk kombinasyonunu kullanmasına rağmen AP ROO SE Bumble Bee'den 10 kat daha şık bir saat..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
-

razz
-
yasir » 20 Eyl 2010, 18:47
öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Bond bu saati bir saatcide gördüm zaten koluma takıp deneme şansımda oldu içinin karışık olması çok önemli bir etken değil benim için daha çok kullanılan malzeme ve saatin özelliklerinden birşeyler ögrenmek istiyorum verdiğin linkte kullanan kişi güzel bir anlatım yapmış biraz daha bilgi sahibi oldum bazı şeyler hakkında. buna benzer başka önerebilceğiniz saatler varmı peki yoksa fazla araştırma al gitmi diyorsun

-

yasir
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium ve 178 misafir