TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SNAB69P

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko SNAB69P

Mesaj yasir » 19 Eyl 2010, 23:07

Herkese hayırlı geceler arkadaşlar

Başlıktada belirttiğim gibi Seiko SNAB69P modeline bakınıyorum uzun zamandır. bu saat hakkında bilgisi tecrübesi olan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum artıları ve eksileri nedir. fiyat olarak 500 - 600 tl civarında bir fiyatı var. bu fiyata bu saat alınır mı sizin görüşleriniz nelerdir. şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim. aşağıda saatle ilgili bir kaç foto mevcuttur.

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
yasir

Re: Seiko SNAB69P

Mesaj Bond » 20 Eyl 2010, 18:05

Düşündüğün Seiko Chronograph Flight Master oldukça maskülen bir model. Siyah iyon kaplama performansı ve bu modelinde kullandığı 7T62 kalibre için linkteki konuda hem bilgi hemde kullanıcı yorumu bulacaksın. Bu tarz bir modele ihtiyacın varsa ve beğenilerine hitap ediyorsa alınmayacak bir saat değil elbette, benzer alternatif olarak Citizen'in Eco Drive Flight Master veya Sky/Night Hawk ürün gamına bakabilirsin. Bu modelde bildiğin gibi bezel slide rule prensibi ile içten döner. Kadran iç çerçevesinin oldukça karışık bir yapıda olduğu gözünden kaçmamıştır ama dediğim gibi beğenilerine hitap ediyorsa güzel bir alarm özellikli Seiko modeli.

Seiko Sportura SNA595P1 Kullanıcı İncelemesi :arrow: viewtopic.php?f=13&t=2678&p

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj razz » 20 Eyl 2010, 18:13

Hemen hemen aynı renk kombinasyonunu kullanmasına rağmen AP ROO SE Bumble Bee'den 10 kat daha şık bir saat..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj yasir » 20 Eyl 2010, 18:47

öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Bond bu saati bir saatcide gördüm zaten koluma takıp deneme şansımda oldu içinin karışık olması çok önemli bir etken değil benim için daha çok kullanılan malzeme ve saatin özelliklerinden birşeyler ögrenmek istiyorum verdiğin linkte kullanan kişi güzel bir anlatım yapmış biraz daha bilgi sahibi oldum bazı şeyler hakkında. buna benzer başka önerebilceğiniz saatler varmı peki yoksa fazla araştırma al gitmi diyorsun :)
Kullanıcı avatarı
yasir

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium ve 178 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners